Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okosszemuveg blog

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Google Glass hivatalosan még nem érhető el, és a tesztverziót, azaz az Explorer Edition-t is csak az USA-ban lehetett beszerezni. Persze korlátozott darabszámban, és így is egy komolyabb összeget kellet kiadni érte, pontosan 1500 dollárt. A hivatalos megjelenés valamikor 2014-ben…..
A Google Glass-nak nem csak pozitív hatásai vannak, és egyre több incidenst szül az új eszköz. Az egyik ilyen eset az volt, amikor a rendőrök azért büntettek meg egy nőt, mert vezetés közben okosszemüveget viselet. A megbírságolt nő persze nem hagyta annyiba a dolgot, és nem rég…..
Megjelent egy nagyon jó kis videó, amiben letesztelik a Google Glass első kiadását, azaz az Explorer Edition-t. A teszt igen részletes, és sok hasznos és érdekes információ hangzik el benne a Google okosszemüvegéről. Sajnos angol nyelvű, így nem árt hozzá a nyelvtudás, de azért…..
Sajnos az akkumulátorok fejlődése kevésbé gyors a többi hardvereszközhöz képest, ezért sok okos kütyünek a legfőbb baja a rövid üzemidő. Így van ez az okostelefonoknál, a táblagépeknél, és még az okos szemüvegeknél is. A Google állítása szerint a Glass nagyjából egy…..
Ez a szimulátor tulajdonképpen egy weboldal, ami segít azoknak, akik még nem rendelkeznek okosszemüveggel, de szeretnének tudni, hogy milyen is egy ilyen eszköznek a viselése. A fejlesztőknek is egy jó lehetőség ez, mivel létrehozhatnak egy sablont, amely tökéletes…..
A Google okosszemüvege egy forradalmian új fejlesztés. Sokak szerint ez lesz a következő lépcsőfok az okostelefonok és a táblagépek után. A Google Glass valójában egy kisméretű Androidos számítógép, ami egy szemüvegbe van építve. A kijelző szerepét egy mini projektor…..
A Project Glass, vagy közismertebb nevén Google Glass egy kutatási és fejlesztési program, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy kifejlesszenek egy kibővített valóságot megjelenítő fejre illeszthető kijelzőt (HMD-head-mounted display). A Project Glass szemüveg az okostelefonok…..