Regisztráció Blogot indítok
Adatok
partychoke

109 bejegyzést írt és 481 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Az elmúltnyócév 2012.05.02 20:55:00
A lenti videóval szeretnénk tisztelegni a Fidesz kétéves kormányzása előtt. Kegyeleti okokból szabtuk ilyen rövidre, lehetne sokkal-sokkal hosszabb is. Mi az elmúlt nyolc évet már 2 plusz 6 évként értékeljük és igen, az elmúlt 8 év politikája elhibázott és kártékony volt!…..
Letaszították a világ valaha volt legdrágább autójának járó trónról a Ferrari 250 GTO-t. A földkerekség egyik legszebb olasz sportautójáért ugyanis 28 millió dollárt fizetett egy brit úriember, ennél drágábban pedig sosem cserélt gazdát autó korábban. Nyilvános árverésen…..
partychoke 2010.05.08 14:31:50
@Powerpill: sajnos sikerült a lehető legelőnytelenebb képet betenni a posztba. nézz szét egy kicsit:

www.google.hu/images?client=opera&rls=hu&q=Bugatti+57SC+Atlantic&oe=utf-8&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=7ljlS-G-G4KJOLuE2dsN&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCYQsAQwAA

szerintem ez a valaha készült egyik leggyönyörűbb autó.
Nem akarjuk elvenni a Vastagbőr kenyerét, de az ilyesmi mellett nehéz szó nélkül elmenni. Történt ugyanis, hogy vasárnap este tűz ütött ki Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai villájában. (Nem akarok elkalandozni, de azért mi sem mutatja jobban az idők változását minthogy évekkel…..
Nagy örömömre sok olvasó jelezte publikálási szándékát a blogon, amit nagyon megtisztelőnek érzek. Néhányan már konkrét posztokkal is megleptek, most ezek közül olvashattok egyet Hágógumi tollából. Témája a Bérgyilkos, mint filmes karakter! Fogadjátok sok szeretettel…..
Nekünk ezt mind megtanították egyetemen a mindig "imádott" állatrendszertan órákon, de így lefilmezve látni - ráadásul ilyen  minőségű képekkel meg stílusos vágással és zenével - vérfagyasztó. Fürkészdarázs lárvák felfalnak egy hernyót elevenen, belülről.…..
Rogue Sec Ezazamaz 2009.07.07 16:27:00
Egy két rövidke finding: állatkert, tűz, most láttam, android.Jó Soundot a pénzeseknek. ..
Ezt persze édesapám mondta, aki régivágású liberális (with all due respect), miközben azon filozofáltunk, hogy Magyar Narancs vagy Élet és Irodalom-előfizetést ajándékozzunk egy közös barátunk születésnapjára.Bevallom, én magam ritkán fogok hozzá az ÉS-hez, erősen…..
remélem, nyerek: ..
Rogue Sec Reach 2009.05.18 17:07:00
Gyönyörű rövid animációs film!..
partychoke 2009.05.22 13:14:22
Úgy tűnik a hollandok tényleg megelégelték, hogy nincsenek nagy szikláik, így tovább gyúrnának gym szinten (követendő példa). Már így is sárgulunk az irigységtől a jobbnál jobb termek, és kültéri falak miatt. Egy építész konteszten - Rebirth of the Silos (lepukkadt siló…..
Rogue Sec Csak lazán 2009.05.14 15:14:53
Kép...
Rogue Sec Mászócsajok 2009.05.10 02:56:00
Az előző szösszenet eszembe juttatta ezt a remek videót. Igazán jól sikerült, különösen a kis rózsaszín szőkeségnek enném a zuzáját, bár sajnos élőben még nem láttam. Ujjero Boulder Competition - Girls Qualify from magnezia.blog.hu on Vimeo...
Rogue Sec Tough Girl: Gina Carano 2009.05.06 22:36:41
Ő egy ilyen tai-boxer szépség :) Mert hogy ilyen is van. Itt van egy kis válogatott képgyűjtemény róla, a végén pár aranyos / sexy grimasszal...
Rogue Sec Moziremekek sorozat - I. 2009.04.23 10:39:03
Ezennel elindítok egy moziremek sorozatot, amibe az alant látható videóhoz hasonló csodákat ér csak hozzágyűjteni. Jöhet postként, de a kommentekhez is. Nyitórész: Tengericsillag-Hitler támad a powerranger hangyafiúra. Minden szó értelmes, együtt mégis kicsit fura nem? Pedig pont…..
Rogue Sec Moziremekek sorozat - II. 2009.04.28 13:59:00
Ron Jeremy alias Sündisznó (The Hedgehog) dákója lesz a szörnyeteg... Plakát a tovább után...   Képre kattintva még több...
partychoke 2009.05.04 19:23:24
Miközben hazánk újonnan megválasztott miniszterelnöke hosszú távú és kőkemény válságkezelő-megszorító intézkedéscsomagját ismertette az országgal, Budapest végre normális európai városként viselkedett egy tavaszi vasárnapon.Előtte persze ez történt szombaton. De velük…..
A Neverending Light jó példa a túl rövid játékra. A grafika és a paráztatós hangulat szuper, de a sötétben élő titokzatos lények közé lemerészkedő főhős alig ment meg egy csajt és szerel össze egy liftet, máris vége a játéknak. Ugyan ez csak első része egy tervezett…..
Rogue Sec Baki 2009.04.04 13:31:00
A Nitrome megint megcsinálta: a Rustyarddal ötletes és szép játékot készítettek, amolyan egyszemélyes Lemmingset, amiben egy ütött-kopott robot útját kell egyengetnünk egy roncstelepre emlékeztető világban. Robotunkra más robotok és mindenféle akadályok jelentenek veszélyt, hol…..
Kicsit félek, hogy rossz irányba száll el a vita - van erre megfelelőbb fórum elég - , de mindenképpen meg akartam mutatni az International Woman's Health Coalition provokatív ötletét. A nők jólétéért küzdő szervezet ugyanis az óvszer használatát nyíltan ellenző katolikus…..
Íme az elkövetkezendő politikai elit élharcosa, a jelenlegi politikai elit alternatívája. A jelenlegi szellemi-tudományos elit (nem „hazaáruló”) elismert művésze. Baló György, (állítólag „hazaáruló(bérenc?)”) televíziós személyiség felesége. Három…..
Ez a játék 2,6 millió Ft-ért készült az index.hu forrása szerint. Én ilyen minőségben, teljesen egyedül, ennek a tizenharmadáért nevetve és boldogan lefejleszteném, egy hónap alatt, méghozzá úgy hogy pár közröhej számba menő hibáját nem raknám bele: - pop up ablakban…..