Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tito

3 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet két keréken... Úton... 2015.12.21 20:50:19
Öröm bódóttág meg van a jogsi, a felszerelés, a motor, elkezdtem hát... A munkahely 15 perces távolsága kevésnek bizonyult, így elkezdtem „körbe” hazajárni...   4 dolgot szoktam elvből tartani...   1.a sebességhatár maximum 20%-os túllépése, tehát lakott területen…..
A TechnicBRICKs nemrégiben egy 3 részes interjút közölt a korábban nálunk a problémái révén porondra került 8043 Motorized Excavator két alkotójával. Anders Gasendal  (AG - a 8043 tervezője) and Ricco Krog (RK - Technic vezető tervező) a TechnicBRICKs-es srácok…..
A TechnicBRICKs nemrégiben egy 3 részes interjút közölt a korábban nálunk a problémái révén porondra került 8043 Motorized Excavator két alkotójával. Anders Gasendal  (AG - a 8043 tervezője) and Ricco Krog (RK - Technic vezető tervező) a TechnicBRICKs-es srácok…..
A TechnicBRICKs nemrégiben egy 3 részes interjút közölt a korábban nálunk a problémái révén porondra került 8043 Motorized Excavator két alkotójával. Anders Gasendal (AG - a 8043 tervezője) and Ricco Krog (RK - Technic vezető tervező) a TechnicBRICKs-es srácok engedélyével…..
Valószínűleg nem voltam jó, vagy csak senki nem mer nekem legót venni (pedig itt a listám mi nincs, vagy éppen mit szeretnék), ráadásul magamnak sem vettem semmit, így aztán legó nélkül maradtam karácsonyra. (Vagyis teljesen nem: a kis unokaöcsém kapott egy 5609-est, meg egy nagy…..
Nyolcvanas évek vége, még berlini fal leomlása előtt. Lakótelepi panel-romantika, a házak közötti kitaposott, poros részen, ahol annyit fociztunk csak a por kavarog. Szombat kora este van, Marek barátomék ebédlőjében ülünk az első emeleti lakásban vagy négyen-öten.…..
Már csak 15 nap! És a zenekar készül és készül, a szervezés jól halad, és azt tervezzük, hogy ez a mágneses vihar bizony mély nyomokat fog hagyni bennetek! Nem titkolt szándékunk, hogy a koncert egyik! csúcspontja a már beharangozott saját dal, a "Mágneses vihar" lesz!…..
Tito 2010.10.16 06:03:48
  MicsodaÖccs.mp3 (letöltés) ..
Most hogy két nap híján egy hónap múlva eljön a nagy nap, életünk legnagyobb durranása, és a ti életetek legjobb PussyMagnet koncertje, íme néhány info: - helyszín terén visszatértünk a gyökerekhez, a debütálásunk helyszíne, a Tűzraktér tornaterme lesz ismét a…..
Elképzeléseim szerint a normál zenekari fejlődés valahogy így néz ki: megalakulás -> próbák -> koncert -> saját dal -> koncert -> saját dalok -> videoklip -> album Természetesen a folyamat bármelyik pontján tagcserékkel, balhékkal, és a felbomlás…..
Tito 2010.09.24 10:25:23
Mióta zenészkedni kezdtem, nem elég hogy a zenei látóköröm rohamos bővülése terheli az agyam napról napra, olyan kifejezetten szakmai dolgokkal is meg kellet ismerkednem, mint a gitár felépítése, a hangok, skálák színes palettája, vagy akár a hangtechnika kérdése is. Míg…..
Szia!   O.Zs.-n keresztül M. J.-től kaptam meg a címedet. Az egyik barátnőm lánybúcsújára keresünk egy rockbandát, akik eljátszanának neki néhányat kedvenc Tankcsapda számai közül. Olvastam a blogotokon, hogy ti örömmel vállaltok ilyen…..
Tito 2010.08.19 18:42:44
Biztos láttátok az Amélie csodálatos életét ti is. Na, azt gondoltuk, mi is elkezdünk egy olyan játékot, mint ő a kis kertitörpével! PussyMagnet pólóban, nyakkendőben, a világ legkülönlegesebb pontjain!Tessék pályázni! Itt a nyaralási szezon, mindenki csomagolja be a…..
Ma megtörtént az első kapcsolatfelvétel leendő énektanárommal.Anita kedvesen beszélgetett velem és nevetve mondta, hogy az egy óra után kiderül, ha teljesen reménytelen valaki. Én félénken vele nevettem, de legbelül éreztem, hogy szorul a hurok. Nehéz órák elé nézek, amikor…..
Tito 2010.06.28 20:40:59
Az, hogy csend van a blogon, nem jelenti ám azt hogy nem történik semmi a zenekar körül!Egyrészt elbúcsúztattuk Szobilegényt, nem semmi móka volt! Még aznap készült néhány frankó bandafotó rólunk, mindjárt meg is mutatok párat!Aztán megvolt a lagzi is! Koncertestül! Ezzel…..
2 héttel a metál királyainak koncertje után a PM 2/5 része képviseltette magát a glam-rock isteneinek rock cirkuszán. Kis csapatunk - csak úgy mint két héttel ezelőtt - a közeli Gusztáv sörözőben nyitott (sör+tüske kombináció), hogy aztán jó kedvűen és izgatottan…..
Kedves Rajongóink! Hírnevünk gyors növekedését látva - és szeretett énekesünk fogyatkozó önbizalmát segítendő - úgy döntöttünk, hogy újabb pólók gyártásába kezdünk. Küldetésünknek tekintjük, hogy egyetlen rajongónk sem maradjon kedvenc zenekara pólója nélkül!…..
Próbáink számának visszaesésével úgy fest, blogbejegyzéseink száma is csökkenőben van. De ahogy a közös zenélések, próbaterem látogatások számát sikerül visszatornászni heti 1-re, úgy a blog is fel kell hogy éledjen poraiból. Olyannyira hanyagoltuk a blogolást, hogy a már…..
Úgy látszik május hónap nagyon el fogja kényeztetni a hazai rock zene rajongókat, ugyanis a Metallica után két héttel fellép a rockzene ősatyja: a KISS. Az még nem derült, ki, hogy a PM zenekar hány fővel képviselteti magát, de az biztos, hogy egy újabb tanulmányi kirándulással…..
Tito 2010.01.18 18:18:02
Örömteli hír a rajongóink számára, hogy zenekarunk létszáma bővült, egy billentyűssel fog kiegészülni a gárda. A zenész jelenleg még felkészül a nagy próbatételre, debütálásának időpontja még kérdéses. Az viszont nem, hogy óriási tehetséggel…..
A színpadra vonulás után a PussyMagnet az Almaszósz c. nagysikerű feldolgozással melegítette be a hangszereket. Mint annak utánanéztünk, ezen versikét Halász Judit zenésítette meg először és hazánk punkzenekarai előszeretettel dolgozzák fel (lásd Prosectura). A PussyMagnet…..
Tito 2010.01.12 16:07:14
Először is Bújék mindenkinek!Fülünkbe jutott a hír, miszerint az Ünnepek allatt megrendezésre került Pokolgép koncerten feltűnt egy Pussymagnet rajongó, aki fekete PM pólóban nyomult.Ezúton is szeretnénk megköszönni a KIRÁLYNAK, hogy minden lehetséges helyen és…..
Tito 2010.01.05 20:18:46
Zenekar neve: PussyMagnetStílusa: őszinte rockAlapítás éve: 2009 A kezdet a szokásos, gimnáziumi jó barátok zenekart alapítottak. Mindezt azonban 30 évesen. Mindannyian egy gimibe jártunk, és a zene szeretete, a közös koncertre járás, mókázás ugyan már akkor és ott…..
Sok "első" bejegyzést olvashattatok már és mivel a blog címe "Egy zenekar születése", ezért ez még jó darabig így is lesz. El fogunk jutni az első Második koncertig is... Vissza témánkhoz, mit érzékeltem én a világot jelentő deszkákon. A rekedt üvöltés…..