Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veresmancs

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Hadd csattogjon! 2010.01.14 12:03:00
Tegnap este holtfáradtan estünk be a szerkesztőségbe Csikóssal. Egy kicsi, de maradandó károsodást okozó olasz autót és egy svédet voltunk vezetni, fotózni, ami bizony Csikós részről sok aszfalton fekvéssel, részemről pedig hidegben ácsorgással járt. Szóval voltunk már jobb…..
veresmancs 2010.01.14 15:01:11
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..
veresmancs 2009.12.14 18:06:11
@_Daytona: ha ezt tudod akkor azt is mennyi!!!mert kulfoldon vagyok es ha hazaerek tudni akarom mit kell ajanlani egy fullqrvaert!
veresmancs 2009.12.14 18:13:56
@bloggerman77: tehat ha hazamegyek pestre odasetalok egy csajhoz es ajanlok neki 500$ akkor azert mar fullos kiszolgalas jar!

Koszi cool!
veresmancs 2009.12.14 18:21:10
@Kóser Malac: volt mar olyan es penz nelkul is nagyon szep idoszakot nyomtunk le a pasi hata mogott.no problemo:-)))
30 milliárd forintnyi összeget örökölt egy hajléktalan testvérpár, akik egyike szociális otthonban, másikuk viszont a Róka-hegy egyik barlangjában él - írta meg a héten számos lap itthon és külföldön. A különös történet felkeltette az érdeklődésünket, részben…..
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
veresmancs 2009.02.08 23:59:08
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
Volt-e 9500 évvel ezelőtt akkora cunami, amely elsöpörte a korai Újkőkor kezdetleges településeinek nagy részét a Fekete-tenger környékén? Erre a kérdésre kereste a választ XV. Lajos és a tarpai gátőr után a Massachusetts-i WHOI (Woods Hole Oceanographic Institution) két román…..
veresmancs 2009.01.27 02:22:10
@RIO: erdekes amit irtal.erdekelne a forrasod venni@vipmail.hu
veresmancs 2009.01.27 12:32:01
@dark future: ha egy kicsit utana nezel van nep aki feljegyezte.a sumerok.
bar ki hisz manapsag egy csomo osszevissza karcolt kavicsnak,osszepacazott papirusznak.meg vallasi tekercsnek.biztosan ugy volt akkor is hogy mindenki muvelte a foldet es otthon lefekves elott meg ebedszunetben elokapta a kotablat es minden apro marhasagot megorokitett.koblog mi?;-)

inkabb volt egy kiemelt kaszt aki tudott irni,olvasni,vesni profi muveszi modon.rajuk biztak hogy orokitsenek meg olyan dolgokat ami akkora volumenu volt hogy az utokornak mindenkepp tudnia kell rola.
de no para mert barmikor akar a kozeljovoben is megismetlodhet.de majd pl az usa kormanya biztosan szolni fog mindenkinek elore:-)))
Nem kell ahhoz MSZP-s képviselőnek lenni, hogy a tanárt, vagy az igazgatót lelőjék az iskolában. A mi iskolánkban nem politizált az igazgatónő, mégis retteg még ma is, hogy egyszer, hazafelé menet, a sötét utcán agyonverik. Tovább.....
veresmancs 2009.01.08 19:41:02
Közel negyven évvel ezelőtt, 1969. július 20-án Neil Alden Armstrong amerikai űrhajós kilépett a holdkomp ajtaján, csizmás lábával megérintette a Hold felszínét, és elmondta az azóta egészen pontosan 1.989.576.214-szer idézett mondatot: „Kis lépés az embernek, hatalmas…..
 Látszólag semmi közöm hozzá, hogy ki mire költi a maga pénzét (ha van még): autót, házat vesz, nyaralni megy, vagy éppen alapítványt hoz létre akármilyen céllal. Ez utóbbit tette többek közt Gyurcsány Ferenc, Fazakas Szabolcs, Kapolyi László, Kiss Péter, Kósáné…..
A zéró tolerancia és az itt- ott meglepetésszerűen felbukkanó traffipaxok azért érzékelhető hatást gyakoroltak összeségében a közlekedésre, már ami a sebességet illeti, de úgy látszik mégsem eléggé, mert Olds Mobil mindenhol annyival ment amennyivel lehet és mégis mindenki…..
Versus Leryn Franco nagy dobása 2008.10.07 09:03:00
A Miss Olimpiának megválasztott paraguayi gerelyhajító hölgy, aki Pekingben hihetetlen pillantásaiért és gyilkos testéért méltán érdemelte ki ezt a címet, most a kifutón kápráztatta el a nagyérdeműt. A tovább gombra, csak szülői beleegyezéssel kattintsatok. ..
 A feketekalapos hackerek kedvelt mondása, hogy aki igazán jó a szakmában, azt soha nem kapják el. A New Criminologist most összegyűjtötte azokat az incidenseket, amelyek a maguk idejében a legnagyobb riadalmat okozták, elkövetőiket azonban a mai napig nem sikerült kézre…..
  Tudom, hogy a halálbüntetés témája olyan lerágott csont, amelyet már a kutya sem szívesen ás elő, ráadásul a vita felmelegítése teljesen terméketlen, hiszen részben alkotmánybírósági határozat, részben az uniós jogrend miatt eleve kizárt, hogy azt…..
Vastagbőr Négy mancs vs. libamáj 2008.09.03 08:00:00
A Négy Mancs egy osztrák környeztvédő szervezet (VIER PFOTEN), melynek több országban vannak irodái és helyi képviseletei. 1988-ban alapították Bécsben. "A VIER PFOTEN/NÉGY MANCS számára fontos, hogy Brüsszelben esetleg az egyes grémiumokban való jelenlétével, célzott…..