Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ivonn88

166 bejegyzést írt és 1500 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban szavazta meg a francia Parlament, hogy skandináv példát követve a jövőben ők is a prostituáltak fizető vendégeit fogják büntetni, nem a hivatásos szexmunkásokat. A svédek már 1999 óta így tesznek, a prostitúció csökkent is, de persze attól messze van, hogy megszűnt volna. Amíg a világ…..
Ivonn88 2016.04.25 17:39:52
@noname.blogger: hát volt az az időszak, amikor nálad laktam, akkor lakáson, hirdetőoldalról dolgoztam, igaz, az tényleg csak két hónap volt. Aztán az első albérletemben is hirdettem, kb féléves időtartam volt. Akkor ráadásul még többet dolgoztam, mint most, igaz, nem ANNYIRA sokat, nekem az átlag havi 10 vendég rémlik (ebben voltak elmenősek is, de azért általában otthoni volt). Amúgy én se nagyon érzékeltem különbséget, viszont nekem eddig mindig nagyon jó törökök jutottak, bár úgy rémlik, csak négy volt összesen. Ebből egy nem volt különösebben okés, de a legrosszabb, ami róla elmondható, az max a passzivitása, és khm, a rémesen büdös szája volt (nem szoktam ilyet csinálni, de vele nem csókolóztam emiatt).
Ivonn88 2016.04.27 09:05:31
@fq: de, hirdetőoldalas, de nem magyar, hanem nemzetközi. Telefon helyett e-mail :)
Ivonn88 2016.04.28 21:39:04
@fq: én mindig jobban szerettem a telefont, mondjuk ennek részben praktikus okai voltak-vannak. Egyrészt az idő nagy részében nem vagyok otthon, így nem nagyon tudnék nyugodtan beszélni. Másrészt nagyobb részt olyanokkal laktam együtt, akik nem tudnak a munkámról, szóval tulajdonképpen a lakásban telefonálás is kiesik.
Másrészről meg egyszerűen jobban szeretem a telefont, mert pl. ha valaki úgy ír, hogy vele nem találkoznék, elég nem válaszolni, telefont lecsapni meg mégsem szép dolog:). Eleve nem szeretek egyébként telefonon beszélni kb senkivel, idegen nyelven meg aztán végképp nem.
Azon kívül nincs olyan, amitől jobban megnőne a kedvem melózni, mint egy szépen megírt levéltől.
Szóval előző nap rámírt valaki, hogy szeretne találkozni. Tényleg nagyon szép, korrekt levél volt. Mondta, hogy bizonytalankodik, mert még nem csinált ilyet, de nagyon megtetszett neki az oldalam, a szöveg stb. Aztán egy kicsit felhúztam magam, mert arcképet kért. Oké, tudom, hogy…..
Ivonn88 2015.12.11 10:53:17
@noname.blogger: oké, de az e-mailcímeddel viszont eléggé összeköthető, ami viszont a hirdetéseddel... de majd igyekszem abbahagyni :)

Úgy érzem, hogy mostanában nincs szerencsém, ami valószínűleg inkább érzés mint valóság, és igazából eléggé büszke vagyok, hogy kiálltam magamért, vagy nem is tudom, milyen szavakat használjak:). Vagy lehet, hogy az a rész már nem volt hiszti, nem tudom:D

@pittscards: Este 9 körül egy órával későbbre nem olyan biztos, hogy olyan, aki neked tetszik,szintén ráér, meg el is érhető.
Az elmúlt két napban hármat dolgoztam, ami azért szokatlan tőlem, de a többé-kevésbé állandósult pangásnak köszönhetően muszáj rugalmasabbnak lenni. Igazából az első megbeszélése után írt valaki aznap, hogy ráérek-e este, végül némi gondolkodás után úgy döntöttem,…..
Nem tudlak apának hívni, igazából megszólítást sem érdemelsz .... mert számomra csak egy donor vagy. Így alakult. Van apám, te meg biztosítod a zsebpénzemet. Ennél több miért kellene az életemből?   Nem tetszik? Azt tervezed, hogy így nem érdemlem meg és nem küldöd a…..
Ivonn88 2015.11.30 17:32:52
@apakanyar: "Ha a gyerek utálja a szülőjét, az lehet a szülő hibája. Csak az a kérdés, hogy melyiké?"

Ha a másik szülő hibája is,a gyerektartás megvonása a gyereket büntetné, nem azt a másik szülőt.
Nincs még gyerekem, szóval így persze könnyű dumálni, de azt az alapelvet szeretném betartani, amit az én szüleim is alkalmaztak: megadni az anyagi támogatást egy bizonyos ideig, akkor is, ha a gyerekem utál, és az én nálam is a diploma megszerzéséig van. Na persze nem mindegy, hogy ez pontosan mit is jelent, tehát nem tudom,húzódhat-e mondjuk akár tíz évig is egy egyetem (gondolom, a fizetős féléveket nem lehet teljes egészében a szülővel megfizettetni).
Azt írtad,hogy egyetemistáknál ez már kicsit máshogy működik, le tudod írni röviden, hogy miben, vagy inkább a lusta mindenemet és nézzek utána?:)
http://atlatszo.hu/2015/10/20/sajtotajekoztaton-eliteli-a-prostituciot-aztan-szepen-elkocog-kurvazni-a-fizetos-szex-es-az-alszent-politikusok/   Nem gondoltam volna hogy az átlag lakásos találkozó hossza fél óra. Tőlem régen, amikor még lakáson dolgoztam, nagyobb részt egy órásakat…..
Ivonn88 2015.10.23 16:04:54
@prandelli: és miért nem lennél rá alkalmas?
Írd meg, én kíváncsi vagyok:).
Egy ideje eléggé gondolkozom az erotikus masszázson, mármint hogy kipróbáljam, de kicsit sok pénz ez ahhoz, hogy végre elhatározzam magam.
Ivonn88 2015.11.11 18:35:48
@szombathelyi vitéz: nekem is valami ételes analógia jutott eszembe anno, csak ennyire nem sikerült kidolgozni:D. Mi a gondolatmeneted? És miért kérsz engedélyt?
Ivonn88 2015.11.25 18:35:00
@szombathelyi vitéz: Szerintem igazad van, nagyjából ugyanúgy, illetve még az is lehet, hogy akkor még jobban is szerettek, mert ahogy mondod, még lazább voltam, jobban is élveztem az egészet, illetve jobban "meg akartam felelni". Most az jutott eszembe, hogy akkor teljesen átlagos árakon dolgoztam, és szerintem nem tudtam volna emelni jelentősen - nyilván nem a mostani árakra gondolok, de mondjuk egy ötezressel nem hinném, hogy többet kérhettem volna, ellenben az szerintem nem rontott volna a forgalmamon, ha ennél jelentősen rosszabb szolgáltatást nyújtok (nem is dolgoztam akkor sem annyit, hogy zavarjon, ha kevesen keresnek). Nem mintha akartam volna, csak érdekes ez a rájövés, és szerintem helyes.

Ki fogsz akadni: semmin nem változtattam,kozmetikushoz meg éppenséggel ritkábban járok, mert szerencsére már nem annyira "tinis" (=pattanások) az arcbőröm:D. Nemtom, fodrászhoz tényleg gyakrabban járok, mert rájöttem,hogy csak így lehet rendesen hajat növeszteni:D. Akárhogy is, a mostani árképzésnek szimplán annyi a lényege, hogy működik. Az egyik ok az, hogy a külföldiek kevésbé tájékozottak az itteni árakat illetően, a másik az, hogy még így is eléggé alacsony nekik az ár, a harmadik pedig, hogy én BIZTOSAN beszélek angolul. Igaz, abban nem vagyok biztos, hogy ezt biztosra veszik, akik nekem írnak, de elég okés a honlapom megfogalmazása, és a válaszaimon is látszik az angoltudás.

A fotóban annyi változás történt, hogy az újakat már a volt párom készítette, aki elég jó ebben, viszont azért nem profi. Az áremelést pedig akkor fogom megvalósítani, ha tényleg sokkal jobb fotóim is lesznek, illetve akkor már mindig fel is fogok szépen öltözni:)

Viszont fogalmam sincs,mit értesz collateral damage alatt, de akkor úgy látszik, ezt nem fogjuk megbeszélni.

Amit írtál az utcai kategóriában, az egyébként szerintem más helyzetekben is működhet, sőt, ha belegondolsz, kb bármilyen helyzetben.
<nevem> - I saw your link whilst I was in Budapest last week. Unfortunately I'm not able to make a booking as I have already left but when I was planning my trip I bought two tickets to the opera but got them for the wrong night. Thus the tickets are for tonight and was wondering if you would…..
Azt mondta, rendszerezzem az életemet és akkor kezdjek el szexelni, az élet nem úgy működik, hogy csak élvezzük a jó dolgokat és amikor reggel felkelek és megiszom a reggeli kávémat a cigimmel, akkor vegyem be a fogamzásgátlót. Olvastam sok történetet és most rászántam magam,…..
Ivonn88 2015.11.22 14:43:53
@rikitikitévi: nekem úgy rémlett valahonnan, hogy a hüvelygyűrű kevesebb hormont tartalmaz, de azok alapján, amit találtam, tényleg nem. Azt persze senki sem állította, hogy a posztoló perfekt ül ismer minden fogamzásgátlót. Most vagy az van, hogy tényleg elhanyagolható a hormon kockázata a depresszió szempontjából, vagy - nagyon helytelenül - az erre vonatkozó kérdéseket mind az sztk-s, mind a magánorvos elmulasztota feltenni.
Erotikus munka blog Alkudozós... 2015.11.08 12:25:18
Van egy hirdetőoldal, ahonnan szerintem az elmúlt évek során összesen ha három levelet kaptam, amire egyáltalán válaszoltam, mert legalább egy minimális mércét megütött. Na, az egyik ilyen tegnap érkezett. Szépen megírtam, hogy az általa javasolt napon mikortól érek rá, és…..
Ivonn88 2015.11.11 10:41:59
@prandelli: Sőt, ha kocsit veszel, akkor is van alkudozás - mármint ööö, csak gondolom, de logikusnak tűnik. Van, nem?
Most így ez alapján úgy tűnik, hogy kis érték meg nagy értéknél is van, közepesnél meg nincs, de én úgy képzelem, hogy a bolhapiacon néha vannak elég értékes dolgok is, és arra is alkudozol. De lehet, hogy tök rosszul képzelem:).

Talán ennél a helyzetnél az egyéb szolgáltatást végzők hasonlóak itt a szexmunkához, mittudomén, pl. a fodrászok, akikkel szintén nem alkudozunk, még a nagyon olcsóakkal sem. (Gondolom, de lehet, hogy máshogy van). De nem tudom, hogy miért nem lehet alkudni.

A szexmunkánál nekem úgy tűnik, hogy sértő, ha valaki alacsonyabb árat mond - én legalábbis sértve érzem magam. Ha behelyettesítem egy fodrásszal, szerintem ő is meg lenne sértve, hogy valaki szerint az ő hajvágása nem ér x, csak y forintot. Viszont ez még mindig nem ad arra választ, hogy utcán miért alkudoznak mégis. Az előbb volt egy jó ötletem, hogy mégis, mi lehet a különbség, de elfelejtettem..:)

Ja, én is láttam ilyet, csak sorozatban. Lehet, hogy jutalékot kapnak, és ha alacsonyabb árért adja, abból vonják le, de még mindig megéri neki.
Ivonn88 2015.11.11 21:35:07
@prandelli: hát, én nagyon együttéreztem szegény Briannal, amikor alkudoznia kellett:D, és nem csak azért, mert üldözték.
Hogyan alkudozott?

Amúgy lehet, hogy szimplán annyi van, hogy az utcai kategóriában elterjedt az alkudozás, máshol meg nem. Hogy más példát mondjak, Sugar baby-k is alkudoznak. Lehet, hogy csak ennyi a különbség, pont, és az is benne van, hogy azok az emberek meg, akik nem alkudozós környezetben dolgoznak, sértve érzik magukat tőle, és ennyire egyszerű a megfejtés.
Ivonn88 2015.11.12 12:26:36
@prandelli: pont ezt akartam megúszni, mert két hónapja majdnem végignéztem a Dr. House-t, de annyira telítődtem vele, hogy csak na. Ezt a jelenetet is láttam, de nem emlékszem arra, hogy hogyan alkudozott, csak arra, hogy dühös lett, amiért Wilson nem merte azt az ágyat választani, amit szeretett volna. Azt nagyon átéreztem, én is dühös lettem volna:D
Papp László Tamás írása a HRportálon Szexmunka, szexipar kifejezések alatt rendszerint kizárólag a prostitúciót értjük, holott idetartozik jó pár határterület is a pornótól a sztriptízbárokon, erotikus masszázsklubokon át egészen a szexuális örömszerzést elősegítő…..
Ivonn88 2015.10.13 23:16:27
@prandelli: magyarázz el nekem valamit, mert nem értem: hogy lehet az, hogy elvileg a szexmunkát nem kell nevesíteni, mégis van neki külön FEOR száma?
Egyébként nekem ez nem tetszik annyira, hogy ha valaki ebben a kategóriában van szexmunkásként, de nem akarja felfedni, akkor kb még a szolárium-kezelőt mondhatja, hogy azt csinálta (bár nem bírom elképzelni, hogy erre valaki ténylegesen ki is váltja a vállalkozóit). Rólam senki nem hinné el, hogy valaha jövendőmondó voltam.
Mondjuk legutóbb valami olyasmit magyaráztak nekem, hogy van egy csomó más foglalkozás is, ami egyáltalán nincs nevesítve, és azok is az egyéb személyi szoláltatás alá mennek.
Ivonn88 2015.10.14 20:42:29
@prandelli: elég nagy homály volt ez nekem mindig, hogy mi a különbség a FEOR meg a TEÁOR közt, köszi a felvilágosítást:). Ez tényleg elég fura, sőt, még a furábbnál is furább:OO. Nincs valami ötleted?
http://444.hu/2015/10/05/szexleaks-luxusprostitucio-repas-lajos/ Érdekes :) Az egész lehetne valamiféle "callgirlek mindennapjai egy ügynökségnél" sztori is, és nekem valahogy nem esik le hogy a szereplők mitől voltak luxusprostituáltak. Vagy luxus-akármik. Gondolom szépek voltak, meg…..
Ivonn88 2015.10.11 15:13:30
@noname.blogger: gondolom, szimplan felreertettuk egymast, de raadasul tobbszorosen:D. A fenti kommentjeimet mar igyekeztem igencsak indulatmentesen megirni, azt hittem, sikerult :(, ezek szerint nem.
Ivonn88 2015.10.11 23:53:12
@prandelli: "viszont elég valószínű az eredmény alapján, hogy valamit rosszul és félreérthetően fogalmaztam meg."

Hát épp fentebb magyarázom, hogy miért gondoltam, amit gondoltam:).
Na, megvolt az eddigi legidősebb vendégem. Már amikor megláttam, látszott, hogy nem mai gyerek, de úgy voltam vele, hogy mittudomén, biztos túlságosan két végén égette a gyertyát életében. Egyszerűen annyira nem találkozom idősebbekkel, hogy eszembe sem jutott idősebbnek…..
  Prostik. Út mellett, parkolóban, escort lányok a netről. rosszlanyok.hu, callgirls. Mióta világ a világ, nők áruba bocsájtják a testüket anyagi ellenszolgáltatásért cserébe. Van ennek egy pár éve felfutóban lévő és virágzóan fejlődő ága: fiatal lányok gáláns…..
Erotikus munka blog 2015.09.18 20:02:17
Úgy érzem, magyon megérte frissíteni az egyik hirdetésemet: "Hello XXXXX  Im gone be Budapest tomorrow,How much one hour for sex ? "   Hát, végülis legalább köszönés az elején volt:D..
Beindult a szeptember, én meg (magamhoz képest) dolgozom, mint az őrült, mert tudom, hogy lesznek még rosszabb hónapok (az augusztus pl. egészen szar volt). Sajnos ez persze úgy jött össze, hogy az első héten öt lett volna - lett belőle négy, az utolsót lemondtam, egyszerűen…..
A tumblr-ön már egy ideje kering az Amnesty International ajánlására reakcióul aláírogató celebekről szóló mindenféle bejegyzések, de engem azon túl, hogy elolvastam az elém kerülő eszemefuttatásokat, olyan nagyon nem érdekelt a dolog. Nem ez az első eset, amikor emberek úgy…..
Ivonn88 2015.09.15 20:58:17
@noname.blogger: A különböző feminista irányzatokban nem vagyok otthon, és két darab könyvet olvastam a témában, de egyikben sem volt olyan nagyon kiemelve, hogy mit is gondolnak erről, ráadásul az egyik asszem, még a 70-es években íródott. Van ugye a szex pozitív feminizmus, akik közt van olyan, aki úgy gondolja, a szexmunka nem feltétlenül rossz. A tumblr-ön pedig hemzsegnek a szexmunka mellett kiálló, magukat feministának való szexmunkások. De úgy látom, ő is azt mondja, hogy "sok" feminista elmélet szerint.
Ami még érdekes, hogy a sok tumblr-ön írogató (feminista szexmunkás) egyben azt is írja, hogy oké, patriarchizmus meg kapitalizmus, de nekünk ebben a világban kell élnünk, és ebben a világban nem akarunk éhen halni, ebben a világban a legjobb választás számunka a szexmunka, légyszi, ne lehetetlenítsetek még ti is el". Ez abból a szempontból érdekes, hogy akkor vajon az ezt leírók szerint a számukra ideális, nem kapitalista, nem patriarchális tárdadalomban nincs is prostitúció?, más szempontból viszont eléggé gyakorlatias válasz ez az elefántcsont-toronyból szemlélődőknek.

"Nem az egyes nők individuális döntéseinek kellene a disurzus a középpontjában állnia, hanem annak, hogy miért merülhet fel egyáltalán egy ilyen diskurzus."

Most erről az jutott eszembe, hogy ha vannak olyan szexmunkások,akik a.). találhatnának normálisan fizető állást és b.) nem önsorsrontásból szexmunkások, akkor azok ugye akkor is megmaradnának, ha lenne mindenféle egyenlőség (vagy eltűnnének, de más okból. De ahhoz, hogy nők más lehetőséget is kapjanak, illetve ne rontsanak önsorsot, nem kell betiltani a szexmunkát - jó, úgy nyilván könnyebb lenne, de ugye ennyi erővel kb. minden munkát be lehetne tiltani.
Most csak tippelek, hogy ez megint oda van visszavezetve, hogy a férfiak "jognak" tekintik, hogy pénzért szexeljenek, ami viszont szerintem bullshit, de lehet, hogy itt nem erre gondolt a szerző, szóval nem tudom.

""A prostitúció rokonságát a rabszolgasághoz - nem pedig a szabadon vállalt munkához - többek szerint az is erősíti, hogy a szexuális aktusban a test és az „én” nem elválasztható. Ahogy sok nemi erőszak túlélő hangsúlyozza: nem csak a testüket erőszakolták meg, hanem őket magukat, az énjüket.
...""

Most lehet, hogy én vagyok fáradt és beszűkült, de erre így speciel nem tudok mit mondani, csak azt, hogy ööö, én nem érzem úgy, hogy megerőszakolnák az énemet. Ellenben más melóban éreztem már úgy, hogy eléggé meg vagyok alázva. Nemtom, hozzászólás?

Szervkereskedelmes rész: meg egyébként bármikor, ha szexelek, ott van a teherbeesés kockázata, pedig én most úgy egyáltalán nem akarok teherbeesni. A kliensek elleni védelemért mondjuk lehetne tenni, a stricik ellen is. Ez nem egy kötelező elem ugyebár. A HIV-re meg a teherbeesésre lehetne azt mondani, hogy az mondjuk TUTIRA tényleg nem elkerülhető, de ennyi erővel aggódhatnék azon is, hogy mittudomén, bennégek egy irodában.

"Megjegyzendő még, hogy a prostitúció, mint munka legitimitását sokan az alapján védik, hogy más, legális munkák is kizsákmányolók, kihasználják a munka végzőjét, és fizikailag károsak. Még ha valóban ugyanolyan lenne is a prostitúció, mint más kizsákmányolás, nem világos, hogy ez miért vezetne ahhoz a következtetéshez, hogy a prostitúció megengedhető. Éppígy mondhatnánk azt is, hogy a kizsákmányolás, bármilyen formában történjen is, megengedhetetlen."

A szexmunkások kizsákmányolásához többek között az is eléggé hozzájárul, hogy olyanok a szabályozások, vagy olyan a hozzáállás, amilyen, és persze, be lehet tiltani az egészet, hogy tutira ne legyen semmi kizsákmányolás, csak ja, egyrészt, amit te írsz, másrészt más munkát se tiltunk be ezért, csak a kizsákmányolást akadályozzuk meg. Veszélyes munkákat meg engedünk.

Az utolsó bekezdéshez, amit most beszúrtál, szerintem valamelyik kettosmerce cikk alá írtál valamit, ha gondolod,megkeresem.
Ivonn88 2015.09.15 21:50:30
@noname.blogger: ez gondolom,énleszek?:D Mármint értelemszerűen, amiket én írtam, azokat beleillesztem. Írtál végülis anno kettosmerce cikk alá frappánsat az utolsó bekezdésről?
Ivonn88 2015.09.16 19:22:19
@noname.blogger: esetleg talán ez?

"..mondjuk az egész egy kicsit kavar nekem. Szóval Magyarországról mélyszegénységből menekülnek emberek pl Svájcba, ahol aztán illegálisan szexmunkáskodnak, és ki vannak szolgáltatva. Noha az adott országban az attitűd pozitív, és vannak segítők (akik ugyan megtalálják őket, de nem segítenek legalizálódni... ööö oké... ). De a szerző szerint valahogyan segítene a kiszolgáltatott, illegális szexmunkások helyzetén, ha az adott gazdagabb országokban a szexmunka nem lenne legális. Hogyan? Állítólag az illegálisakat zaklatja a rendőrség, mert illegálisak. Ezt a zaklatást megoldaná, ha nem lenne legális a dolog senkinek? És akkor nem lenne pénzbírság, hanem...? Mondjuk az állam elismerné őket áldozatnak. Attól megoldódik a származási ország szegénysége? Az illető személy szegénysége? Nyilván nem lehet minden ilyen "áldozatnak" (azért idézőjel mert itt a prostitúcó miatt áldozat és ezzel nem értek egyet) adni egy nagy marék pénzt és hazaküldeni. EU-n belül simán visszajön, és ugyanúgy bujkálva ugyanúgy melózni fog mert ugyanúgy kell neki a pénz. Annyi pénzt nem lehet ajándékba adni hogy több ne kelljen. De állítólag amúgy sem számít hogy hogyan, milyen segítőkészen áll hozzá a "gazdag" ország mert a prostituált nem marad ott. Ööö...

Szóval a legalizáció nem megoldás azoknak akik mélyszegénységből jönnek ÉS így is,úgy is illegálisan dolgoznak ÉS kihasználják őket. Azoknak nyilván más a megoldás, ha van ilyen (tegyük gazdaggá a származási országokat, ja oké...). Csakhogy vannak mások is, akiknek meg megoldás a legalizáció.

Azt a pontot viszont nem látom, hogy hol segít, ha a szexmunka NEM legális. Hanem illegális, esetleg kliensbüntetősen, meg áldozatnak nézősen. A kereslet megmarad, enyhén lecsökken és leginkább a problémás kliensek maradnak. Az egész iparág eltűnik szem elől, az utcai része főleg. Lesznek titkos lakások, kupikkal, meg titokban dolgozó magánzók. Senki nem fog rendőrt hívni egy erőszakos kliensre vagy egy stricire, mert nem hiányzik hogy a rendőrség azzal foglalkozzon amivel nem kellene. Jajdeszép lenne.
..ja meg időnként elkapnának egy-egy embert, aki pénzt fizetett valakinek szexért, és annak beleegyezésével lefeküdt vele. Engem ez mondjuk felháborít, nálam egy szexmunkás is felnőtt ember és ha beleegyezik valamibe akkor az bele van egyezve, akár kap pénzt érte akár nem. A beleegyezés nem nemi vágy függvénye, nem szerelem függvénye. Innentől kezdve meg fognak büntetni egy csomó ártatlan embert. Magam elé képzelek néhányat, azok közül akik velem találkozgatnak és hát felháborodok, van ilyen. Ártatlan embereket kriminalizálni, azért mert egyeseknek valami elvont céljuk van, mert nekik esztétikailag jobban tetszik a világ valahogy máshogy, vagy mert ők nem tudják elképzelni hogy ők valamitől ne szenvedjenek, így legyen az a valami tilos. Meg persze mert a fejükben él valami kép a kliensről, aki undorítóan néz ki és bunkó is meg szemét meg büdös a lába és azt hiszi magáról hogy, és úgy viselkedik hogy, és van két szarva is, mindkettő 12 cm hosszú és enyhén csavart, és ez a fantáziakép már elég ahhoz hogy ne sajnálja egyáltalán.

Áldozatnak nézni eddig is lehet, lehetne, lehetett volna, a legalizáció senkit nem akadályoz meg ebben. Abban sem hogy csettintsünk egyet és megszüntessük a szegénységet mindenhol a világban."
Nem szoktam káromkodni, de az illetőt nem tudom máshogy nevezni, mint így....   Szóval tegnap írt rám, hogy szívesen találkozna, nekem meg kb. semmi melóm nem volt a hónapban - nem is írtak sokan, de egyszerűen időm se volt. Viszont a kiadásaim meg magasabbak lettek, mint…..
Ivonn88 2015.07.30 19:46:43
@szombathelyi vitéz: Közben nézem amúgy a statisztikákat, de nem áll össze a kép. Egyrészt amit nem értek, hogy a férfiaknak nem tudjuk, hány %-a özvegy, de ha elvileg 100%-ra jön ki az egész, 7,1%-nak kéne lennie, az ábra szerint viszont nincs ennyi. Esetleg sok volt a férfi választmegtagadó, nem tudom. Másrészt jó lenne tudni, hogy egy szűkebb korcsoport-kategóriában mik az arányok, mert ez így nem mond sokat - pl. lehet, hogy az özvegy férfiak jelentős része egyszerűen újraházasodott. Amúgy a házas férfiak aránya is nagyobb, mint a házas nőké, valamint több az elvált nő mint az elvált férfi.

Egyébként még mindig egy olyan korban élünk, ahol állítólag a férfi egóját sérti, ha jobban keres a párja, lehet, hogy nem ártana ezen a hozzáálláson sem változtatni :-/.

@noname.blogger: igen, társadalmi osztályokról beszéltem:).
Ivonn88 2015.07.31 01:14:26
@Ivonn88: ahogy azon az elképzelésen is, hogy a nőnek olyan férfi kell, aki nála jobban keres, magasabb végzettségű stb.. Csak hogy ne legyek egyoldalú. A körülöttem élők alapján nekem úgy tűnik, hogy a fentiek elfogadása (vagyis a nemi szerepek bontogatásaa) és a feminista szemléletmód korrelál.
Ivonn88 2015.08.29 01:29:38
@szombathelyi vitéz: Oké, de ez hogyan befolyásolná a szexmunkást keresést, miben gondolod, hogy van különbség? Mintha most a két téma összecsúszott volna, ez a rész itt most a hozzánk hasonló szexmunkások célcsoportjáról szól.

A cikkel kapcsolatban: annyira jó lenne, ha meg lehetne nézni a konkrét statisztikát is :-/, mert így a Nyugat-európaiak arányát kb. csak találgatni lehet. Ugyanazt tudom mondani, mint fentebb: "Egyébként még mindig egy olyan korban élünk, ahol állítólag a férfi egóját sérti, ha jobban keres a párja, lehet, hogy nem ártana ezen a hozzáálláson sem változtatni :-/. (...) ahogy azon az elképzelésen is, hogy a nőnek olyan férfi kell, aki nála jobban keres, magasabb végzettségű stb.. Csak hogy ne legyek egyoldalú. A körülöttem élők alapján nekem úgy tűnik, hogy a fentiek elfogadása (vagyis a nemi szerepek bontogatásaa) és a feminista szemléletmód korrelál."

Elolvastam a linkelt bejegyzést is, de nem igazán értem. A "mindig siránkozunk"-hozzáállást megértem, ha nem szereti, és inkább dobja az összes magyar férfit, biztos,ami biztos, bár röhögök magamban, hogy engem meg az zavar, ha valaki "túl pozitív":D. Aztán ír arról,hogy felcserélődtek a nemi szerepek,de arról nem,hogy hogyan, és hogy ez most baj-e neki vagy sem. Egyik részről mintha az lenne a baj,hogy ahhoz túl képzett és túlságosan meri megmutatni, hogy van agya, hogy klasszikus párkapcsolatban éljen, másrészről viszont mintha mégis valami klasszikus-közelit keresne, amihez viszont a "nem elég férfias" férfiak Magyarországon nem jók, az "elég férfiasakhoz" viszont ő "nem elég nőies". Mondtam már, hogy dobni kéne a nemi szerepeket?:)
Erotikus munka blog Levél - Sziget 2015.08.27 22:00:09
(Na szép, ez is egy régi bejegyzés, csak elfelejtettem kitenni) Azt hiszem, nem hangsúlyozom elégszer, hogy mennyire örülök minden konferenciának - illetve legutóbb a FORMA1-nek -, amiért idehozzák a külföldieket, de azt hiszem, lassan a Sziget is beáll a sorba. Ezt pl. ma…..
Erotikus munka blog Meló - svéd 2015.08.15 20:55:16
Ha találkozom még egy pár svéddel, esküszöm, csinálok valami jó kis sztereotípiát. Eddig összesen kettőhöz volt szerencsém, a mostani volt a második. Az egyikkel nem volt alapvetően semmi gond, csak…..
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
Ivonn88 2015.08.07 16:47:19
@ST83: "Valamiert megis a legtobben mintakat kovetnek inkabb. "

Amiben gondolom, semmi szerepe nincs annak, hogy kiskorodtól fogva erre a mintára neveltek, és büntetik a mintától való eltérést.
Ivonn88 2015.08.07 17:04:32
@HgGina: " mert többen jelentkeztek rá. Pontosan ugyanolyan arányban, mint akiket végül felvettek.
Na, ezért."

Ugyanannyi önéletrajzot küldtek szét, különben nem lett volna értelme. És nyilván nem egy darab pozícióra.
Ivonn88 2015.08.07 17:06:33
@terrer: nem volt személyes interjú, önéletrajz volt.

Én viszont itt most kiszállok.
........... (New Booking Request) 07.31.2015 22:40Booking info: 02.08.2015 (0000 minutes). Contact: By EmailCome. Now ..
Reggel netezgetés közben bukkantam rá az Éden-Tv2 per hírére. Nem a konkrét témáról szeretnék írni, hanem a klasszikus, sok-sok helyen idézett mondatról: "aki kurva, ne csodálkozzon, ha basszák". Ez mind nagyon jól hangzik, csakhogy általában ezt szokták érteni alatta: "aki…..
Ivonn88 2015.07.26 15:32:51
@Uf: én pc-párti vagyok, és nagyon tetszett, amit a Szexmunkások érdekvédelmi egyesülete írt a szó használatáról:

"A prostituáltak a „szexmunkás” szó mellett tették le a voksukat, mivel:

- Ez a kifejezés nem esik negatív morális megítélés alá, történelmileg nincs megbélyegezve.

- Nem úgy utal rájuk, mint szociális problémára, valamint nincs bűnnel megbélyegezve.

- Bármilyen etnikumot és nemet lefedhetnek ezzel a szóval

- A szó jelentése megmagyarázza, hogy akik ezzel foglalkoznak azok gyakorlatilag mit csinálnak (pénzkereső tevékenység)

- Szexuális jellegű munkák széles körét, valamint körülményeit is lefedi.

- Azáltal, hogy ezt munkának ismeri el, a szexmunkásoknak több eszközük van arra, hogy jobb, biztonságosabb és elfogadhatóbb munkakörülményekért küzdjenek.

A szexmunkás kifejezést már számos kormány, emberi jogi szervezet és szakszervezet használja, akárcsak az ENSZ."

Továbbá egy elég fontos lépés azt a szót használni, amit maguk az érintettek okésnak tartanak. Nem beszélhetek minden magyarországi szexmunkás nevében, de én speciel ezt a szót tartom okésnak, a prostituáltat meg nem.
Ivonn88 2015.07.26 16:44:39
@Uf: akkor átnevezzük. A néhány évtizeddel későbbi szexmunkásoknak is joguk van ahhoz, hogy úgy hívják őket, ahogy ők szeretnék. Viszont kb ez az első név, amit a szexmunkások maguk választottak vagy maguk fogadtak el, úgyhogy egyelőre szerintem ne bocsátkozzunk ilyen találgatásokba.
Ivonn88 2015.07.31 00:10:36
@Uf: a másik sok érv fentebb meg csak díszítőelem? Bocsi, de ez így eléggé fura:)
Erotikus munka blog 2015.07.24 22:26:56
Van egy hirdetőoldal, ami lehetővé teszi, hogy az oldalon keresztül küldjön üzenetet, aki akar, én meg megkapom e-mailben. Az oldal az e-mailek alján mindig leírja, hogy ha megtudják, hogy valaki nem válaszol kedvesen, normálisan, vagy egyáltalán nem is válaszol, az törlésre…..
Oké, szóval a mai meló is rázósan indult egy kicsit, egyszerűen azért, mert sosem érzem magam biztonságban, ha pár órával az indulás előtt még mindig nincs se telefonszámom, se szobaszám. Visszanéztem az e-maileket, 17:00-kor landolt a gép, már 18:00 volt és még semmi. Aztán…..