Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O_L_I

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az ideje, hogy a nyaralás is felsorakozzon azok közé a dolgok közé, amikre zöld tudatossággal gondolsz, és ami azt illeti, nem is csak gondolsz, hanem úgy is cselekszel. Íme, négy különféle nyaralás és szempont, amit jó, ha figyelembe veszel, amikor a pihenésedet tervezed. Lehet, hogy úgy…..
Ahogyan az várható volt, az Apple és a Spotify hamar komoly tétre menő számháborúba bonyolódott. Azzal, hogy az Apple Music fél év alatt elért oda, ahová a Spotify 6 év alatt, azaz 10 millió előfizetője lett, hirtelen realitássá vált az, hogy lehet, 2016 végén már nem Spotify-nak hívják majd a…..
Mindenütt jó, de legjobb otthon. Ez a legfontosabb tanulsága ennek a nem mostanában készült filmnek, amely Frank L. Baum könyve alapján készült. Nemrégiben készült egy látványos remake, amelyet már el is felejtettünk, annyira semmilyenre sikeredett. Az 1939-ban készült klasszikus…..
Számos kommentben és baráti visszacsatolásban megkaptam már, hogy a Lidl kakaós csigája milyen nagyszerű, milyen finom és mennyire sok kakaó van benne. Hümmögtem, meg persze, de valahogy eddig nem volt leküzdhetetlen vágyam arra, hogy teszteljem. Egyszer majdnem, de késő délután…..
Jól tudjuk, hogy az Év Autója Díj valójában nem nyom annyit a latban, nincs akkora jelentősége, mint amennyit a körötte lévő hype sugall. Na és ha ez ennyire fontos, akkor mennyire befolyásoló tényező egy bármilyen lap/egyesület vagy akárki által kiosztott díj? Kapcsolódó…..
Kiakadtak a lakók az Amtel indokolatlanul túlzó áremelése miatt. Az eddig igénybe vett szolgáltatásoktól függően május 1-jétől a hűségidőből kifutóknak és az új szerződőknek az eddigiekhez képest ugyanazért 30-50 százalékkal többet kell fizetniük. És mindezt akciós…..
O_L_I 2012.04.16 12:32:41
Nézzétek meg az árakat!!! (www.amtel.hu//LP_egy%C3%A9ni_Internet_1109.pdf)
Egyáltalán nem vészesek.
Szüleim 6k fizetnek szegeden 1,5 mbit ADSL-ért itt meg 4k a 25/3.
A net+TV kb 1000-1500-al több mint a hasonló UPC-s és sok ezerrel olcsóbb mint ugyanaz a T-nél
Úgyhogy elmehetnek a kedves lakók a....
Ahogy azt már korábban jeleztem, nem igazán kedvelem a főváros utcáin még mindig jelen levő ZIU-9-es trolikat - sokkal könnyebb lenne ezeket a bumfordi, zajos, az utakon kacsakőként pattogó jószágokat szeretni, ha mondjuk már 15 évvel ezelőtt eltűntek volna a forgalomból. De nem tűntek*. Ezzel…..
Sokan vallási fanatikusként rajongtak már eddig is az Apple termékeiért. Ők 2011. augusztusától már intézményes keretek között gyakorolhatják hitüket. A világ minden táján, így hazánkban is templomként fognak üzemelni az Apple boltok, ahol egy McIntosh-oltár előtt lehet…..
Elég sok napsütésmentes nap van az idei nyárban, és hogy ne teljen hasztalanul a négy fal között töltött idő: olvassunk. A Pulpitus-ház kiadó ajánlói: könnyed lányregény, politikusi önéletrajz vagy éppen bohókás horror emberevő lényekkel.   Vlagyimir Putyin:…..
Csak sikerül pontot tenni az elkúrt 16%-os adóra ... nem, nem ismerték be, hogy elkúrták, hogy a gyerek nélküli 250 ezer forint alatt kereső magánszférában dolgozó rosszabbul járt a "soha nem látott adócsökkentéssel." (A közszférában dolgozók 46%-a kapott…..
O_L_I 2011.06.21 10:52:45
@gmower: Próbáltam optimistán hozzáálni a dologhoz mert bár nem szavaztam rájuk valahol reménykedtem benne, hogy hátha és még az első egy két "fura" döntésnél is arra gondoltam, hogy végül is akár jó is lehet hozzá távon de most már minden kétségem elszállt azzal kapcsolatban hogy a végső kizsigerelés négy évét éljük....

Ami a legrosszabb hogy már nem mérges vagyok hanem szomorú.
Velem együtt. Tegnap a HTC Magyarorszák Facebook oldalán bejelentették, hogy a Desire nem kap hivatalos Gingerbread frissítést. Nem bizony. HTC MagyarországA HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC Desire…..
Subba AZ ÉLET TETEJÉN 2011.06.08 13:43:54
PAPUCSBAN! ..
O_L_I 2011.06.09 13:10:57
Az új, M1-M7-es autópálya közös bevezetőszakaszán kezdődő, és vélhetően az Erzsébet hídig tartó több kilométeres buszsáv nem az egyetlen tömegközlekedést segítő fejlesztés. Az új sáv mellett, melyben csak helyközi buszjáratok haladhatnak, elkülönítenének egy másik…..
O_L_I 2011.06.01 16:27:46
@almodhi: Ez most viccnek szántad?
Mert ha nem akkor sajnos menthetetlen vagy...
A sorozatos NMHH büntetések végrehajthatósága érdekében zálogjogot jegyeztettek be a Való Villára. „Ez nem való nekünk.” – mondta el Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. Az NMHH további lépésekre is készen áll, nem kizárt, hogy Alekosz…..
Vannak dolgok, amelyek annyira rútak, hogy már szépek. A női nemiszerv sem az esztétikum csimborasszója, mégis többen kedveljük, mint ahányan kritizáljuk. A nyolcvanas évek eleji Honda Honda Beat 50 azonban másféleképpen is megítélhető.Ha lemegyünk transzba, és a 80-as évekbe…..
A megszavazott új alkotmányt óriási rendezvénnyel ünnepelték a Fidesz prominensei. A nyakkendők kibontása, ollóval összevágása és elégetése után konvojba verődve indultak el az ünnepi rendezvény helyszínére. A honatyák a Parlamentből egyenesen a Millenárisra hajtottak a…..
  Nagyjából a templom tetejéről lőhették. Jobbra beficcen az Anker-ház, középen a bazilika kupolája, a bal felső komplett háztömb pedig ma már hiányzik. Mármint fizikailag, szerintem jobb hogy a Gödör és egy kis zöld placc van a helyén. A képet Sadia szúrta ki a…..
O_L_I 2011.04.12 08:45:26
@Greg36: Jaja a többsávos, villamosos, lámpás körforgalomban pislognak is a szőkék mint hal szatyorban :)
2010-ben radikálisan átalakult a magyar politikai pártok palettája. Új erőviszonyok léptek életbe, korábbi evidenciák érvénytelenné váltak. A két acsarkodó, a másikat rendszeresen demonizálni próbáló oldal közötti kiegyensúlyozott és heves versengés, nagyon úgy…..
O_L_I 2011.04.01 13:38:11
@OkoskaTo:rp: Jól van azt hittem csak én gondolom így.
Tiszta Kádár rendszer alakul.
O_L_I 2011.04.01 13:46:51
@Tower13: Az Sz betűs analógiát lehet bóknak venné :) (persze csak titokban)
O_L_I 2011.04.01 13:52:54
@Krujs: Hidd el ha találtak volna rajta fogást már ott lenne...
Csak hát ami a transzparensen jó mutatott még nem feltétlenül büntető törvénykönyvi tétel.
Ugye mik a lehetőségek Feri esetében?
a, az egész jobb-bal háború csak színjáték és Vikinek esze ágában sem volt Ferniek alátenni.
b, nem csinált olyat amiért be lehetne csukni.
c, kurva jól csinálta és nem lehet rábizonyítani
Kumin szerint Hajrá, Japán! 2011.03.12 14:46:00
Megint bánatról, de ez most nagyon komoly. Volt szerencsém Japánban járni bő egy évvel ezelőtt. Távolról is már nagyon kedveltem ezt az országot, a tárgyi kultúrájukat, a szenzációs konyhájukat, de a közvetlen benyomások minden elképzelésemen túltettek. Hivatalos úton voltunk…..
Úgy látszik, a bankadó szele Budapest Bank után az AXA-hoz is elért, a keletkezett hiányt pedig szerencsétlen törlesztőktől próbálják beszedni. Lajos három éve fizetgeti a törlesztését, megbízhatóságát pedig egy kis megnövekedett kamattal jutalmazza kedvenc bankja. Bár a…..
A kubai népi felkelést szervező facebook csoport tegnapra kitűzött havannai felvonulása minden jel szerint elmaradt, azonban számos európai és amerikai városban tüntettek az ott élő…..
O_L_I 2011.02.23 11:07:09
@Ringlósztár: Bár van igazság abban amit írsz de azért még mindig szívesebben élek itt és szidom a politikusokat a viszonylagos jólétem mögül mint ott ahol ehhez képest nyomorban élnék és megkínoznak ah nem tetszik a rendszer.
Subba WTF: Britney Spears 2011.02.19 00:26:53
Egészen pontosan ilyen lehet Kiszel Tünde kiadós vacsora utáni rémálma:  ..