Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jovomunkahelye

7 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenféle pénzintézeti leminősítésnél, meg hitelügyi bóvli-fokozatnál többet mond el a magyar közállapotokról egy mai hír: Magyarországra látogatnak a legnagyobb brit szendvicsgyártó cég munkatársai, százával toborozni takarítókat és gépkezelőket angliai vendégmunkára…..
Lassan jön a hideg, újra zeng a hegy, de vajon mit szólnak hozzá a rendőrök? És mit venne a nepper? Az Égéstér 143. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
A Ténytár folyamatosan nyomon kíséri a munkaerő-piaci folyamatokat, így ezek között azt, hogy Magyarországon mely ágazatokban jobb és rosszabb a munkavállalók sorsa. Ha házunk táján körbenézünk, nem lepődhetünk meg azon, hogy az állami szektor bérszínvonala jóval alacsonyabb…..
Lassan mozog a kamera, egy keskeny manhattani utcát csak kevés fény világít meg. Egy sárga taxi gördül be lassan a képbe, megáll, utasa gyors léptekkel távolodik, mielőtt végleg elveszne az utcán terjengő fehér, füstszerű anyagban – ami látszólag a csatornából tódul kifele, meglepően…..
jovomunkahelye 2014.10.26 12:26:24
Régen volt már toplista, és igazából a mostaninak sincs semmi aktualitása (ha csak az nem, hogy éppen C64-játékzenéket hallgattam egy cikk írása közben). Szóval jöjjön a legjobb Commodore 64-es játékzenék 10-es toplistája - nyilván szerintem, aztán kommentekbe jöhetnek…..
Ma van a közmédia napja, (oppardon, A Közmédia Napja, nehogy baj legyen majd ebből is) ami többek között azért is nagyon vicces, mert a comment:com ellen indított egyik perük keresetében azt írják igen kioktató stílusban, hogy olyan, hogy közmédia, nem létezik, ilyen szervezet…..
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
Trashnevelés Bosszú a jövőből 2014.08.07 10:00:00
30% Ember, 70% Gép, 100% Szórakozás Az 50-es és 80-as évek között az olaszok minden sikeres hollywoodi formátumot/filmet lekoppintottak, amit csak tudtak. Elég csak a peplum és spagetti western műfajokra gondolni, de volt olasz Alien és Star Wars is (amik még így is színvonalasabbak, mint a török…..
Kevin Smith, az alacsony költségvetésű komédiák mestere az ezredforduló táján gondolt egyet és a korábbi 4 nagyjátékfilmjét követően, 2001-re leforgatta a mindmáig legbetegebb, egyúttal legszórakoztatóbb alkotását. A korábbi műveiben szétszórt, alkalomszerű…..
Hatalmas sikerrel vetítette le a SyFy csatorna a tavalyi év legelmebetegebb cápás gagyifilmjének folytatását, a Sharknado 2-t: a Hollywood Reporter cikke szerint 3,9 millióan követték a szerda esti amerikai premiert. Az Asylum gagyifilmje ráadásul elnyerte "a szociális média…..
Ha ér, ha nem, a Blikk úgy gondolta, megmutatja Larion Zoé modellcsaj alkarját, amin elkezdett gennyesedni egy seb. Mer' elesett és bibis lett neki. És a legvisszataszítóbb nem is a seb, hanem az a sírás, amit az anyagi helyzete miatt folytat a csaj és a faszija, Müller Attila. Itt a…..
jovomunkahelye 2014.07.25 10:14:03
A CBS zászlóshajójának női főszereplőjének története érdekes fordulatot vesz a nyolcadik évadban, hiszen Penny már nem akar színésznő lenni, viszont valami melóra szüksége van - és itt jön a képbe Bernadette munkahelye, a gyógyszercég, ahová dekoratív orvoslátogatót…..
8259. Ennyi epizódot élt meg 1976 óta, azaz 38 év alatt a Family Feud, az egyik legegyszerűbb családi tévévetélkedő, amiben a műfaj nagy öregjeihez hasonlóan a lexikális tudásra az égegyadta világon semmi szükség nincsen, csak az ún józan paraszti észre, illetve arra a…..
A Blikk infói szerint az RTL Klub teljesen lecseréli a Csillag születik zsűrijét. Puzsér ugye megy Thaiföldre feltöltődni, Hajós elment a Sztárban sztárban és az Ének iskolája című TV2-es produkciók zsűrijébe, Pokorny Lia a Nagy Duettben fog énekelni, dettó a TV2-n, maradt…..
Tisztelt Munkahelyi Terror (szerkesztőség)!A napokban találtam rá az Önök blogjára, s felkeltette az érdeklődésemet, hiszen magam is munkahelyi problémákkal küzdök. Élnék eme lehetőséggel, kérem ne publikálják az itt leírtakat, mivel lehet hogy a főnököm, netán a…..
jovomunkahelye 2014.01.28 08:23:47
A kálváriám, még 2010 elején kezdődött.Kis pékség, egyedül dolgoztam. Hajnali órákban mellék helységbe kellett mennem, amit csak lifttel lehetett elérni.   Lift nyitott ajtóval áll, és az alja kb 20 cm-el lejjebb volt, és én belezuhantam. Lában dagadt, nagyon fájt, de…..
Mi ez már? Mi következhet? Nem lesz Sas-kabaré szilveszterkor? Eltűnnek a Bud Spencer-filmek a tévéből? MI AZ MÁR, HOGY NEM ADJA LE EGY NYOMORULT TÉVÉ SEM A RESZKESSETEK BETÖRŐKET? Van már Facebook-csoport is, meg online petíció. Lájkolni, aláírni, MÉG NEM KÉSŐ! Mentsük meg a…..
A Blikk és a Bors is az X-Faktor győztesének, Danics Dórának szenteli a címlapját, bár Danics valószínűleg egyiket sem nézegeti sokáig szívesen. A Bors azzal foglalkozik, hogy a lánynak másfél éve nincs pasija, és most már tényleg "nem bánná, ha bekopogtatna hozzá az…..
jovomunkahelye 2013.12.18 10:38:11
Összesen 2,7 milliárd forintba került az ócsai szociális lakópark - derítettük ki közérdekű adatigénylésekkel. A 80 felépített házból 39-ben laknak, ez 70 millió forintos költséget jelent családonként. De ha sikerül mind a 80 házra bérlőt találni, akkor is 34…..
jovomunkahelye 2013.12.06 08:47:37
Az RTL Klub programigazgatója felhívott, mert szerinte félreértelmezett állítás az, hogy Sebestyén Balázs és Vadon János műsora lekerül a képernyőről. Kolosi Péter szerint a helyzet a következő: a műsort eleve az őszi szezonra szánva indították el, kifejezetten az X-Faktor…..