Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Athosbá

269 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszámoló a 111. Mezei futó Országos Bajnokságról: Szombaton kora reggel egy busznyi fiatallal, több mint 20 versenyzővel indultunk útra Kecskemétre. Titkon reméltük, hogy idén újra sikerül érmet, vagy érmeket szereznünk. A csapat jól felkészült, nagyon sokat dolgozott mindenki a tél folyamán és a…..
A fedett pályás atlétikai versenyek után ismét a szabadban folytattuk a küzdelmeket és hegyi terepeken, mezeiken vettünk részt. Egy kis összegzés a közelmúlt eseményeiről:Kőbányán földalatti futás és Pilisszentkereszti terep verseny Február utolsó hétvégéjén, Pócs Levente Kőbányán futott le a föld…..
Az újoncok és a serdülők fedett pályás országos bajnokságai zajlottak az elmúlt hetekben. Január végén a 2006-os születésűek lepték el a BOK Csarnok rekortánját. A Nomád Terepfutó Suli, Miskolci Sportiskolásait három ügyes kis atléta képviselte. Zibrinyi Luca, Nagy Dániel és Takács Bence.…..
Pozsonyban rendezték január 26-án a V4 olimpiai Reménységek Versenyét, ahol két nagyszerű futónk is indult. Bár ez fedett pályás verseny volt és nem terep, azért változatosság gyanánt nagyon jól beleillett a felkészülésünkbe. Zákányi Panna a junior lányok között 1500 m-es távon a 2. helyezést…..
Egy kis beszámoló Salgótarjánból: november 24-én került megrendezésre a mezei liga idei utolsó fordulója, Salgótarjánban. Egy egész nagy csapattal utaztunk oda, hogy most a kicsiknek is adjunk lehetőséget a megmérettetésre. A Sport XXI mezei futáson 5 kis versenyzőnk is szerepelt. Hárman az U11,…..
Kedves Terepfutó Diákok! A közelgő tél folyamán is tervezünk téli edzőtábort. Most az előzetes jelentkezések során összeállt létszám miatt nem Bükkszentkereszten, hanem Bánkúton a turistaházban. Azért ebben az esetben is van létszámlimit, max 30-an tudunk menni. A tábor időpontja 2019 január…..
IV. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás december 8-án, a Decathlon támogatásával!  Cél: Sportolási és versenyzési lehetőség megteremtése amatőr és profi sportolók, valamint az általános- és középiskolák diákjai és szüleik részére. A futás népszerűsítése. A Nomád Terepfutó Suli diákjainak…..
Gratulálok mindenkinek a szép eredményekhez a hétvégén! takács Bence szombaton megnyerte a kategóriáját Tarcalon, a TV toronyhoz való felfutásban. vasárnap az Atlétikai Centrumban versenyeztek tőlünk többen is a Sport XXI régiós egyéni pályaversenyen.  Zibrinyi Luca 1000 m-en nyert egyéni csúccsal.…..
Bükkszentkereszt nyári edzőtábor 2018 A múlt évihez hasonlóan, idén is a Bükk szívében, Bükkszentkereszten tartottuk meg a nyári hegyifutó edzőtáborunkat. Szállásunk ugyanott volt, ahol már többször is vendégeskedtünk. Jól bevált helyre visszajár az ember. 4 naposra tervezett táborunkba 20 diák és…..
Rövid beszámoló a mai nagyszerű napról:Csapatunk néhány tagja ma részt vett az I. Lillafüred Trail futóversenyen. Kiváló pálya, nagyszerű időjárás és szuper hangulat.  Az eredmények pedig ismét igazolták, hogy nem csak napot lopni járnak a srácok az edzésekre.  Zákányi Panna megnyerte a nők 8,4…..
Idén nyáron újra edzőtábort szervezünk a versenyzőinknek és a Görömbölyi terepfutó diákbajnokság kategória győzteseinek (valamint azoknak az atlétáknak, akik jelezték, hogy szeretnének eljönni a táborunkba). Néhány információ:  Előzetesen annyit, hogy az eddigi évekhez hasonlóan, újra lesznek…..
Rövid beszámoló egy nagyon kemény hétvégéről, amelyben csapatunk a Mátrában és a Bükkben is kiválóan teljesített. Szombaton a Hegyifutó Országos Bajnokságon szerepeltek a fiatalok. A kisebbek Mátraházáról rajtoltak és 5 km volt számukra a táv, míg az ifik és a juniorok Parádról indultak, hogy 10 km…..
(Amikor a tehetség és a szorgalom találkozik, megszületik a bajnok.) Végre sikerült némi időt szakítani, hogy részletesen is beszámoljunk a hétvégi versenyek eredményeiről. Mert bizony ismét országos bajnokságot rendezhettünk Miskolcon, az Atlétikai Centrumban. (A verseny rendezője az MVSI volt,a…..
Németh Luca beszámolója a Young Race-ről:Marathon du Mont Blanc 2018.A Marathon du Mont Blanc nevezetű terepfutóversenyt minden év június végén rendezik a Mont Blanc völgyében elhelyezkedő Chamonixban. A versenyhétvégének vannak különböző hosszúságú távjai, de az „eredeti” távnak, a maratoninak,…..
A hétvége margójára egy kis beszámoló:Ismét több fronton szerepeltek a fiataljaink. Három kis újonc és serdülő versenyzőnk, a Budapest Open Atlétikai viadalon szerepelt. Szombaton Kovács Máté 800 m-en, Farkas Orsi pedig 3000 m-en. Sajnos a fiúknak nem hirdettek hosszabb távot, így Máté kénytelen…..
Ahogy korábban említettem, a hétvégén rengeteg eseményen vettünk részt. Kezdjük a diákolimpiákkal:Győrben rendezték(illetve még most is tartanak a küzdelmek) az Atlétikai Diákolimpia Országos döntőit. A Terepfutó Sulit 4 diák képviselte (illetve természetesen a valódi tanintézményeiket…..
Csapatunk egyik legkiválóbb hegyifutója, Németh Luca a hétvégén Franciaországban, a Maxi-Race versenyen vett részt. A Short-Race nevű távon. Szeretnénk most megosztani veletek a beszámolóját, első kézből: Maxi Race 2018. Short Race A Maxi-Race egy franciaországi terepfutó verseny, aminek több…..
A múlt hétvége és ez a hétvége is nagyon aktívan, versenyekkel telt. Tiszaújvárosban Schein Péter (László István tanítványa) első lett az ifik között 800 m-en, kiváló: 2.01.82-es egyéni csúccsal. Farkas Balázs 2. helyen végzett, 2.03.22-es egyéni csúccsal. Czinege Dávid a serdülők között 8. lett,…..
Még ugyan nincs vége a diákolimpiáknak, de annyi minden történt az elmúlt napokban, hogy nem mehetünk el mellettük szó nélkül.Két hete a III. korcsoportos többpróba versenyen a lányoknál Farkas Orsolya csapattagunk egyéni 4. helyezést szerzett a városi döntőben és bejutott a megyei versenyre. Szinte…..
Kedden Gödöllőn összegyűltek a legjobb közép- és hosszútáv futók a Mezei Diákolimpia döntőben. Miskolcról is sok tehetséges fiatal eljutott a versenyre és kiválóan szerepeltek.A terepfutónk közül többen is ott voltak az élmezőnyben. Lipták Doroti (Máriási Erika tanítványa) 41. helyen ért célba.Oláh…..
Két versenyen is szerepeltek a Terepfutó Suli tagjai a hétvégén.Szombaton a 28. alkalommal megrendezett Szarvasűzők futóversenyen erősítettük a Vaccsuszirunáj 12 és 5 fős csapatait. A legfiatalabb tagjainktól a legvénebb Athosbáig ott virítottunk a Bükkön átvezető szakaszokon. Nagy Dani a Hardcore 5…..
Március 17-én Kecskeméten jártunk, a 2018-as Mezei Futó Országos Bajnokságon. Idén sajnos egy szűkebb kerettel vettünk részt a versenyen és így a csapatversenyben nem voltunk érdekeltek, csak az egyéni versenyszámokban.Hajnalban indultunk, hiszen az első futam előtt bő másfél órával már ott kellett…..
Farkas Orsi már harmadszor képvisel bennünket és a hazáját Dortmundban egy nemzetközi fedett pályás atlétikai viadalon. Eddig minden évben éremmel tért haza. Idén sem történt ez másként.  A szombaton és vasárnap is 800m-en indult. Az első napon, kiváló futással a harmadik helyet szerezte meg!!! A…..
Vasárnap rendezték a Naplás-tónál, a VIII. Everling Tavaszváró Terepfutóversenyt. Ahol egy szépszámú csapattal mi is ott voltunk. Először a legkisebbek rajtoltak, a meglehetősen fagyon időjárásban. Ám a hideg senkinek nem szegte kedvét, mert szinte minden korcsoportban szépszámú mezőny gyűlt össze...