Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A lófa szára

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok egy forradalmár alkat, de az utóbbi években viszonylag sok tüntetésen jártam, mert úgy éreztem, valamit tenni kellene és nem volt jobb ötletem. Mit lehet tenni, amikor felháborodsz, végsőkig elégedetlen vagy valamivel? Tüntetni, azt lehet. A nagy kérdés azonban még mindig az,…..
A lófa szára 2016.05.04 04:04:07
@Tiszteltetem Brüsszelet: tünti, emléxem,
Ennyi elég is.
MagyarTarka Jatt a lelke mindennek! 2016.04.30 13:43:47
Két lakó, mindketten a negyedikről, pont ugyanaznap délután követték el ugyanazt a baklövést: interneten rendeltek élelmiszert. Egyikük az üres bendőjét, a másik az üres éléstárat szerette volna megtölteni. Véletlenül egyiküknek sem volt készpénze: sebaj, az online vásárlást kártyával rendezték.…..
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
A lófa szára 2016.04.26 06:10:21
@Tassil Aaltaiz: Van neked fogalmad a "kisértetien hasonló" jelentéséről?
A lófa szára 2016.04.26 06:20:17
@Ronin: Isten ments! Mind a kettő azt hiszi, ha ordít mint a fába szorult féreg, az jó. Ki kíváncsi erre? Csak azt nem értem, hogy nincs a felettesei között egy sem akinek a ingerküszöbét elérné. Vagy az ismerősei között valaki, aki elmondaná neki, hogy bunkóság amit művel.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt blog!   Álláskereső vagyok, másfél év alatt hiába próbáltam elhelyezkedni, semmi eredménye nem volt. Az előző munkahelyem egy határozott idejű munka volt a helyi önkormányzatnál, sajnos valószínűleg a…..
A lófa szára 2016.04.03 06:30:40
@István Magyari: Szép a stílusod. Kisegítőt végeztél? (ez költői kérdés, bár nem gondolom, hogy tudod mit jelent)
Április elseje alkalmából eltekintünk a magyar politikusok ostorozásától, a közélet zűrös ügyeinek elemzésétől, Lázár János arcszőrzetének kivesézésétől, és megajándékozzuk olvasóinkat néhány örökbecsű felirattal, melyek a klozetek titokzatos világában születtek. Hosszas gyűjtőmunka eredményét…..
A lófa szára 2016.04.02 06:40:45
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
A lófa szára 2016.04.01 15:47:55
@Scooped_eye: De, hogy ne érezd magad kivételezettnek, van aki téged (és a véleményedet) is leszar. Én például nagy ívben.
Az új bejegyzésünkben a kéttömegű lenkerékről lesz szó, de először is nézzünk hozzá néhány alap információt, majd megtudhatod, miért előnyös, ha nem állítod le az autóadat 1-2 perces várakozás esetén például a piros lámpánál,vagy máshol...
A lófa szára 2016.03.18 11:47:28
@ghck: Pontosan ez a lényeg! Csak hát ehhez ismerni kell a működését.
De hát aki nem ért hozzá, tanítja .....
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..
A lófa szára 2016.03.04 17:28:35
@Hajdú Peter: Remélem a gyereked - ha van - nem te neveled.
Ha a mai események után bárkit megkérdeznének, hogy kik tolongtak a Nemzeti Választási Irodába reggel: kopaszok. Most hogy kik ezek a kopaszok, meg úgy általában mit akartak, az nem ide tartozik, viszont elég nehéz volt letagadni, hogy volt egy pont, amikor úgy nézett ki a folyosó, mint a…..
A lófa szára 2016.02.23 23:59:57
@teofilka: És ki nem szarja le, hogy te mikor és hová jársz vásárolni?
A McDonald’s elviekben az a hely, ahol olyanokat foglalkoztatnak, akik más munkára nem alkalmasak. Feltűnt, hogy kezdő állásoknál nem vesznek fel olyanokat, mint akikkel én dolgoztam. Számos hátrányoshelyzetű, eltérő bőrszínű, elhízott kollégám volt, akik nem az elfogadottak…..
A 200E buszjárat a Gyömrői úton így halad végig a Kőhídtól egészen a Ferihegyi gyorsforgalmi úttal történő összefonódásáig. Ezek az állapotok nem csak a városból kifele, hanem a városba tartó járaton is tapasztalhatók. Sajnos a videó nem is tudja teljes valójában…..
A lófa szára 2015.12.04 09:53:28
@whatdoesthefoxsay: Igazad van. Vannak fontos, és még fontosabb dolgok, melyek a lakosság nagy, vagy kevésbé nagy részét érintik. De az, hogy CSAK stadionra meg felcsuti kisvasútra van pénz, felháborító. És akkor lézer janó azt nyilatkozza vigyorogva, annyit fizetünk az orvosoknak, amennyit tudunk. Nem. Ennyit akarnak. Mert kell a pénz másra. Másnak.
Orbán Viktor pár napja ismét  szerepelt kedvenc kormány-médiájában, interjút adott a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának. Az illiberális kormányfő ezúttal azonban akkorát ment, hogy az a szokásosnál is jobban kiakasztotta a hantamétert.  Orbán hantázott a paksi bővítésről, megvédve a fideszes…..
A lófa szára 2015.11.24 10:41:55
@ulpius66: nem a Ténytár hazudik. 2:1
Emlékeztek spurcikáim, nemrég túró rudikat teszteltem, és megállapítottam, hogy a maga 39 forintjával ez a legjobb ár-érték arányú édesség a boltokban. Persze még ennél is van olcsóbb (és jobb) rudi, a házi! Otthon akár 25 forintos darabáron kihozhatjátok kedvenc…..
A lófa szára 2015.11.18 11:18:28
@Athonaar: Hát igen. Béna gyereknek anyja veri a ....
  Drága Petyám, szívem csücske! Olvasom az újságban, hogy már megint neked ugrott a libsibibsi sajtó a zakód miatt ott a kukában. Ne törődj vele. Mink úgy neveltünk téged, ahogy legjobb igyekeztünkből tellett a kérges tenyerünkkel. Ha vége volt a karácsonynak,…..
A lófa szára 2015.11.12 04:20:46
@arturdent: Szerezz némi ismeretet a szüleiről, és megérted .... talán.
Szabad a taxi Metált bírod? 2015.10.27 20:16:41
Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség elnöke nem szép ember. Viszont legalább buta is, mint a barnaszén. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy közeli hölgyrokonai, bizonyos, kedvező körülmények együttállása mellett, jóképűnek látják a mostanában gyakran nyilatkozó…..
A lófa szára 2015.11.02 06:26:43
Volt itt ez a per, amely kevés embert hozott lázba, de hatásai jövőbe mutatók. Azért olyat mégiscsak ritkán látni, hogy törvénysértés ne megelőzze az eljárás kezdetét, hanem a nyomozati, ügyészségi, bírói szakban következzen be. Már legalábbis jogállamban. A sukorói…..
A lófa szára 2015.10.14 12:08:08
@Exploiter: Szerintem nálad van valami probléma. Nincs véletlenül kínaira állítva a karakter? Úgy valóban nehéz megérteni.
(Majdnem) szó szerint (kicsit szerkesztettünk rajta) idézzük Majoros művész úr szavait: Felhívtak kb egy hónapja az MTVA-ból (M1), hogy menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oké. Leszervezték. Jövő hét, beszélgetés, külön nekem hívott vendég, előinterjú,…..
A lófa szára 2015.10.09 05:40:40
@érthetetlen chris: Az értelem szikrája sem látszik rajtad. Ha nem érted a lényeget, nem kell ám mindenáron böfögni valamit.
Csere-bere fogadom, többet vissza nem adom - üzeni magas lóról a Vatera távozni készülő ügyfelének, épphogy nem csatol mellé egy kárörvendő  emotikont. Első blikkre ez  jogosan hozza elő bárkiből a Kohlhaas Mihályt. Vajon mennyire megalapozott ez a gyakorlat? Kedves…..
A lófa szára 2015.10.07 20:42:24
@igazságos.: Akkor neked annyi. Már mindent tudnak rólad.
Idős néninek azt mondani, hogy 3 hónap múlva megvakul, aztán rátukmálni egy 350 000 forintos kütyüt meg egy hitelt mellé .... ilyenkor remélem igazán, hogy működik a karma police. A StandardPS Europe Holding Kft.-re keresve egyébként rendre felbukkan az azóta törölt SPS…..
A lófa szára 2015.10.03 07:42:14
@Józsi, a migráns köcsög: gyökérkém, ennyire nagy szabadságuk van az ápoltaknak?
Ötödéves egyetemistaként kerültem a Magyar Tudományos Akadémia történettudományi intézetébe. Egy költözés során előkerült munkakönyv tanúsága szerint takarítónői státuszban. Bár seprűt sosem fogtam, egyik feladatom a küldöncség volt. Kétszer vagy háromszor…..
A lófa szára 2015.10.01 18:22:55
Az elmúlt hét vitathatatlanul vezető híre az volt, hogy Lagzi Lajcsi áramot lopott több tízmilliós értékben. Még a migráció körüli felhajtást is elhomályosította egy kis időre a sztori, és a láncra vert lagzizenész képe címlapos lett az összes vezető napilapnál. Aztán…..
Két érdekes bejelentés is érkezett a Járókelőre, az egyik itt a másik itt érhető el. Mindkettő ugyanarra a problémára hívja fel a figyelmet, méghozzá parkokban, praktikusságból, időspórolásból használt nyomvonalak leburkolását, járdává alakítását - pontosabban annak…..
Élőben adta az M1 az osztrák rendőrség kismartoni sajtótájékoztatóját - PIP-en, hang nélkül!Ilyen még nem volt, és ha nem itt élnék, azt mondanám, nem is lesz! A KÖZSZOLGÁLATI magyar televízió (kis betűvel írom a nevet, mert az éppen aktuális elnevezést nem érdemes…..
A lófa szára 2015.08.30 09:13:59
@FILTOL: Neked - úgy tűnik - minden mindegy. A lényeget pedig nem látod meg, ezért leegyszerűsítem a szintedre. Ku@va sok pénzünket b@sszák el a semmire. A tiédet is. És még jó fizetést is kapnak olyan színvonaltalan produktumért, amilyenért a Tesco-ból is régen kirúgták volna az árúfeltöltőt.
Három szabályt is megsértett Rogán Antal fideszes frakcióvezető, amikor még nyaralása alatt tilosban parkolt balatonlellei nyaralója közelében.    Bár a tavalyi, vagyonnyilatkozatokkal kapcsolatos balhéi kapcsán megjelent képek szerint gigantikus terület áll rendelkezésre a…..
  Az elmúlt fél évben egyre többször hallottam ismerőseimtől, hogy közlekedési lámpáknál kamerával felszerelt rendőrök lefilmezték őket telefonálás közben az autóban, majd 100-200 méter múlva meg is állították, aztán jött a büntetés. Sajnos a múltkor engem is…..
A lófa szára 2015.07.18 20:04:14
@eßemfaßom meg áll: Pontosan. Meg is érdemli, akit megbüntetnek.
Egyesek még a boltban a kasszánál sem hagyják abba a böfögést a telefonjukba. És persze ordítva.
Az igazán fontos embernek nincs is mobilja.