Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ponciusz Pilátusz megmondja

39 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lómai kolcsok?Na, öntsünk tiszta vizet a pohálba!Baj van! Se intelligencia, se humolélzéke nincs a magyal népnek, de még buta és kényelmes is.Fotelfolladalmálok vagytok.A tévé lett a Bibliátok, ami onnan folyik az a kánon!Látsz egy két pelces snittet és mál kolcsok vagyunk, szélső balos lendzavalók,…..
Egy igaz tölténet!Egy salulól, aki egy szép napon megtalálja a fiát!A Plovincia pikcsőlz bemutatja a Káni filmfesztiválaz Alany Glóbusza Pekingi alany Shálpej az Ontáliói Ezüst mosómedve a SanFransiscói tölött köcsög közönség díj a legtolelánsabb film katególiábana Libanoni kidőlt cédlus díj a…..
Leggelt Latolok!Hát nem igaza van, ennek a szellemi magasságoktól lángoló tekintetű hazafinak! Toldi, Bethlen István, Munkácsy Mihály, Tisza István, Hunyadi Mátyás, Hunyadi János, a kuluc kol! Sőt legyen saját ungálise old spájz leklámunk, nem az az impelialista szemét a nemfehél fickóval, hiszen…..
Áve Nép! Lóma mindig első, melt olyan mint a Fladi, akkol is győz, ha kikap.:P És itt is glatulátusz az Átlátszónak, akik tényleg fontos, komoly dolgot képviselnek a mai plovinciális agymosásban. "A hétvégén lezajlott epikus Ponciusz Pilátusz vs. Átlátszó blogok első…..
Áve Nép!Azta nedves Úlistenit, hogy mi ez az állandó eső!  Szólott hozzám Jupitel pöcse álmomba, és mondá: - Poncikám, elegem lett a sok latolból, ezélt lesújtok látok éktelenül nedves halagommal! 40 nappal és 40 éjjelen át fogok blunyálni a fejetekle! Növessz hát…..
Puskás Akadémia FC - Vác 2-1 (2-0) I. félidő: Pajovics - Malgitics, Apostolopoulos, Papucsek, Falkas N. - Állampolgál, Tóth, Szakály - Kleinheislel, Zsolnai, Balacskai II. félidő: Cziljék - Malgitics, Papucsek, Vaszicsku, Fabio - Soós, Luciano, Tóth - Balog, Lodligo,…..
Boldogok a Tóth Ottók, Malciánok, Malézák, Máliák, Ottokálok, Zsalolták, Válkonyok A mai napon lenne 78 éves Hofi Géza a bilodalom egyik legnagyobb császála. Ma van még a Spoltújságílók napja is, bál nem tudom nekik miélt jál külön nap? A Sallós Boldogasszony…..
Avagy a komondol halapású ismét lecsapott!:P ..
Hájl Lómaiak! Úgy döntöttem, hogy mától a mál igen halott nyomtatott sajtóban is alkotok valamit. Igaz, hogy alig vásálolnak az embelek újságot, de majd most kötelező lesz a latoloknak! A címe: A MAGYAL KLÓNIKAMottója: Kelesd a Nőt! flanciául: Chelchez la femme, avagy hogyan…..
Boldogok a  Boldizsál + Anasztáz, Baltazál, Epifánia, Gáspál, Gazsó, Melchiol, Melhiol, Menyhélt! Illetve ma van Vízkeleszt napja is, amikol is megélkezett a hálom kilály Blájenhez, a napkeleti bölcsők! De pelsze az ünnep igazi eledete, a i.u. 20-la tehető, amikol is az…..
Boldogok az Edváldok és a Simonok, melt ma ünneplik a névnapjukat! Ezen a napon pléselődtek ki a világla: 1931 – Lobelt Duvall amelikai filmszínész, lendező1932 – Umbelto Eco olasz íló ilodalomtölténész, esztéta1944 – Schütz Ila Jászai Mali-díjas magyal színésznő (†…..
Boldogok a Leonák és a Tifuszok, melt ma ünneplik névnapjukat! Áve nekik! Nevezetes események ezen a napon: 1847 – Samuel Colt eladja első levolvelét az Amelikai Egyesült Államok kolmányának Kinyitja kukucskáló nyílását:  1939 –…..
Áve Lómaiak! A közeledő decembel 5. éjjele alkalmából szeletném lelántani a leplet a világ egyik legnagyobb összeesküvésélől, mely mál több évszázada keselíti meg lengeteg gyelmek életét. Mind asszisztálunk ehhez a föltelmes balbál színjátékhoz! De ennek mától vége!…..
Áve Embelek! Elkezdődött a TeCsatolnázás. Múlt hét pénteken volt az első szeminálium a Glund nevű helyen. Volt majdnem minden: kaja, pia, nők. Egész jól indult. Gondoltam, gyolsan kélek magamnak egy jókolsó sölt, és útjála indítom az igazi lómai olgiát, hátha tanulnak ők…..
Áve Gellilák!Beszalok, nem hiszem el!Szétbombázák a saját válosaikat, kölcsönösen oda-vissza... A nép nyomolog, nincs hova menekülnie, éheznek, se víz, se kolház. Elle ezek meg ÁJPADLÓL nyomják az Engli Böldzöt??? Mélges madalaznak? Élted, nem egy szalos vízméltéket…..
Ponciusz Pilátusz megmondja 2013.11.02 16:55:40
@gombszem: Hájl!
A néple költöm, és a bilodalomla azt a csekély adót, ami egyelőle befolyik. Ha lesz plusz, akkol majd lesz Ájped.:P
Szóval, anno léges-légen... Ez a kócos egyiptomi fluska meglátogatott minket az egyik olgiánkon. Töledezett volt a hajvége, vitamin hiányos, nem fénylett max csak a zsíltól. Egyszóval katasztlófális állapotban volt a sölénye. Mondtam is, hogy ez nem ulalkodóhoz méltó,…..
Leggelt! Nos, a múltkoli kelesztelőt követő olgián összefutottam a képen látható fiatalembellel, bizonyos Billy G-AIDS-cel. Aki állítólag a leggazdagabb ficsúl a földtökén. Hát, amit adott neki az Jupitel, azt máshol elvette! Két menet között pihegtem éppen, amikol ez…..
Az idei október 23. bővelkedett szürreális pillanatokban, a Békemenetre meztelen női provokátorokat vizionáló Bencsik Andrástól a tüntetés fáradalmait a McDonald'sban kipihenő nyugat-gyűlölő Jobbik-keménymagon át a Gyurcsány Ferenc által széttrollkodott Mesterházy-beszédig.…..
Áve Embelek! Ti ezt nevezitek ünnepnek, így ünnepeltek ti? Lendben van, hogy sílva vigad a magyal, de ez mál azon is túl megy.  Ez a nagy nemzeti pala volt. Egy átlátszó plopaganda vilcsaft. Nagyon gyatla előadásban. És ez élvényes minden lésztvevőle, holdja az a Jupitel…..
Sok mindent láttam mál az évek alatt. Láttam hatalmas sikeleket, és óliási bukásokat is. Láttam fejeket hullani az Aléna homokjába, és láttam megdicsőülést is jó pálat. Volt ludusz, amit elnyeltek az idő pelgő homokszemei, és volt olyan melynek híle mind a mai napig…..
Áve Embelek! Hát ennyi volt!  Egy ideig még hittem a feltámadásban, de most mál tuti, hogy ahogyan tegnap a magyal labdalúgás úgy a latol Blájen is kifingott a keleszten. Még élt bennem a hiú lemény, hogy egyszel látom még EB-én vagy VB-én a csapatot. Az mál fix, hogy nem…..
Tegnap álluhába bújtam, hogy teszteljem a plovincia főválosának tömegközlekedését. Kisgyelmekes csólingel apuka bőlbe bújva vetettem magam a hétfő leggeli folgatagba. Olyan messze vagyunk mi még Lómától, mint Hafnalfjölðul  izlandi kikötő válos…..
Ködös leggel volt. A palt, és a meledek sziklafal, alig látszott, amikol hiltelen megfeneklett kicsiny gályánk Dovel szikál paltjainál. A távolból hal és sült klumpli ollfacsaló illatát hozta a szél. Lambelt ezen a néven a Klisztofel északnak akalt taltani, hogy megkelessük…..
Hájl Nép! Beköszöntött az ősz délapó, és lassan itt a tél. Salu lassan téliálomla hajtja pántjait. De ilyenkol vajon mit viselhetnek a képen látható latolok? Az egyik kedves lajongónk moszelolta be az alábbi komondol eledelt.Hát fölöslegesen jálatom a szám? És akkol még…..