Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A nevem Senki

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nő vagyok, tehát természetesen teljesen elítélem a családon belüli erőszak egyik leggyakoribb formáját is Természetesen teljesen elítélem a családon belüli erőszak minden formáját, és mivel nő (sőt anya) vagyok, a gyerekbántalmazás mellett különösen annak egyik leggyakoribb…..
A nevem Senki 2013.11.07 21:05:57
@tobeor: Meg miről mondott le? A pártból zárták ki TEGNAP. Neki sincs eszébe kitakarodni a parlamentből. Szóval ja, ez bizony kettős mérce a javából.
A nevem Senki 2013.11.07 21:07:50
@tobeor: Jaja, ez most jogos, visszakozom. V úr csak önk. képviselő.
A nevem Senki 2013.11.07 21:08:58
@A nevem Senki: De tökmindegy, a bunkóság és gyökérség nem pártfüggő, ez a lényeg. Mindkét oldal bővelkedik baromarcúban.
Balról A parlament szégyene 2013.11.06 08:09:35
Balogh József korábbi fideszes parlamenti képviselőnek természetesen a „vak komondoros” hazugság után kellett volna – ha máshogy nem megy, Orbán Viktor felszólítására – lemondania mandátumáról. Az élettársát brutálisan megverő Balogh azonban továbbra is országgyűlési…..
A nevem Senki 2013.11.07 19:55:41
A baloldali újságokból azért nincs elegem, mert azok már rég - sokuk már csak a jogelődök miatt is - vállalhatatlanok. A "rendes" baloldali újságok pártállami gyökerüktől a mai napig nem tudtak megszabadulni, a rendszerváltásnak csúfolt valami előestéjén néhány cégjogi…..
A nevem Senki 2013.11.07 18:03:36
A sajtóban komoly hír volt, hogy Balogh József képviselő nevelt fiat is trafikot kapott. A Balogh által csak "Szabika"-ként emlegetett 31 éves fiú ugyanis tanúja volt Terike brutális megverésének. És nem hívott hozzá mentőt sem. Pedig Terike nagyon rossz állapotban volt. "Balogh…..
  Bombaként robbant tegnap a hír, hogy Balogh József több mint fél éves megállás nélküli hazudozás után részletes beismerő vallomást tett a felesége megveréséről, amit kezdetben a vak komondorukra fogott. Nem tudni minek köszönhető, de a fideszes honatya megtört és nem…..
A nevem Senki 2013.11.06 20:14:21
A nevem Senki 2013.11.06 21:54:40
@Balimko: Te nem értelmes vagy, hanem modoros.
A Fidesz nem hálátlan az ismert támogatóival. Kerényi Imre százmilliókat kap a kedvenc projektjeire. A korábbi KDNP alelnök Fekete György pedig 4,5 milliárdot kap az általa elnökölt Magyar Művészeti Akadémiára. Miközben a kultúra területén sokan a jogszerűen járó pénzeiket…..
A nevem Senki 2013.11.01 23:08:54
@dr kíváncsivagyok: Ezt már egyszer elsütötték rám valamelyik indexes blogon, akkor se érdekelt. Nyomok én is egy hasonló riposztot: nem csak a neved kíváncsi hanem te is kíváncsi vagy (tegyek pár smile-t, hogy viccesebbnek tűnjön?).

Láttam tegnap Szárszó Szépe ámokfutását az atv-n, pont úgy viselkedett, mint Kiszel Tünde a Joshi Bharat műsorában.
A nevem Senki 2013.11.01 23:12:04
@Pszt!: Igen, nagyon ég a ház, csak éppen nálatok. Ezért van ennyi kormányfika blog az indexen (de nem segít, a legtöbb ratyitallér posztja már a 100-as kommentszámot se éri el, mert az emberek megunták a nyökögéseteket).
A KARD Orbánváltók hónapja? 2013.11.01 08:05:37
Szeptember 22. után úgy tűnt kap egy esélyt a „demokratikus ellenzék”, hogy összefogjon és a leginkább pozíciókról szóló cicaharc után „tematizálja a közbeszédet”. Pár hét után megállapíthatjuk: jól sikerült. Talán még a legelvakultabb kormánypárti szavazók is…..
A nevem Senki 2013.11.01 17:26:06
@mitmiért?: Ezt te komolyan gondolod, hogy ettől az amerikai népszavás fasztól idézel? Ezek azok a "demokraták" akik nem engedik megjelenni a nekik nem tetsző kommentet (Your comment is awaiting moderation.). "... miközben ugyanezen a napon színre lépett Adolf Hitler reinkarnációja". EPIC (van még benne egy auschwitzezés is, meg a szokásos "demokratikus ellenzék" félre retorika). Szerencsére a legtöbb ember mostmár tényleg hány tőletek. Nem kell minket sehová se "visszaterelni", Európába meg főleg nem. Több, mint 1000 éve vagyunk itt. Na mindegy, epic vagy te is meg a Bartus és a cenzor haverjaid is.
A nevem Senki 2013.11.01 18:17:13
@♔batyu♔: Jajj annak a múmiának láttam a tegnapi atv-s ámokfutását, amit a Kálmán Olgival művelt. Undorító, hogy ilyen "ember" megszólalhat nyilvánosság előtt.
Nagy siker előtt áll az u17-es szlovák korosztályos válogatott. Éremért játszhat a világbajnokságon a hat idegenlégióskodó játékossal felálló csapat, amely újabb dicsőséget hozhat a szlovák focinak. Most Uruguay csapatával találkozunk a nyolcaddöntőben, ha tavaly vertük a…..
Ma a Pesti Központi Kerületi Bíróság a gyülekezési joggal visszaélés szabálysértése alól felmenetet a tavaly március 7-én a Fidesz székházánál demonstráló állampolgárokat. Korábban a rendőrség pedig már megszüntette a nyomozást garázdaság miatt. Tehát jelenleg…..
Kulturálódásra, utazásra, szórakozásra egyáltalán nincsen lehetőségük. Ruhát évek óta nem vásároltak, új szőnyegre időtlen idők óta nem telt, a gyereknek tudnak néha egy-egy új játékot vásárolni, ételt csak az akciós polcról, kevés gyümölcs és ritkán hús, inkább tészta, krumpli és rizs. Ami van, az…..
A nevem Senki 2013.10.31 08:05:19
@nemecsek ernő áruló: Ezt te írod, nem én. Érdekes módon akkor nem voltak napi kormányfika posztok. Mutass nekem egy olyan társadalmat, ahol nincsenek periférián élő emberek.
Azért, mert van rá igény. Most turistautat, de a napokban olvastam, hogy az építészet területén is. Ez van, ehhez nem tudok mit szólni, legyen ez azok problémája, akik megválasztották. Ha a jobboldali emberkéket és a jobboldali értelmiségi elitet nem zavarja az, hogy hülyének…..
Tegnap este az ATV-n ismét médiatörténelmet láthattunk, a szokás szerint önmagát ezerrel égető MSZP 19-re megint lapot húzott és Török Zsoltot küldte be Kálmán Olgához. Zsoltit senki sem az eszéért szereti, úgy gondolta, hogy Olgához csak felkészülten lehet érkezni, így…..
A kormány a megválasztása óta kísérletezik a versenyképesség növelésével. Óvatosan fogalmazva is felemás sikerrel. A munkaerőpiac tekintetében sikerült némi eredményt elérni a munkavállalók jogainak fosztogatásával, de sajnos ez még nem volt elég ahhoz hogy a…..
A nevem Senki 2013.10.30 19:37:46
@Borogy: Epic baromság amit írsz.. Abba kéne már hagyni ezt "az emberek félnek" hobbitságot mert kontraproduktív.
Székely deszkások, szevasztok, felvidéki zsiványok szevasztok! Hazaért mindenki? Hogy tetszett a legújabb Kész Átverés Show az Orbán-medencében? Regionalizmus az új pina! Pozsony, Diákhálózat (MKP-s civilek): 3 fő. Pozsony, Via-Nova (MKP), Fidelitas (Fidesz), Jobb Komáromért…..
A nevem Senki 2013.10.28 22:45:58
@GERI87: De vannak, a rokonaim is szászok (és nem egyedül élnek).
Ma már elképzelhetetlen október 23-a Békemenet és nagy ellenzéki gyűlés nélkül. Nem volt ez másképp tegnap sem, amikor a kormánypárthoz szorosan köthető "civil" szervezetek ismét végigvonultak Budapest utcáin, miközben az ellenzéki erők széles palettát felvonultatva a…..
Fodor Gábor Külön október 23. 2013.10.24 13:00:13
Magyarország jól teljesített 57 évvel ezelőtt. Forradalmunkkal megmutattuk a világnak: Szabadságszerető nép vagyunk! Ma a miniszterelnök a Hősök terén arról beszél majd, hogy Magyarország jól teljesít. Igaz ez? Nem! Ma hazánk a szégyenpadon ül Európában, növekszik a…..
A nevem Senki 2013.10.24 18:15:46
@Bambano: ...
A nevem Senki 2013.10.24 18:26:56
@Bambano: Nem mondok. Ha neked jobb ez a korcs élet amit sugallni próbáltok (rettegni kell, diktatúra van) akkor élj így. Én is élek, máshogy.
A nevem Senki 2013.10.24 20:36:07
@Bambano: Of course.
A demokratikus ellenzék tüntetése látszólag nem hozott újat. Volt már ilyen: szép nagy tömeg, amely egyetért abban az alapvető dologban, hogy Orbán Viktornak mennie kell. Hozzá is szoktunk, hogy évente kétszer összehív ilyen tüntetést a Milla meg újabban a Szolidaritás. Csakhogy…..
A nevem Senki 2013.10.24 09:31:45
@fehérfarkas: Nekem édesmindegy, hogy ki nyeri meg a választásokat. Az én életemet ez maximum annyira befolyásolja, hogyha megnézek egy híradót akkor kit látok benne többet. Sose szavaztam a FIDESZ-re. Nem voltam egy rendezvényen se, indexes közvetítéseket olvastam. De: még az index is elismerte, hogy Orbán beszédének legalább a fele '56-ról szólt. A többié nem. Ez szimpatikus Orbánban. Mind a Jobbik mind a "demokratikus ellenzék" megcsúfolta a tegnapi napot a redvás pártpolitikával.
1956-tól Bajáig: "Csakis a kulturált és művelt nép lehet szabad, csak neki lehet jó kormánya. A forradalmak egymásutánjától vérbe borult műveletlen nemzet nem vívja ki szabadságát és jogait, és rövid idő elteltével ismét kijátszatik és önkényuralomba…..
A nevem Senki 2013.10.23 21:27:39
@Csehszlovák Kém: Ez nem tudom melyik divatos és trendi történelemszemlélet.
Orbán Viktor a Kereszténydemokrata Internacionálén olyasmiket potyogtatott ki a száján, ami az adott helyszínhez képest meglepő nem volt, de nem fogadható el, tehát kicsit helyre kell raknunk, csak a rend kedvéért. Ez nem lesz egy frontális támadás vagy egy totális analízis az…..
A nevem Senki 2013.10.23 13:51:58
@Ylim: Bizánc aranykora, reneszánsz, egyetemek születése, különböző tudományok megszületése, építészet virágzása. Ez mind a "sötét középkor" ideje. A saját sötétségedet bizonyítod, nem a középkorét.
Slovensko, do toho! Pered: cumi van 2013.10.17 12:17:09
Ezt kapd ki: A nemzetállamot építő Szlovákia egy magyar többségű települése szeretné visszakapni a magyar nemzetállamot építő időszakra utaló elnevezését, amelyet a kommunisták neveztek át egy nemzeti szlovák történelmi alaknak tartott nevével, aki egy szláv származású…..
A nevem Senki 2013.10.17 22:37:47
@silent76: Szerintem kell rágódni. Ahogy trianonon is kell. Csak nem úgy, ahogy teszik a szlovákok és tesszük mi. Higgadtan, konszenzusra törekedve. De ehhez kettő, egymásra partnerként tekintő tárgyalófél kell.
A lehető legegyszerűbb módja a békéscsabai győzelemnek: már azelőtt elgáncsolni az ellenfelet, mielőtt az belépne a ringbe.  Kérdés, hogy ez így mennyire „sportszerű” választás. Minden esetre így legalább a választás napján már nem kell csalni. Szinte meg sem…..
Napok óta visszatérő téma a német sajtóban, Svájctól Ausztrián át Németországig, de persze legfőképp ez utóbbiban a limburgi püspök esete, aki kacsalábon forgó paplakot építtetett magának majd 40 millióért. Magyarul az Indexen. A "mester" és az alkotása Én nem értem a…..
A vádiratot szerdán nyújtotta be a Budapesti Nyomozó Ügyészség a Fővárosi Törvényszékhez - közölte Ibolya Tibor, megbízott fővárosi főügyész. A volt belügyminiszter tavaly szeptemberben került őrizetbe, először lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el vele szemben, később…..
A nevem Senki 2013.10.17 11:35:40
@Konzervatív0: Hogy fura-e? Inkább olyan magyaros.