Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poroszkai Attila

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legújabb kutatások szerint a Homo floresiensis nem önálló faj volt, hanem beteg mai ember.   A 2003-ban az indonéziai Flores-szigeten talált csontmaradványok előkerülését sokan az elmúlt 100 egyik legnagyobb felfedezésének tekintik. Úgy vélik, egy eddig ismeretlen új…..
Poroszkai Attila 2014.08.06 19:18:15
Végül mégis eljő az Armageddon, el van cseszve a következő három generáció vagy mégis van remény? (Leadkép: izraeli és palesztin békeharcosok közös akciója) Minden nap rakéták hullanak a gázai övezet területére, minden nap halottakról számol be a palesztin és az izraeli…..
Poroszkai Attila 2014.08.03 20:49:54
Ezúttal a Hasznos Holmi Webáruházat szeretnénk pellengérre állítani. Az hagyján, hogy hibás a termék, amit küldtek, ez előfordul. De az milyen ügykezelés már, hogy minden héten új kimenő üzenetben állítják, hogy épp szabadságon vannak! Remélem, egyszer elnyerik méltó…..
Poroszkai Attila 2014.07.28 13:43:35
@Agyalap: te 20 éve ilyeneket csináltál? ez már akkor is lótrágya volt
1. rész: Öljünk meg hatmillió németet   A második világháború után egy bizonytalan létszámú zsidó csoport elhatározza, hogy véres bosszút állnak a nácikon testvéreik legyilkolásáért. Hatmillió németet szándékoznak elpusztítani, korra, nemre való tekintet nélkül,…..
1944. június 6. Brit légierő által a Sword Beach fölött készített légifelvétel Normandiában...
Poroszkai Attila 2014.07.06 23:39:05
Miközben a magyar politikusok többsége végleg belebolondult a 30 milliós Magyar Birodalomról szóló álomba, a magyar közvélemény Bosznia után már Szerbia és Bulgária elfoglalásáról álmodozott, addig Hungária szláv népei reménykedve várták a trónörökös hatalomra…..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Poroszkai Attila 2014.04.25 19:21:13
@S.A.: így van, de rendes volt az autós. látta, hogy beszart az a puhapöcs és nem verte meg. pedig meg kellett volna :-)
Hetven éve félmillió ember elpusztításához asszisztáltak nagyapáink és nagyanyáink. Nagyapáink és nagyanyáink elpusztításához. Néha lelkesen, néha csak passzívan. De asszisztáltak. Nem volt egy tisztességes, emberséges kor. Kétszázezer embert küldött az akkori…..
  I. Az előkészítés/ expozíció: Van egy vitatott emlékmű-tervezet, amely bírálói szerint Magyarországot a náci Németország áldozatának mutatná be - ezzel elhallgatva szerepét a magyar holokausztban II. A bonyodalom/ konfliktus: Ezt az emlékművet két nappal a…..
Fotó: Flickr/ Kevin Spencer Vári György írása. Elmondom most már, barátaim, akinek nem inge, ne vegye magára: végigtolhattátok, srácok, megint, ahogy akartátok. Nem lehetett elmondani, hogy az összefogásnak baromira semmi értelme, mert a politikai fantáziát az, hogy mindenkit…..
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
Magyarországon még az etnikai fundamentalisták is puhányabbak. Én elhiszem, hogy kampány van Magyarországon és kampány idején mindenki meghülyül, de azért a hülyeségnek eddig voltak határai, úgy tűnik Maradék-Magyarországon ez megszűnt. Legújabb borzalom a Fidesz által…..
Poroszkai Attila 2014.03.13 09:43:24
Tisztelt Mt!   Mit tehetek, ha a főnököm a világ legnagyobb egoista hölgye, úgy érzem megaláz, kinevettet, gúnyt űz belőlem mások előtt? Egy étteremben dolgozom 2 éve, 60 km utazom oda-vissza 1 nap, elég fárasztó munka után fáradtan az autóba ülni és oda figyelni még…..
Poroszkai Attila 2014.03.11 01:20:35
Talán nem szép dolog ilyet mondani 6 nappal az ünnep és egy nappal a Székely Szabadság Napja előtt mondanom, de a tököm tele van az oligarchapártokkal. Ha Kossuth Lajos tudja, 166 év múlva kiscica fog helytelenül hajtott kokárdával. rózsaszín háttér előtt egy haldokló…..
Kárpátalja Krími Autonóm Köztársaság Mikor volt vizsgált állam része? 1001-15671867-19201938-1944 1954-2014 Hány évig összesen? 620 év 50 év Mekkora részét tette ki az vizsgált államnak? 1/25 1/23 Ország többségi lakosságának aránya a…..
"Ez már nem a Szovjetunió, ez Oroszország", mondotta Wittner Mária, amikor a szájába tolták a mikrofont a paksi bővítés kapcsán, de sorra vehetnénk azokat a blődségeket, amiket ma mondanak a magukat nagy kommunistaüldözőnek vallók ahhoz képest, hogy 2008-ban még Orbán Viktor is…..
 "Ha majd a jognak asztalánál Mind egyaránt foglal helyet, Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán" fú de fölhúztam magam ezen a videón.ekkora primitív prolit még nem hordott hátán a föld, ő csak mossa kezeit, semmi köze…..
Dunakeszi. A 4K! önkéntesei minden energiájukat bedobva gyűjtenek, hogy meglegyen az 500 aláírásunk, mikor egy öregúr odalép hozzájuk. - Jó napot kívánok, a 4K! - Negyedik Köztársaság Pártnak gyűjtünk ajánló aláírásokat, hogy el tudjunk indulni a választáson.- Dehogy…..
Poroszkai Attila 2014.02.25 22:55:11
@gyorkizsuzsa: hát rátok is férne, mert totálhülyeség ezzel a címmel nyomni, ezeregy okból, én is a facebook on láttam és gondoltam megnézem ki az a kommunista vezető.
nem csak a hívek figyelik ám a kampányt
Brüsszeli mejdan a kijevi Majdanon! Sikorski, Fabius és Steinmeier: le a kalappal, uraim! Európa megmutatta, nem gyenge. Az Eu diplomatái megakadályozták a legrosszabb forgatókönyvet. Brávó! Üdvözöljük a Magyar Nerköztársaságban! Paráztat a “jobboldali” kormánypárti…..
Poroszkai Attila 2014.02.22 21:10:25
Poroszkai Attila 2014.02.24 17:26:13
vk.com/sprotivua?w=wall-26489053_10177

hihi ennyit az eu ról meg annak az erejéről :-D
A posztot Szöllőssy Kristóf, Budapest 4. választókerületének 4K!-s képviselőjelöltje írta. Oké, nyilván nem ez lesz életünk legjobb két hete, de önmagában véve inkább vicces, mint elkeserítő aláírásokat gyűjteni. Az első napot arra használtuk, hogy megtapasztaljuk,…..
Poroszkai Attila 2014.02.18 23:54:54
@talicskás munkásember: ez marketing munka és az emberekkel való bánásról szól
Korábban mi is írtunk a Hoffmann Rózsa és Marekné Pintér Aranka nevével fémjelzett közoktatási vezetés által kitalált életpályamodell egyik kulcseleméről, a portfólióról. A portfóliót akkor kell elkészítenie egy tanárnak, ha szeretne a Pedagógus I. kategóriából feljebb…..
A "szóra sem érdemes" és a "ki kell hányni, mert megfeXi az ember gyomrát" érzések között hánykolódtam, miközben a LejtMenet Pártjának elnökválasztási kongresszusáról hallgattam és olvastam a tudósításokat. Az ígéretes rügyezésből hínárosodásba átcsapó zöldpártban…..
Képzeljük el azt a forgatókönyvet, hogy az április 6-i választásokon az Összefogás megtorpan 14.98 százalékon, az LMP és a 4K! pedig külön-külön is megugorja a bejutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt. Ebben az esetben az összefosás Gyurcsánytól Szanyiig, Oszkótól…..
Poroszkai Attila 2014.02.13 19:07:54
Ez a kérdés mindig felmerül a 'majdnem' lottónyertesekben. A válasz - zöld szemmel - rendszerint csupa hülyeség, értelmetlen önző kis álom megvalósítása, a pénz jelentette felelősség felismerésének a szikrája nélkül. Nézzük mire költi egy zöld a lottómilliárdjait. Vagyis…..
Az orosz befolyás elleni harcban Európa az energiaexporttól függő orosz medve Achilles-sarkát támadja Oroszország megkerülhetetlen ma a globális politikában. Az egyre inkább klasszikus nagyhatalmi státuszra törő Oroszországi Föderáció érintett minden fontos világpolitikai…..