Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici

0 bejegyzést írt és 546 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk kiábrándult Norbiból is meg a Teletálból is, hiába volt évekig hűséges vásárlójuk. A szakítás teljesen felzaklatta, és olyan mondatok megírására késztete, mint a "Nem vagyok igazán finnyás, főleg mióta saját háztartásom van" meg "Elég durva, hogy csokit…..
Nyomdász és barátai egy rekesz sörrel készültek az estére, amit a Lindből akartak beszerezni. A diszkont adta a sört meg az üveget, de a rekeszt az istenért se. Nyomdász kiakadt. (Nem értem mi baja. Végül is az is lehetne, hogy az üveget se kapja meg, aztán vihetné haza…..
Gonosz Kecskének volt egy autója. Eladta. Egy Lakatos nevű egyénnek. Ebből a sztoriból meglepő módon mégsem adás-vételi, hanem parkolós sztori kerekedik, mert az egyén parkol, de nem fizet. Kecske pedig felveszi a kesztyűt vagy mit, és megkezdi szélmalomharcát a parkolócéggel.…..
Ági speciális anomáliával találkozott a sajgótarjáni Tescóban, ahol a Brandoline Charme golyós dezodor stift matricája alól egy egészen más termék bukkant elő: Hello!  Ezt az deót a salgótarjani tescoban vettem úgy két hete, már nincs meg a blokk.. elöször csak az tünt…..
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2014.03.20 10:08:41
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2014.03.20 10:35:13
@Kitalátor (másként) gondolkodó: Látod én nem tudok ilyen kulisszatitkokat. Mink ilyesféle ördögi dolgokat nem használunk. Ez kérem eretnekség, az ördög míve ez a Curiosity.
Medve is talált egy webáruházat, ahol 3 hónap alatt nem bírták kiszállítani egyetlen megrendelt termékét sem: A közmondás is úgy tartja, hogy három a magyar igazság, én is háromszor szívtam meg a Bemutatóterem webáruházzal. December első hetében rendeltem egy digitális…..
Már nem csak a hajvágás tud bio lenni, hanem az edzőterem is. Naiv ügyfélnek nem jött be a dolog, mert néhány hónap után szteroidot kapott az edzőjétől, amitől begyulladt a segge. Panaszát érintetlen formában közöljük. Ki akartam gyurni magam Pesten, monták egy olcsó jó…..
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2014.03.12 22:22:10
Nem egészen világos, naiv ügyfél milyen hajkoronát szeretett volna varázsoltatni 2500 forintért a BioHairnél, de legalább nem vágták túl rövidre a haját: A Biofodrászatnál semmi sem az, aminek látszik: rozmaring sampon rozmaringtartalom nélkül, hajvágás = tíz perc hajmosás,…..
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2014.03.12 22:16:02
Elsősorban, BioHair vagy Bio Hair. Fasse tuggya melyik a helyes, de kb. le is szarandó, illetve erősen ajánlott. Most komolyan, mitől lenne bio? Mezőgazdasági eredetű öszszetevőinek legalább 95 tömegszázaléka - a hozzáadott víztől és sótól eltekintve – ökológiai, ettől bio, a bio cucc. Még csak el sem kell olvasnom az ott használt termékek összetételét, mert kurvára tuti nem bio. A bio dolgok, nem olcsó-jak. Olcsón olcsót, azaz legtöbbször szart kap a polgár. De még mindig vannak ártatlan, naiv, örök gyermeki deja vu-ban ragadt tágra zárt aggyal járkelő lények odakint. Amolyan zombi invázióként kéne ezt megélni, és sorra levadászni ezeket a hair-kórosokokat, meg szájderivókat, lákoszt cipősöket és még sorolhatnámokat.
No de, vizsgáljuk meg a dolgot a kapitalista szalon objektívjébű, és az ottani igás állat szemszögébű. Ugye alak-(H)almazottak, 4 vagy 6 órába be vannak jelentve. Szóval kapják a minimálbért fixen. Viszont meg van határozva egy limitérték havi szintre húzva, azaz 300.000 vagy 400.000 forintnyi termelés után, értsd megcsinált, letudott, esetünkben ledarált vendégből tudja hozni a szagember. Ha termelt például 330k-t, annak kb. 30%-át kapja, mint fizetést, kártyára utalják a minimált, zsebbe meg a maradékot, ennyi. Van ott minden, vagyis megy ám a feketézés. Kérdem én, egy ilyen kizsákmányoló sötét, de zöldbe bújtatott, normál agyat nem, de stikkes agyat, ámbár megtéveszteni képes helyen, hogy teremhet bármi bi-JÓ? Yo. Szóval ne csodálkozzunk má, hogy az ilyen helyen darálnak, baszod. Güriznek a kis pénzé. Figyi, most jön héjat lehántva napvilágot látott magház, Sok vendég (több termelés, több fizu) = Kevés idő + Kibaszott gyors munka (ami fordítottan arányos a minőségi munkával), ahol a Sok vendég a természetes hülyék halmaza.
Mellesleg én meg megnyitom a Bio Fogmosó szalonomat, meg a Bio agymosó szalonomat, nézz be valamikor!
Naiv mozilátogató térdig gázolt a kukoricában a székesfehérvári Cinema Cityben, aztán otthon arra lett figyelmes, hogy a nadrágja is kólaragacsos lett: Alábbi nem olyan rövid kommentet hagytam a Cinema City facebook oldalán, többek közt megkerestem e-mailben is a Cinema City-t,…..
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2014.03.05 00:24:07
@atörökk: Há de asztali géppel az ölben nehéz szarni! Nem lehetetlen, de nehéz. Olyan kurva gigamegaűberfasza filmet még nem láttam, ami miatt vinném a gépet a retyóra.
Persze, én ezt mind eltartott kisujjal teszem! Ezt is csak úgy írom! Csírák nem tartják el...
Fő a zigényesség!
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2014.03.05 00:41:13
@atörökk: Erre (is) teremtődtek a nők. Segítenek elszeparálni a zacskót a kényes területről, mert a másik kézzel ugye eltartom a kisujjamat.
Nincs ehetetlen, csak telhetetlen.
Misi szerint a CBA-ban így védekeznek az agresszíven szóvicces elnevezésű lekvár ellen: Nagy lekvárrajongó vagyok, a minap a Corvinban néztem a CBA-ban a különleges lekvárokat és erre a gyöngyszemre akadtam :) Hát NoComment :) Vagy mégis? Úgy látom, kicsit zavarba jöttek,…..
Csabát meggyőzte a Genertel, hogy ne kösse át a kötelezőjét máshova, cserébe megajándékozzák egy wellnesskuponnal. Meglepő módon az 50%-os kedvezmény után még mindig drágábbak a felkínált helyek, mintha teljes áron foglalna közvetlenül a szállodákban: A Genertel…..
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2014.03.04 10:05:55
Halmozottan geek ügyfél megállapította, hogy a 20 ezer forintos Myaudio 708DR tabletet ugyanúgy nem cserélik a Mediamarktban, mint a drágább társait. Az okosok majd megmondják, hogy valaha működött-e androidos bármi lassulás nélkül 512 MB memóriával, mert az a gyanúm, hogy nem.…..
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2014.01.13 23:50:46
@Trollológus: Nincs mindenki elResztve. Sőt, vannak olyan (még elő) emberek, akik egyáltalán nem is vágynak ilyenekre. Nem vággyák azt a magasztos és entellektüel szupermasinákat, és azok ujjal baszogatását. Képesek élni anélkül, esznek, isznak, basznak, stb., de nem tábla gépeznek minden sarkon, meg szopják a free wifi pöcsét. Persze tuggyuk, hogy ma ez a menő, mer’ még Kalányos Van Damme-nak is tablettye van, hát akkor nekem szinte kötelező. Sőt. Ledes lófasz is 1nS-t az agyba, bele, amolyan velejéig hatolóan. Tiszta kibaszott alkonyzóna-szerű szűrreál elképzelés, se, s elcsépelt, hogyan tudtunk felnőni tablet nélkül, no meg nagyapáink, nagyanyáink. Gondoljunk bele mi lett volna, ha Kazinczy Ferike Myaudio 708DR-en, blog-ON, vitatkozik Retek Pöstával a magyar helyesírásról, meg a megfejthetetlen misztikus szóközökről. Bár itt már egy időhurok is kellene, talán majd az is jön, 40.999-ért a Media Marktban.
A lassan az élet minden területét sújtó rablóadók hatására nem csak a Sparban kerekítik maguk felé a kedvezményeket, hanem az Auchanban is: Egy érdekes ügykezelésről szeretnék beszámolni. Lehet csak nekem új a dolog. Még anno decemberi nagy bevásárláskor vettem az egyik…..
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2014.01.07 11:29:25
@elwood: Itthon bármit csinálhat az ember, fillérbaszó marad, ha meg nem, akkor is, mert azon spórol, hogy nem spórol.
A pengőbaszók, na ők tudnak élni!
Naiv nagymamát azért büntették meg, mert a Kossuth téri jegykezelők egy órás időeltolódással pecsételtek a jegyére. Erről mindenféle bizonyítéka van, a BKK azonban egy hónapja nem bír válaszolni neki: Tisztelt Ügyintéző! Hivatkozással a 2013. december 5-én kelt alábbi…..
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.12.30 17:20:47
@Manyecska az erdei kismama /archív felvétel/:
"A jegyemen a dátum 2013. 12. 03. 12.54 a Kossuth téri megálló bélyegzője szerint, de én ténylegesen 13.54-kor kezeltem a jegyet.

Mikor itthon feltöltöttem a számítógépre a képeket, ott is jól látszik, hogy 14.00 volt a farkasos szobor feletti órán, amikor a mozgólépcsővel leértem."

Ha jól értelmezem, akkor itt még egy időhurok volt. Lement, gyerekkel, vagy anélkül, lekezelte a jegyet, és visszament lefényképezni a 14 órát mutató órát?
A babakocsi lehetett egy átalakított időgép?
A BKK-nak nem az automatákat kéne fejleszteniük meg javítaniuk, hanem Faraday kalitkához hasonlóan leárnyékolni az állomásokat időugrások ellen.
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.12.30 19:04:49
@zsiráfffff: Mink kiskorunkban sok hagyományost ettünk, bárányfelhő, habart víz stb. Azóta már ínyenc lettem, ismerem a farmerből kirántott pöcs pinában sülve receptyét is.
UPDATE 12/31: A diszpécser rögzített beszélgetésének ismeretében elmondható, hogy nem hangzott el a tételmondat, hogy azért nem mennének ki a fuvarért, mert "összekoszolná a vajúdó kismama az autót", amire ez a bejegyzés épült, tehát ebben a formában nem igaz. A Budapest Taxi…..
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.12.30 16:11:18
@atpijkamo: Férfi mondja: "barátom", akkor az férfi, vagy egy korsó, alkoholt tartalmazó löttyel, vagy egy maszkulin nő, aki fizeti az alkoholt bizonyos esetekben. Buzi is lehet, akik dugnak, vagy nem, de buzik.
Férfi mondja: "barátnőm", akkor az nő, és dugnak, ha dugtak, akkor már kurva, ha dugni fognak, akkor kurva vagy feleség is lehet, vagy mindkettő. Illetve lehet egy drága kocsi is.
Nő mondja: "barátom", akkor az férfi, dughatnak, s nem, lehet olyan akinek valakit meg kell vernie, vagy csak valaki, aki bedugta ismét a billentyűzetet hátul a gépbe, így oldva meg az elromlott a billentyűzet.
Nő mondja: "barátnőm", akkor az nő, és dughatnak (is!), vagy élve elásná.
Aki egyikbe sem tartozik, azok csak kúrócimbik (fuck buddies), vagy tök ismeretlenek.
Ezek lesznek a napok, amiket visszasírunk majd, amikor már jegyre fogják adni az ételjegyet is. Naiv hostesst kitiltották a munkahelyéről, miután kiszúrták, hogy nyílt terepen kávézik: Egyszer volt-hol nem volt-, volt egy szép Auchan áruház, szép karácsonyi díszítéssel, nagy…..
Minimális erőfeszítéssel megelőzhető, hogy csak a világ másik felén javítható mobiltelefont vásároljunk. Napalm megoldása teljesen humánus, az eladóknak sem fáj, a vásárlók viszont több havi bosszankodást megspórolhatnak: Egy mobiltelefon gyártó technikai…..
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.12.19 17:46:15
@Maraggymá: A baromfik takarmányozását, és ipari keltetését ne hagyd ki. Különben szart sem fog érni.
Timiék 3 óra után nem bírtak tovább várni a vacsora felszolgálására a Zorbasban, úgyhogy leléptek, bár az italokat kifizették: 2013.12.13-án voltunk egy céges karácsonyi bulin a budapesti ZORBAS görög étteremben, ami igen gázos hely és ezt szeretném megosztani mindenkivel.…..
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.12.19 16:49:14
@hagyma: Ott a megÓdas a posztban. 1 hónappal korábban már alig volt hely.
Te-hát, foglaláskor már ajánlatos leadni a rendelést, addig érlelik a húsokat pácban, megajóban. Aztán Erzsike maga válogatja össze a rizsát, meg bogyókat szemenként, mint tapasztalt minőség és biztonsági ellenőr, és higiéniai senior manager. Ezért kell ennyit várni. Szerintem ha kellett volna, még meg is rágják az ételt, és fűszoknyás jányok, meg budibilderes csákók csőréből való étkezésre is lehetett volna módotok. Hiába, rohanó világot élünk.
@ColT: Ami izgatja a tudatomat nem nyugodni, víz volt e, ingyen?
YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.12.19 17:09:51
@ColT: Minth, mindenki. De ez görög style. Ők lehet a görög vízhálózatra vannak kötve. Az meg nem mindenhol iható. Lehet, hogy vacsora csinyálás előtt, még a fűszoknyás lányok leszűrik a vizet. Körültekintő hely ez, hiába.
Naiv ügyfél véletlenül leleplezte, hogy az Alexandránál csak személyes átvételnél nézik meg, hogy mi van a csomagban, mert ő leginkább mindent azzal fizetne: Már számtalanszor rendeltem az Alexandra Online-ról és eddig nem is volt vele különösebb problémám. Igazából most…..
Zsoltnak a múltkori laptopos kalandja után eszébe jutott a tavalyi karácsonyi ajándéka, az ütésálló mobiltelefon, ami az első bekapcsolás stresszétől tönkrement: Érdekes, hogy másodszor futottam bele kiadósabb karácsonyi átbaszásba. Idén a múltkori posztban megénekelt Computer Imperium adott Full…..