Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lindberg Carolina

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lindberg Carolina interjút készített az ezen a héten már sokat emlegetett, és általában is sűrűn felbukkanó személlyel, Jendrics Józseffel. Aki mindazon kívül, hogy Ancsi apukája, a Jemolimpex tulaja, és számunkra a hely adományozója, meg egy nagyon kedves, jópofa, fiatalos…..
2013. december 14. - FészeKabaré (munkabemutató) "Ez a lób*szó ürge a rendező?" Igen nagyikám, általában ő. De most a mi kezünkbe adta a lehetőséget. A kabaré 90%-át mi raktuk össze, saját ötletekből és bénázásokból. Csodálkoztam is, mikor Attila kérdezte tőlem, hogy…..
Titeln fångar mig direkt. Historien kring denna pjäs är förtrållande. En tidsmaskin som tar runt publiken till olika situationer. A szerkesztő: Lindberg Carolina a társulatunk Svédországból érkezett tagja, 'Az utolsó magyar' stábját erősíti. Megkértem, hogy svédül írjon egy…..
Izgatottan utaztam Zalamerenyére. Csak arra tudtam gondolni, hogy mi lesz, ha nem fognak kedvelni, ha nem illek bele a társaságba! Megérkeztem, és egyből láttam, hogy itt minden korosztályból vannak emberek. Észrevettem, hogy ez a társulat olyan, mint egy nagy család. Egyből befogadtak.…..