Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LEDdecor.eu

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Small Kithen Design Ideas Ez a fotó egy szépen elkészített konyhapult világításról készült. A végeredmény magáért beszél, világosan látszik miért kell a szép konyhapultot megvilágítani. Azon kívül, hogy esztétikus a főzést is megkönnyítit. Az ilyen világítás elkészítése a LED-ek használatával a…..
Miközben a magyar falvakban lassan már a kiskerteket is ugaron hagyják, és inkább megveszik azt a pár kiló zöldséget a Tescóban, addig a homokkal borított arab országokban minden talpalatnyi földet megbecsülnek. Az új jelszó: vertikális farm.   A vertikális farm lényegében egy ultramodern üvegház,…..
A növény LED lámpa különböző teljesítményű típusainak szerepe a beltéri növénytermesztésben egyre nagyobb. Elsősorban kedvező energiafelhasználásuk és erősebb fényük miatt növekszik a népszerűségük. Egyszerű szerelhetőségük révén nincs szükség bonyolult elektromos lámpatestekre és előtétekre sem. A…..
LEDdecor.eu 2018.08.03 15:56:16
Föld Napjához közeledve mindig mindenki többet gondol a környezetvédelemre. Ilyenkor még többet hallunk a megújuló energiákról, mint a jövő tiszta energiaforrásairól. A Nap rengeteg energiát sugároz a Földre, úgy érezhetjük, hogy ez rendben is van, minden megy majd tovább a…..
Egyre több helyen lehet olvasni törekvésekről a közvilágítás gazdaságosabbá tételéről. Az alábbi példa Buenos Airesben valósul meg a következő 3 évben, ahol a városvezetés LED fényforrásokra váltott, írja a 365.postr.hu. Így felére faragják a villanyszámlát a jelenleg…..
LED vásárlás során mindenkiben felmerül néhány kérdés, amire minden esetben ugyanaz a válasz, álljanak itt összegyűjtve. Ugyanazt a fényerőt kapom a csere után? Igen, a LED fényereje alkalmas a halogén szpot és más hagyományos izzó kiváltására. Általánosságban…..
A LED-et a 20-as években Oroszországban  Oleg Vlagyimirovich Losev rádiótechnikus fedezte fel amikor észrevette, hogy a rádióvevőjéhez használt diódák fényt bocsátanak ki működés közben. Azonban mint elektronikai alkatrészt 1962-ben mutatták be először az Egyesült…..
Üdvözlünk mindenkit! Elindult a LEDdecor Webáruház blogja! Áruházunkban - és így ebben a blogban is - az energia hatékony felhasználásával foglalkozunk a legkisebb dekorációs célú világítástól kezdve az ipari fogyasztókig. Leginkább érdekes híreket fogunk összegyűjteni a…..