Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andor Hajnal

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több egymástól független magyar és uniós forrás egybehangzó állítása szerint a magyar kormány kiveszi a Bizottságnak leadandó végleges számlacsomagból az Elios által megvalósított, az OLAF által vitatott közvilágítási projektek számláit. Azaz gyakorlatilag lemond az uniós finanszírozásról,…..
Andor Hajnal 2019.02.13 14:44:05
@Venesz: Szó szerint, sajnos sokan csak dobálóznak az idézetekkel, az sem tudva kitől ered!!
Amikor Schiffer András otthagyta az LMP-t, sokan remélték ebben az országban, hogy a méregzöld párt életében egy békésebb, együttműködőbb időszak következik. Hogy csitul az az ingerült gyűlöletkeltés, ami a schifferi „politizálás” lényegét jelentette. Minden józan ember látta, hogy ezzel a…..
Andor Hajnal 2016.10.18 08:11:20
@János Lipcsei: Handabandázás, részegség ?stb, ilyet csak az állíthat aki ott volt hallotta látta mert anélkül teljesen hiteltelen az állítás, avagy bedőlt a propagandának
Folytatódik az indexes Balog-interjú evangélikusokra vonatkozó mondata miatt kialakult vita a Kötőszón: Balicza Iván nyugalmazott evangélikus lelkész olvasói levelét közöljük. (Béres Tamás véleménye itt olvasható.) Szerző: Balicza IvánAz Indexen megjelent Balog Zoltánnal készített interjúban…..
Orbán 700 milliót adományoz a szegény gyerekeknek... ...micsoda pálfordulat!  Rettenetesen boldog vagyok, hogy ezt hallom, Orbán gazda 700 millió forintot adományoz a szegény gyerekeknek, hú ez aztán a jó hír, minden újság címlapjára! ( ha kérhetem nem 21 millióért...) Ugye, hogy nem is olyan…..
Fodor Gábornak le kell mondania a mandátumáról. Czeizel Barbarának sok sikert kívánok kormánybiztosként! Zentai András véleménycikke Maradhat-e ellenzéki képviselő valaki, akinek a feleségét (vagy férjét) kormánybiztossá nevezik ki? Ez a kérdés fogalmazódott meg bennem tegnap délután, amikor…..
Andor Hajnal 2016.04.06 10:34:44
@blablabla123:Hű de tájékozatlan az Úr, esetleg a mostanában felvett 150 milliárdot a a kormánytagok a zsebükből fogjájk visszafizetni?? AZ ELRABOLT 3.000 MILLIÁRDDAL ELTUNA SZÁMOLNI, A TÖNKRETETT TRAFIKOSOKKAL, A KISEMMIZETT EMBEREKKEL TE EZ T ELTUDOD HITETNI?, HOGY ITT VAN MÁR A JÓLÉT?? A hülyeségnek is van határa, de azt ti már túlléptétek és ott ragadtok
Tegnap este volt Soroksáron az Önkormányzat által szervezett 48-as ünnepi megemlékezés. Eddig mindig örömmel vettem részt a soroksári programokon, mert mindenki képes volt félretenni a pártpolitikai kommunikációs paneleket, és tényleg normális módon ünnepeltünk. Közösen. Jó hangulatban. Itt nem volt…..
„Gonoszak voltunk, és rosszindulatúak. Csak támadtunk és támadtunk, csak negatívan és negatívan” – mondta Orbán amerikai főtanácsadója, Arthur J. Finkelstein, aki Habony Árpáddal alapított közös londoni tanácsadócéget. A finkelsteini gátlástalansággal átitatott…..
Szörnyűlködve olvastam tegnap reggel a hírt, miszerint a kaposvári egyetem rektora utasításban szabályozta az egyetem hallgatóinak öltözködését, megjelenését.  Felháborító, hogy mi megy a XXI. században. Ide jutott a Hoffmann-Orbán páros által szétrombolt…..
Andor Hajnal 2013.10.04 18:31:44
@djangyu: Enyhén szólva alpári komment!!!
A Facebook tulajai figyelik ezt a bejegyzést, és ha megosztod üzenőfaladon, akkor te is részesedhetsz Mark Zuckerber (a Facebook részvények többségi tulajdonosa) vagyonából.Szinte hihetetlen. Én kiraktam és másnap jött a póstás, hogy valami Mark Zuckerber küldött nekem valamit.…..
Andor Hajnal 2013.09.28 11:57:14
Balról A gyanú árnyéka 2013.09.23 19:39:38
Tény: semmilyen időközi választás eredményéből nem lehet az országgyűlési választások kimenetelére következtetni. Másra azonban igen: a bajai időközi például azt mutatja meg, hogy a baloldal egy erősen jobbos szavazókörzetben majd’ duplájára tudta növelni…..
Ertsey Katalin LMP-s képviselőnő néhány egyszerű kérdést tett fel július végén Balog Zoltán EMMI-miniszternek "Miféle családbarát kormány az, amely éhbéren tartja a bölcsődei dolgozókat?” címmel.   Balog ugye nemrég reagált a bölcsődei dolgozók levelére, tegnap…..
A túlzottdeficit-eljárás megszüntetésével kapcsolatos kormányzati sikerpropaganda sem olcsó. Hirdetésekre közel 157 milliót, a miniszterelnök levelére pedig 755 milliót költött a kabinet az államkasszából. A kettőre együtt összesen 912,5 milliót. Hirdetések A…..