Regisztráció Blogot indítok
Adatok
András Tanneberger

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
A méreg és a mérgekkel való gyilklás nagyjából egyidős az emberiséggel, és számos borzasztó dolgot elkövettünk vele. Ékes példája annak, hogy az emberiség közelről sem csak szépre meg jóra használja a tudományt, hanem leírhatatlan borzalmakat művelünk vele - méghozzá…..
András Tanneberger 2014.10.28 22:10:52
Mégpedig az egész országban kivétel nélkül mindenhol. Mától számított 71 nap múlva nem lesz olyan kávézó, vagy egyéb vendéglátóipari egység, nem lesz olyan bevásárlóközpont, vagy váróterem, ahol ingyenes wifi elérhető. Ugyanis az ingyenes wifi óriási kockázattal jár…..
Emlékeztek még azokra a megboldogult békés időkre, amikor az ember még nyugodtan szervezhetett egészség ügyi meg wellness túrákat a csatornák mélyére? Akkoriban csak az a veszély fenyegette az embert maximum, hogy a felszínre visszatérve mint különleges mutáns bűzös borzt…..
Orbitális szívás az ultra fapados utasnak, ha kénytelen felhívni a légitársaság ügyfélszolgálatát. A Ryanairé például szextelefon árú és mégis sokszor nehezen elérhető. Tudjuk ezt mi jól, mégis benéztünk egy foglalást, nem volt mit tenni, el kellett érni az illetékeseket.…..
Úgy alakult, hogy rövid időre belekóstoltam az egyik fővárosi kerület parkolás ellenőrző cégének munkájába. Az ott szerzett tapasztalataimból kiindulva adnék tanácsot a parkoló autósoknak.   Sokan játszanak szerencsejátékok azzal, hogy pár percre hagyják magára a…..
Fizetős WC-k, „kövéradó”, álló ülés, kizárólag női személyzet - csak néhány azok közül a változások közül, amiket a légitársaságok fontolgatnak, és amelyek akár már a közeli jövőben valósággá válhatnak. Meddig vagyunk hajlandóak elmenni az olcsó repülés…..
Korábban részletesen olvashattatok a minket érintő 1-es típusú vagy gyermekkori diabéteszről . Azonban további két fő fajtája is van a cukorbetegségnek. Röviden összefoglalnám a 2-es típusú és a terhességi cukorbetegséggel kapcsolatos információkat. A 2-es típusú…..