Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patrese

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a VC pokeren játszottam, 3 Helsinki és 1 Santiago Sg-re ültem be, + 1db 10 AP-s MTT-re. 2 Helsinkin első lettem, a Santiago és a 3.-ik Helsinki fuccs. Az MTT szintén fuccs.VC egyenleg: 2,40€, 41,86 AP..
Everest pókeren kezdek, 2 duplázó SNG-re ültem be,4+1 cent beülővel nyeremény 8 cent10+1 cent beülővel nyeremény 20 centmellette 5 freerollon indulok folyamatosan:20:00 Step1 Freeroll 1412 induló, első 25 hely step1 kupon + 20 cent: 78-ik lettem, nem nyertem semmit20:00 Magyar Kupa…..
Szép napot te drága napló!Hosszú idő után kezdek újra írni. Egyfajta szükségszerűségből: egyik alapvető jellemhibám az akaratgyengeség: nagy elhatározások után minden abba hagyok. Na ezt most ki is küszöböljük, hiszen magamnak, és a nagy közönségnek írom ezt a…..
TÉVHIT, hogy nem örülünk a vendégposztoknak! Íme egy újabb, ezúttal misbelief tolmácsolásában:Mindenekelőtt hálásan köszönöm a Bünti Blog üzemeltetőinek, hogy teret engednek dühöm levezetésének - úgy gondolom, hogy blogom szigorúan kötött kereteibe nehezen lenne…..
Patrese 2010.04.21 17:19:24
@Sün! balázs:

Nézőpont kérdése.

Sajnos az a helyzet, hogy én nem csak vezetem a céget, hanem terjesztek is. Nos azt kell hogy mondjam, hogy a panel körzetben, ahol dolgozom, sokkal többen várják, kérik, reklamálják ha nem kapják a szórólapot, mint ahányan anyáznak hogy miért dobjuk be nekik. Rengeteg errefelé (sajnos, hiszen mi csak vidékiek vagyunk, alacsony fizetésekkel meg sok munkanélkülivel) a csóró, a kis nyugdíjas, a munkanélküli, akinek nem mindegy, hogy miután egész havi megélhetésre marad a pénztárcában 10-20 ezer forintocska, hogy mikor hol van akciós tej, kenyér, alapvető élelmiszer. Nem mindegy nekik, hogy a Lidlbe, a Tescoba, a Pennybe, vagy a Corába kell ezen a héten menni, mert alapvető élelmiszeren tudnak spórolni napi pár száz forintot, és így TALÁN lesz még mit enni a hónap utolsó 3 napján is.

Saját statitsztika: A körzetemben a postaládákba bedobált reklámanyagok 60-75%-a nem a papirdobozba, hanem a lakásba kerül.
  Posta Imre lélekbúvár, a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa március 16-i blogbejegyzésével médiatörténeti léptékű hőstettet hajtott végre. A Kuruc-kompatibilis szaftos zsidózásnak ma már az utcai tömegsport hungarista hipp-hipp hurrájaként önmagában aligha…..
Patrese 2010.03.17 19:48:17
@elGabor: ha másfél millió zsidó élne Magyarországon, akkor valószínűleg nem lenne 1 millió munkanélkülink... de még 100 ezer se...
Volt-e 9500 évvel ezelőtt akkora cunami, amely elsöpörte a korai Újkőkor kezdetleges településeinek nagy részét a Fekete-tenger környékén? Erre a kérdésre kereste a választ XV. Lajos és a tarpai gátőr után a Massachusetts-i WHOI (Woods Hole Oceanographic Institution) két román…..
 A hétszázát!Magyarország még soha nem volt ilyen nehéz helyzetben! Járt itt már tatár, elpusztította a fél országot, hódított a török, elvesztettük az ország területének kétharmadát, de most,  most kérem igazán szarban vagyunk. De legyőzzük, le fogjuk…..
Nos, újabb játékba lettem szerelmes!Hasonló a cyberdunkhoz, csak itt egy pankrátort kell fejlesztenünk, menedzselnünk. Az elején elég sok időt igényel, de nem nayg gond szerintem az sem, ha lassabban fejlődik az ember.http://www.thewrestlinggame.comEzen a linken elérheted, szerintem…..
Szegeden élek, 3x éves vagyok. Sokat melózó lusta ember vagyok, aki szeret(ne) sokat aludni. Kosárlabdázni, Forma 1-et nézni, internetezni, játszani egyformán szeretek. Van két  kisfiam, és egy jóravaló feleségem, akiket valószínűleg meg sem érdemlek. De most már fáradt…..