Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsiga Károly

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MaGYAUR Trócsányi mint lakmusz 2019.09.11 18:57:04
Olyan posztot adtak Trócsányinak, amelynek a következő időszakban nem lesz jelentősége. Emmanuel Macron megmondta, hogy az Európai Unió bővítésének egy jó időre vége szakad, most a meglévő Uniós együttműködés elmélyítésére kell koncentrálni. Trócsányi megkapta azt a posztot, amit Orbán…..
Az Együtt hívta fel a figyelmet az Elios-Tiborcz-ügyre. "Vajon miért van Tiborcz még midig szabadlábon?"..
Tamás Oxfordban él és munkájából adódóan napi szinten dolgozik együtt muszlim kollégákkal. Megírta saját, személyes tapasztalatait arról, milyen velük együtt dolgozni. Ezek persze egyetlen ember benyomásai, ezzel együtt is érdekesek lehetnek 2019 Magyarországán. Neked mit jelent a magyarság? Hogyan…..
Mostantól mindenkinek úgy kell élnie, ahogy azt a Fidesz-KDNP előírja számára. ..
Zsiga Károly 2019.06.30 17:02:21
@Andy73: Inkább adj választ a bibliai mondatokra.Ha nem vetted volna észre a klérus mindig a gazdagok uralkodók mellett állt,mint ahogy manapság.
Nyakunkon az előválasztás, aminek a tétje, hogy a lehető legjobb ellenzéki jelölttel le lehessen győzni a Fidesz fővárosi helytartóját. Tarlóst. Miközben a jelöltek szerencsére érdemi szakmai vitát folytatnak, a háttérben megy a fúrás, elárulta-e a DK, egész pontosan…..
Lehet-e visszafogottan migránsozni, vagy úgy kiszorítani az országból a CEU-t, hogy közben mégis itt maradjon? El lehet-e játszani, hogy minden rendben van az igazságszolgáltatással, amikor a legkirívóbb korrupciós ügyekkel érdemben nem hajlandó foglalkozni az ügyészség? Ilyen kérdések tolulnak fel…..
Önmaga mosdatásával próbálkozik Navracsics Tibor. A Fidesz egykori frakcióvezetője, az Orbán-kormány korábbi igazságügyi minisztere óvatosan bírálgatja főnökét. Ő tudja, miért teszi, de mi, itt a Kávézóban nem felejtjük részvételét a demokrácia lebontásában, Magyarország tönkretételében. "Tudják…..
Nyilván sokan törik azon a kobakjukat, vajon mi a célja a magyar kormánynak a Stop Soros névre keresztelt törvénnyel, illetve a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítással. Orbán ugyanis sokat kockáztat a nyíltan a civil társadalom ellen hangoló jogszabály erőszakos áttolásával, hiszen a német…..
Bár kézzel-lábbal tiltakozik a magyar kormánypárt az ellen a német sajtóhír ellen, mely szerint az Orbán-kormány ultimátumot kapott az Európai Néppárttól, egyre valószínűbb, hogy ez csak a szokásos fideszes maszatolás. Valószínűleg igaz a Taggespiegel nevű lap állítása, mely szerint két feltételt…..
A legnagyobb német menekültsegítő szervezet díját kapta meg a Magyar Helsinki Bizottság két vezetője. Európában egyre inkább az Orbán Viktorhoz hasonló autoriter politikusok jelölik ki az utat, ők mondják meg, mi a szabály. A magyar kormány másodpercek alatt kénytelen volna lehúzni a rolót, ha…..