Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czol

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3 ok, miért ne vigyük túlzásba a lefolyótisztító szerek használatát - Amikor eldugul a konyhai, fürdőszobai lefolyó, a padlóösszefolyó, a kád vagy a zuhanytálca, az esetek zömében először a házi duguláselhárítással próbálkozunk. Ennek leggyakoribb módszere a folyékony vagy granulátumos formátumú…..
Ha megkérdeznénk az embereket, hogy milyennek kell lennie egy ismeretterjesztő gyerekkönyvnek, olyanokat biztosan mondanának, hogy legyen érdekes meg érthető nyelven íródott és szépen illusztrált, de az nem feltétlenül kerülne elő, hogy ne legyenek benne kifejezett…..
A konyha veszélyes hely. Forró víz, forró olaj, forró sütő, tényleg. De van az emberi bénázásnak az a fokozata, a józan észnek a teljes hiánya, amire már nincs mentség. Bár becsúszott az összeállításba pár pinterest fail is, de legyünk őszinték, a képen látható alkotás…..
Czol 2014.09.02 08:55:46
Csütörtökön első helyre került Little G Weevil a magyar Itunes albumlistán, magyarán az ő lemezét vették meg a legtöbbször az Apple boltjában itthon az elmúlt egy hétben. Nem akarunk szerénykedni, biztos, hogy volt valamennyi közünk hozzá, de ha nincsenek a fenti (és lenti)…..
Cielo egy egészen primkó optikai csalódásos K&H plakátra lett figyelmes, amilyet utoljára talán Austin Powers filmben láthattunk. Sztereogrammosan a kép mögé kell fókuszálni, és máris megvan a kívánt eredmény: Eddig akárkinek mutattam ezt a plakátot, mindenki "meglátta"…..
Czol 2013.09.23 15:08:53
Számolj tízig, mielőtt ajánlatot teszel. Oké, most számolj még tízig. Alkudj keményen. Még keményebben. Rendben van, tedd el a pénzt, menj haza. Okosan döntöttél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...