Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IsisOsiris

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vega, hanem vegán - vagyis tejtermék, tojás, mindenféle állati eredetű fehérjétől mentes ételek szerepelnek az április elsején megnyílt Veganeeta Home kínálatában. A tulajdonos-gasztroblogger, dr. Árvai Anita mesélt az ide vezető útról és arról, hogy miért hisz abban, hogy ennek az étterem…..
  Úgy tűnik, sajnos csak papíron vásárlóbarát az alábbi matracos cég. Mert jól hangzik a közvetlen értékesítés miatti jóárasítás meg a kompenzáció, kivéve, ha nem gondolják komolyan. Kár érte. Új Magyar feltörekvő vállalkozás..REVOTICA Eladtam az ágyam,…..
IsisOsiris 2019.02.02 19:41:44
@hagyma: Mi ágykeretet szerettünk volna vásárolni, de nem tudtunk. Nem is baj a cikk elolvasása után... Nekünk is 60 nap gyártási időt adtak meg, ez azt jelenti, hogy nincs nekik készleten majdnem semmi!
Mi volna, ha még nem is lenne puritán...
IsisOsiris 2019.01.23 19:23:19
"A lelkiismeretet nem a saját szavaink, hanem az igazság tisztítja meg" - írta Facebook-oldalán Szita Károly kaposvári polgármesternek Morvay Péter, újságíró, a Hetek rovatvezetője, aki egyetemista diákként 1985 és 1987 között állt kapcsolatban az állambiztonság III/III-as ügyosztályával. Szita…..
Szilvia kapott még egy hónap befizetendő előfizetést, miután lemondta elhunyt édesapja előfizetését a Telenornál. A Telenor ügyfélszolgálatának válaszában emlegtett ÁSZF 2.3.2 egyáltalán nem említi a havidíjat, tehát biztos nem onnan ered ez a durva butaság: Próbálok…..
A következő kétségbeesett hangvételű levelet kaptam egy kedves olvasómtól, melyet megtalálhattok a "Hibás MBT Sepatu White" bejegyzések kommentjei között: Kérlek segíts! Nemrég olvastam Mónika esetét megdöbbenve és tessék a mai napot lett figyelmes a férjem,…..