Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyám Nyila

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katolikus, református és kisebb egyházakhoz tartozó egyetemista fiatalokat célzott meg a néhány hónapja “Felház” néven indult kezdeményezés, amelynek legfrissebb videójára – amelyben Orbán Gáspár is megszólal – a média is felfigyelt. A sajtóérdeklődés érthetően a miniszterelnök fiának szólt, de a…..
Évente több mint öt és fél millió kislányon végeznek nemiszerv-megcsonkítást. Több évszázada folyik ez a gyakorlat a családokban a csecsemőkortól a pubertásig, főként Afrikában és a Közel-Keleten. Az utóbbi évtizedekben azonban Nyugaton is megjelent mint “kulturális…..
A "hetek ünnepe", vagyis a pünkösd onnan nyerte nevét, hogy kezdete a húsvéttól számított hét hét utáni első, azaz az ötvenedik napra esett. Az "ötvenedik" görögül pentekosztész: ebből a szóból lett az angol pentecost, a német Pfingsten és a magyar pünkösd is. A "hetek ünnepe" az Ószövetség egyik…..
Nyám Nyila 2015.05.25 21:52:50
@Le Orme 2: Igazad van, az amcsi hívők arányairókl szóló publikációt én se értettem, hogy jön ide. Viszont az "átvétel" első fele nagyon klasszul összefoglalja, hogy mi is az a pünkösd - szerintem sokaknak gőzük nincs, mi fán terem ez az ünnep.
Az amerikai Northwestern University kutatói megállapították: az emberi szervezet tudat alatt valóban képes bizonyos események előre érzékelésére és ezekre fizikai reakcióval is reagál az esemény bekövetkezése előtt. Az “előérzet-kutatás” során az 1978 és 2010 között…..