Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rátóti Mutyikos

0 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg összeesküvés elméletet lehet hallani a konditermekben a fehérjékkel kapcsolatban. Melyik a jó, melyik nem, mennyit kell belőle enni, mennyit tudunk megemészteni, mikor kell fogyasztani és hogyan? Pedig egyszerű, a fehérje egy a három tápanyag közül. A szervezet lebontja aminosavakra, ami az…..
Rátóti Mutyikos 2014.09.15 12:31:07
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:

"Ez egy nagy butaság, és nincs mögötte semmilyen forrás"

tessek: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14326435

nem erted, ugye? mindenki "fogyaszt" toxinokat. de akik sok allati feherjet fogyasztanak, azoknal nagyobb a rak kockazata.
Rátóti Mutyikos 2014.09.15 13:16:49
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: en jobban hiszek egy elismert biokemikusnak(t. colin campbell), mint neked, aki vszinuleg hozza sem fersz az altalad citalt "forrashoz" ezert nem tudod mekkora populacion tortent a vizsgalat es ki fizette?
Rátóti Mutyikos 2014.09.15 15:07:59
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: "ez" azert van mert neked a megelhetesed fugg attol hogy masokat megbetegitesz a feherje bizniszeddel es muszaj foggal-korommel ragaszkodnod a hazugsagokhoz.

"mi dietetikusok" ROTFL...

egy mezitlabas dietetikus vs. professor vitaban en nem neked hiszek..bocsass meg.

en.wikipedia.org/wiki/T._Colin_Campbell
Eljött a 3. nap (a Facebook-on ígértem, hogy 5 napon keresztül egészséges reggeli recepteket osztok meg Veletek) és most egy újabb érdekes alapanyagból készült reggelit készítettem. A chia mag egy tápanyagokban igen gazdag, fekete színű apró mag. Érdekessége, hogy ha folyadékkal összekeverjük, akkor…..
Örülnek a balliberális oldalon, hogy Orbán összerúgta a port Simicskával. Nehéz elhinni, hogy tényleg ennyire rövidlátó emberek vannak az ellenzék soraiban, akik nem képesek tovább látni a saját orruknál. A kommunista gyökerű ellenzék és médiája háttérbe…..
Minekutána a Magyarországon épülő új közmunka alapú, nem liberális természetű államszervezeti renddel kapcsolatos miniszterelnöki eszmefuttatás elhangzott július derekán, egyéb sincs, mint hogy báncsák a Viktort nyakra-főre. Washington Post, The New York Times, Wall Street…..
Rátóti Mutyikos 2014.09.06 12:38:37
@dr doktorka: ez az egyik dolog (horvath vedelme).
a masik meg az mszmp kaderkepzo kolesza (bibo), stumpf elvtars (horvath veje) vezetesevel.
Amikor szerdán véletlenül megláttam Hajdú "nyálgép" Péter műsorában Norbit és Rékát, már beugrottak a korábbi hírek arról, hogy a legvisszataszítóbb sztárpárok versenyében örök dobogós Schoberték tőzsdére kívánják vinni részvényeiket. S valóban, csütörtökön…..
Rátóti Mutyikos 2014.09.05 17:05:28
@magyar ember teli szájjal: nono... sorbika nagy fidesz fan. maskepp nem tudna hetente uzleteket nyitogatni karaszmarocsogen es mas videki varosokban...
az sem veletlen, hogy nem fel attol, hogy miutan fel ev alatt bebukik majd az egesz tozsdeugye, o rohogve kikeruli majd az ugyeszsegi vizsgalatot, amit egy nem barati vallakozas becumizna.
Rátóti Mutyikos 2014.09.05 23:01:52
@magyar ember teli szájjal: mire gondolsz?
           Törökország, Szingapúr és Kína jelentős sikereket ért el. Oroszország esetében nehéz elfeledkezni arról, hogy az energiahordozók milyen mértékben drágultak az elmúlt  évtizedben. Elképzelhető-e az, hogy Orbán sajátos illiberális kísérlete sikeres lesz?…..
Verrasztó Dávid egy 26 éves, az életét a sportnak szentelő fiatalember, aki 2003 óta versenyzik és igyekszik sokat tenni önmagáért, a sporttársaiért és az országáért. A nevét nem sokat lehetett hallani, holott számos nemzetközi versenyen is részt vett, ahonnan egyre több…..
Ma reggel 8.07-kor komment érkezett tegnapi bejegyzésemhez. Az ötvenkilencedik. Utána jött még néhány hozzászólás, mégis leginkább ez keltette föl a figyelmem. Egy bizonyos Poroltó Ernő írta „Csak a pontosság miatt: Orbán illiberális államról és államszerveződésről…..
Rátóti Mutyikos 2014.08.25 10:47:51
@♔bаtyu♔: "Én nem emlékszem arra, hogy Orbánék.."

igen, neked az agyadat ugy atmostak, hogy a parhetes hireket is elfelejtsd.

www.hir24.hu/belfold/2014/08/01/tovabb-marad-a-tek-orban-hazanal/
Nem tudom, megint mit nem értünk. Engem Varga Mihály meggyőzött: úgy nem lesz gyermekéhezés Magyarországon, ha Hollywood magyar sztárja, és minden idők legnagyobb kaszinóbizniszben utazó filmese, Andy Vajna, megkapja az őt megillető évi 7 milliárd forintos adókedvezményt. Nincs…..
Rátóti Mutyikos 2014.08.20 22:31:16
@lavór: www.vg.hu/vallalatok/szolgaltatas/afamentes-kaszinok-nem-tudta-megindokolni-a-kormany-mire-jo-ez-430141

"Mentesülhet az áfafizetés alól a szerencsejáték-szolgáltatás nyújtása"
A fogyatékos személyek kirekesztődésének a nagy létszámú intézmények a fő letéteményesei. Az elszigetelődés azonban családon belül is kialakulhat, és van olyan társadalompolitikai megoldás, amely éppen az ilyen típusú kirekesztődésnek kedvez. Ezért kell nagyon óvatosan bánni az olyan törekvésekkel,…..
Csúcson az államadósság? 3,3 millió szegény országa lettünk? Lárifári! Mit mond erre Viktor és a kormány?  Igyál! Nem ám akármikor, lehetőleg minden nap.  Mert az jót tesz! A só, cukor olyan rossz és egészségtelen, hogy muszáj volt megadóztatni, a cigi nyilván olyan…..
Rátóti Mutyikos 2014.08.19 09:27:44
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): az oroszk celja egyertelmu ezzel az akcioval. (meg jobban) meg akarjak osztani Mo-ot az EU-val, hogy aztan a felazsiai pocakos vezetesevel csatlakozzon az eurazsiai birodalomhoz.
Nagyot robbantott a 444.hu, amikor tegnap hírt adott egy „neves jogvédő szervezet”, a Human Rights First magyarországi helyzetről szóló jelentéséről. A dokumentum ugyanis nem áll meg a szokásos liberális nyöszörgésnél a „demokratikus jogállam leépítéséről”, a „romák…..
Rátóti Mutyikos 2014.08.18 10:27:32
Az egyik legsikeresebb napközbeni talkshow-formátumot, a The Doctor Oz Show-t viszi képernyőre az RTL Klub ősztől. A formátum az amerikai tévében meglehetősen nagy siker, egy Mehmet Oz nevű szívsebész vezeti és olyan általános orvosi problémákkal foglalkozik, amikkel bárki…..
Orbán Sára nevével már nem csak a családról szóló bulvárösszeállításokban lehet találkozni, hanem egy államilag támogatott fesztiválsorozathoz készült anyag stáblistáján is. A Nagyon Balaton egy egész szezont átölelő programsorozat, beletartozik a május végi…..
A csernobili atomerőmű katasztrófájának sajtóbeli elhallgatását és egy újságíró barátom fájdalmasan korai halálának emlékét hívta elő bennem a Robin Williams-ügy. A Robin Williams halálhírének visszatartásával a médiarendszer visszarendezésének új fejezete…..
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
Rátóti Mutyikos 2014.08.12 07:30:02
Praxis Magán fogorvos vs. körzeti 2014.08.11 11:08:17
Avagy keményen fizess, ha nincs, akkor húzass,  mert az olcsóbb! Elkeseredettségemben írom meg a történetem amit 25, lassan 26 évesen kell átélnem. Januárban egyik napról a másikra, nagyon elkezdett fájni bal oldalon az arcom, és folyni kezdett ilyen bűzös váladék az orromból,…..
Rátóti Mutyikos 2014.08.11 16:24:21
@fizetekmegegysort: mint irtam, a fogorvos nem volt hajlando elojegyzesbe venni 2 honapnal tavolabbi idore.
Rátóti Mutyikos 2014.08.11 16:27:16
@FelixJager: vagy nem. mert ellenorzni ido es lelkiismeret kerdese.
Most értem haza, gyorsan leírom. Hát köszönöm, hogy végül is megnézhettem a Fradi (oppardon a Groupama) stadionavatót. Mondták nekem, előzetesen, hogy életre szóló élmény lesz. Mint ahogy életre szóló élmény volt az 1974-es, az 1911-es és az 1899-es pályaavató is. Csak az a…..
Rátóti Mutyikos 2014.08.11 10:08:10
@Lovag Mihály: www.youtube.com/watch?v=SoKt9hNvOEE

hallgasd ez elso felpercet...
Rátóti Mutyikos 2014.08.11 10:09:24
@Lovag Mihály: nemcsak kifutyultek de fujjoltak is.
Rátóti Mutyikos 2014.08.11 10:56:32
@Lovag Mihály: tehat elismered, hogy amikor bejelentettek es az elso fel percben kifutyultek es fujjoltak?

az hogy a kirendelt fidelitasos kulonitmeny tapsolt a kutyat nem erdekli. oket azert fizetik.
Az elmúlt napok-hetek esős időjárása eszembe juttatta, hogy az esővíz felhasználása a kerttulajdonosoknak általában kétféle dolgot jelent, egyfelől az ingyen öntözést, másfelől az előrelátóbbaknak egy hordót az ereszcsatorna alatt, amibe gyűjthetik az ajándék locsolóvizet.…..
Rátóti Mutyikos 2014.08.11 01:14:04
A Morning show vendége volt Dr. Lenkei Gábor, ahol nem csak a C-vitaminról esik szó, hanem a gyógyszeripar óriási lobbijáról is. Talán már felesleges az összeesküvésekre hagyatkozni, mert itt már több mint biztos, hogy csak a pénz... a pénz... a még több pénz, amiről szól a…..
Rátóti Mutyikos 2014.08.10 09:30:39
@VogelZsigmond: azert nem fair a tablettat a porral osszehasonlitani, mert egy(vagy tobb) gyartasi folyamattal tobb van a tablettaban.
Általában egyszerre szánalmas és röhejes, amikor egy gyíkarc annak ellenére akar apuci nagyszerűségén túltenni, hogy szerény értelmi képességekkel áldotta meg a teremtő. Az ágyúdörgésszerű fitymacsattogtatás egyik nagymestere lett mára a kis Lánczi fiúcska, aki az…..
Rátóti Mutyikos 2014.08.09 17:52:23
@gizmo26: lazar janko sokat tanult rapcsak elvtars alatt a kezimunkarol. szegeny rapcsaknak kellett a segitseg. :D
Politikusok beszédeit soha nem kell véglegesen kiérlelt cselekvési tervnek vagy akadémiai értekezésnek tekinteni. Orbán Viktor nagyobb, „komolyabb” beszédei azonban hosszú időre meghatározó koncepciókat hoztak be a magyar politikába. Ahogyan annak idején a centrális…..
Orbán Viktor minden évben elmegy az erdélyi Tusványosfürdőre, ahol mindig tart is egy előadást. Amit azonban ma mondott a szokásos előadásnál, az eddigieknél is szörnyűségesebb akarnok-hatalmat vetít előre. A liberális demokráciának Magyarországon egy ideje vége, de csak ma…..
802-re emelkedett pénteken a palesztin áldozatok száma a tizennyolcadik napja tartó izraeli hadműveletekben a Gázai övezetben. Csütörtökön 115 palesztin vesztette életét, így ez volt a több mint két hete tartó offenzíva legvéresebb napja. Palesztin oldalon az áldozatok…..
Rátóti Mutyikos 2014.07.25 18:57:16
@J.László: talan mert tudjak hogy a mocskos palesztin terroristak miatt halnak meg a gyerekek, akik iskolakba rejtegetik a fegyvereiket es a raketaikat.