Regisztráció Blogot indítok
Adatok
György L Baranyai

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerző: Harmat Árpád Péter A második világháború a szövetségeseknél és a Wehrmacht állományában is bővelkedett hősökben, tehetséges tisztekben és kiemelkedő hadvezérekben. A német hadseregben az alig 27 évesen híressé váló Michael Wittmann törzsőrmester (SS-Oberscharführer) képviselte a…..
Ahogy közeledik Barack Obama második elnöki ciklusának a vége, úgy szaporodnak a tevékenységét összegző értékelések. Az alábbiakban 13 olyan idézetet gyűjtöttünk össze, amelyekben Obama nem a politikáról, hanem a vallásokról, erkölcsi alapelvekről és a természetfeletti világról osztotta meg…..
Palvin Barbara szerb címlapon! Méghozzá a szerb Elle februári számának címlapján, amihez egy hosszú képsor is tartozik az egyik legszebb magyar modellről. A fotókat Marko Grubisic készítette...
György L Baranyai 2016.01.24 08:59:03
@nika6401:

bocs' , ha megengedsz egy kérdést: te egy képzett pszihoterapeuta vagy? netán freudista, vagy egyéb irányzat szakavatott követője.

a sommás megjegyzésedből erre következtetek. bár könnyen lehet, hogy tévedek, nem úgy, mint te, hiszen te kinyilatkoztatsz.

egyébiránt miért ne lehetne másnak más ízlésvilága? hm
Negyedik darabjához érkezett a rebootolt James Bond, azt viszont még mindig nehéz eldönteni, hogy volt-e értelme újraindítani a sorozatot. A mögötte álló Broccoli-klán kockázatos számításai végülis bejöttek. A közönség nagyrésze örömmel fogadta a komolyabb hangvételt és a vastökű Daniel Craiget is,…..
Egy héttel ezelőtt felsoroltam, mi az a 10 jel, amiből rájöttem, hogy nem vagyok már fiatal lány. Sokan magukra ismertek, mások vígasztaltak vagy vitatkoztak - úgy tűnt, mást is foglalkoztat a téma. Gondoljuk át még egyszer, és álljunk pozitívan a dologhoz (ennyi idős korunkra már megtanultuk, hogy…..
A Last Week with John Oliver per pillanat a legjobb közéleti műsor a tévében és az interneten, ezért is érdemes figyelni, hogy milyen témákat dolgoznak fel. A legutóbbi adás kiemelt témája most a menekültválság volt, amivel kapcsolatban Olivertől tényleg megkapta mindenki a…..
György L Baranyai 2015.09.28 12:22:26
@Anti Liberal:

Indulat és gyűlölet. ebből állsz. Szánalmas vagy