Regisztráció Blogot indítok
Adatok
battayy

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Nem bírok leszállni a témáról. Viktor annyira sokoldalú, hogy arról beszélni kell. Múlt héten éppen komikusi hajlamait csillantotta meg. Ami az alattvalókra nézve mégis tragédia. Először is az történt, hogy a miniszterelnök úr bevágtatott egy fővárosi rendelőintézetbe testőrei körében, majd üres…..
battayy 2018.06.20 13:30:54
@Magentax: neked elég lenne csak egy arab...
Biztosan előfordult már veled is az, hogy úgy érzeted te egy nagyon magasan kvalifikált nyelvtanzseni vagy, és ha valaki vét egy kisebb nyelvtani hibát, vagy egy szót nem ír tökéletesen, akkor billentyűzeted azonnal hangos koppanásokat él át, és megfogalmazza a mondatokat, amelyek a hibát elkövető…..
Túllőtt-e Orbán a célon? Ezt firtatta Lendvai Ildikó tegnap este. A szocialista politikus tévéstúdióban vette sorra a lehetőségeket. 1. A Soros-óriásplakátokkal kitapétázott ország látványa meghökkentette a nyilvánosság nemzetközi fórumain közlő újságírókat, ezért fúj visszavonulást a magyar…..
battayy 2017.07.14 11:49:32
@Zöldi László:... mert sokkal viccesebb olvasni a sok elvakult szoclib hozzászólást. Bájdövéj: írj egy szösszenetet a mai időjárásról, a páviánok párzási szokásairól, a mosóporok hatékonyságáról (értsd: tökmindegy, miről), öt percen belül meg fog érkezni az első orbánviktorozós hozzászólás, bármibe fogadok. Itt tart ma az olvasni (úgy-ahogy) tudó (?) ballib kommentelő siserehad!? Azt persze nem képes felfogni, hogy sikerült gatyába rázni az országot, jut pénz fejlesztésre, itt is épül valami, amott is felújítottak egy kórházat, hadd ne soroljam... De persze sírtok, hogy milyen sz.r itt az élet, mert az atv-ből ez ömlik, ez a direktíva.
És persze a határzár. Örök hála! Mindegy, kinek jutott eszébe, és Viktornak, Ferencnek, f.szomtudja minek hívák, azt, aki megépíttette. Ha ez nem lenne, a lányaitokat kergetnék esténként az utcán, kedves soros bérencek. Nem kívánom, de egy párhuzamos univerzumban megnézném. Mondjuk, a párhuzamos univerzum most is létezik, úgy hívják, hogy Párizs, Brüsszel, Olaszország, Németország, Svédország, nem folytatom. Aki nem bírja ezt a ménkű nagy elnyomást és diktatúrát, ezt az országot, amit mi szeretünk hazánknak nevezni, ahol tilos orbánviktorozni, tüntetni, g.cizni, füttyögni, zászlót égetni, nos kedveseim lehet kimenni és Mekka felé naponta ötször gyakorolni a szólásszabadságot.

Amúgy nem jársz messze az igazságtól, köszönöm. Maradok in cognito.
Filmbook Éjszakai ragadozók 2016.12.02 06:00:00
Letisztult elegancia. Ez a két szó tökéletesen jellemzi Tom Ford legújabb FILMjét. Bizony, így csupa nagybetűvel. A főhősnőt alakító Amy Adams az egyik jelenetben valami utolsó trasht néz a tévében, és utálkozva kikapcsolja. Később arról beszél, hogy a szemét kultúrájában élünk. Az ő kifinomult,…..
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
Az első Jégkorszak az egyik kedvenc animációs filmem, főleg az ötletes alapszituáció és a főszereplő trió miatt, akikhez a zseniális szinkron is hozzátett. A folytatások minősége folyamatosan csökkent. A már a második részben sem igazán működtek az új szereplők, azt is az eredeti trió vitte el a…..
Hétvégén ugyanis nem dolgozik az HR-es akinek az lenne a feladata, hogy megköszönje a riporter eddigi munkáját, valamint azokét akinek a Facebookon ez után elnézést kellett volna kérnie, de nem tették. Kimondani, hogy nem a polkorrektség élharcosainak picsogása a baj, hanem az, hogy a munkaköri…..
Lámaszeme Adel nem bír magával 2016.07.29 20:00:00
battayy 2016.07.30 17:01:13
battayy 2016.07.17 21:49:09
Harlem. A semmihez sem hasonlítható '70-es évek. Kell ennél több? Jack Garofalo (1923-2004)  különleges fotóit a Paris Match közölte először. A fotós hat hónapot töltött 1970 nyarán a hírhedt városnegyedben - fotói az októberi számban jelentek meg. A sorozat…..
battayy 2015.04.01 06:10:22
Sokan és sokszor temették már a western zsánerét, de kétségkívül Clint Eastwood 1992-ben készült, 4 Oscar-díjjal jutalmazott filmjének sikerült a leghatásosabban belevernie azt a bizonyos utolsó szöget a koporsóba. Ugyanakkor furcsa módon a Farkasokkal táncolóval karöltve pár…..
De néha a porschés is. Meg a passatos phaetonos. Sőt, olykor autó se kell hozzá, hogy ugyanebből a halmazból kerüljön elő valamilyen jelző, mondjuk a cinikus. Könnyed péntek délutáni parasztnéző, mert nem csak videókat kapunk, de olykor ilyen képeket is, pár sor körítéssel.…..
Vettem egy megyei matricát, hisz próbaüzem van, mert hozott egy próbatörvényt a próbaparlament. Azonos című írásunk kommentposztja...
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
battayy 2015.01.09 14:41:41
@recommented: Igazad van, a KRESZ valóban nem ír a tahókról, sem a tahóságról, pedig kéne! A tahót megtalálod a magyar utakon és a Magyar Értelmező Kéziszótárban. És ha már ott jársz, nézz meg olyan, számodra ezek szerint teljesen ismeretlen fogalmakat is, mint "előzékenység", "udvariasság", "körültekintés", ugyanis ezek szintén hozzátartoznak a tudatos vezetéshez! Kívánom, hogy legközelebb egy olyan buszon nyomorogj, amelyik satuféket kénytelen nyomni egy-egy ilyen tahó miatt!
battayy 2015.01.09 14:43:45
@melaena: like!
Beváltotta ígéretét a közösségi oldal, és elkezdte törölni az inaktív, hamis és spammelő profilokat. Annyira jól csinálják, hogy a felhasználók „Instagram Rapture”-nek és „Instapurge”-nek keresztelték a tisztogatást. A hírességek elvesztették a követőik egy…..
battayy 2014.12.23 06:24:14
2012-ben bemutatták a 21 Jump Street című filmet, ami egy korábbi tévésorozat alapján készült, és a gimnáziumba beépülő, kölyökképű rendőrökről szólt. A főszerepekben Channing Tatum és Jonah Hill kerültek rekeszizom-tornáztató szituációkba. Legalábbis a nézők nagy…..
Nem csak a játékgépek és a videojátékok fejlődtek rengeteget az elmúlt évtizedek alatt, a kontrollerek tervezésekor is mindig fontos szakmai szempont volt lépést tartani az adott kor technikai vívmányaival és formai követelményeivel, mindezt úgy, hogy minden márkának egyedi,…..
battayy 2014.07.26 14:28:26
DiCaprio azt nyilatkozta egy interjújában, hogy az élet nem a pénzről szól. Hát neki már biztos nem. Ellenben Jordan Belfort számára az egész tetves élet a pénzről szólt. A hatalomról, a pörgésről, az infantilis hedonizmus hajszolásáról egy olyan élet tükrében, melynek…..
Egy kisebb mérföldkőhöz érkezett a blogunk, ugyanis ez a poszt az ezredik az oldalon. Úgy gondoltuk hogy egy kivételes filmremekkel üdvözöljük ezt a számot. Nem kell túl nagy bátorság ahhoz, hogy kijelentsük: a western, mint műfaj, halott. Ironikus módon pont az az ember verte az…..
  NÉVJEGY The Secret Life of Walter Mitty (Walter Mitty titkos élete) évjárat: 2013, amerikai gyártó: Samuel Goldwyn Films, Red Hour Films, New Line Cinema, TSG Entertainment, 20th Century Fox műfajilag: romantikus, kaland rendezte: Ben Stiller főszereplők: Ben Stiller, Kristen…..
battayy 2014.06.10 12:30:59