Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Micronodulus

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autóba menekült az őrjöngő Győzi elől a szerkesztőnő címmel hozott le a Blikk egy mobiltelefonnal készített videót (naná, hogy jár érte a 10 ezer forint!), amin a "roma rapper" valóban az utcán hőbörög, majd ordenáré stílusban magyaráz egy autóban ülő ismeretlennek, de…..
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
A Blikk a kommerség kimaxolásával igyekszik az RTL Klub szócsöve lenni immáron második napja, aminél vicceset per pillanat nem tudunk mókásabbat mondani. A mai ördö(n)g(n)ős cikkben (bocs) azt üvöltik a bulvárugar ködös reggelébe, hogy (Ördög Nóra) a csatorna által…..
Micronodulus 2014.07.10 15:25:39
"A változás jó, a változás kell", írja Ördög Nóra blogján, utalva arra, hogy 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és a TV2-höz igazol. Mégpedig azért, hogy ne váljon unalmassá, mert ő már kezdte észrevenni magán, hogy kezd unalmas lenni, és új impulzusokra van…..
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
A. felvétel tanúskodik arról is, hogyan állt a doktor a fellépő problémákhoz. Tisztelt Praxis! A napokban nagyon felkapott téma lett a praxis-on a hálapénzes téma. Pont ma hallottam egy hasonló történetet, így gondoltam megosztom Önökkel. A sztori itt…..
Micronodulus 2014.05.13 17:29:20
@Tempus-Anh: Na eredj a dolgodra te semmirekellő, okoskodó, tekintélyféltő, pöffeszkedő kis fasz, és hívd be a következő beteget a poros kis lukadban ott az sztk-ban és dolgozzál szépen, ahol a 60+osok számára még úr vagy. Neked még egy hozzáálás is malignus tud lenni, te majom?
Micronodulus 2014.05.13 17:56:00
@Tempus-Anh: Ez olyan orvoshoz méltó replika valóban. Mindig az olyanok követelik és féltik a tekintélyüket, akiknek semmi alapjuk sincs rá. Lejáratod a kollegáidat.
Micronodulus 2014.05.13 18:13:36
@megvalaszolok: Ez igaz. Engem nem is ez az eset akaszt ki. Aki ilyennel találkozik, jelentse fel az orvost, amilyen fórumon csak lehet. A felháborító az, hogy egyes orvosok, mint Tempus kollégátok elkezdi védeni egy 25 éve nem menő stílusban az ilyen bajtársaitokat.
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
A Blikk szerint igen, hatalmasra dagadt ugyanis a logóbotrány, vagyis az az amúgy senkit nem érdeklő ügy, hogy Győzike jogosulatlanul használta föl a nemrég megjelent CD-je borítóján a TV2 Édes élet című műsorának logóját. Győzike és ügyvédje tagad, szerinte a logót a…..
Legalábbis a másik három metróhoz képest feltűnően sok volt rajta a szabad hely. A forgalom ugyan nem volt kritikusan kicsi, a nemrég megjelent hírek szerint ha a metró forgalma nem lesz elég nagy, vissza kell fizetni a rá kapott pénzt az EU-nak. Április 1-jén már a harmadik…..
Micronodulus 2014.04.02 21:41:12
Szerintem meg az új metró egész jó.
A cikkhez:
- A piros 7-es már évekkel ezelőtt megszűnt. Amire te gondolsz, az talán a 7E. Nekem meg épp az a véleményem, hogy ezeken bőven lehet még ritkítani. Alig voltak utasok azokon a napközbeni buszokon, amiket ma láttam. Járjanak gyakrabban a Keleti és Újpalota között, de Újbudán nyugodtan tovább is ritkítható.
- Egyszer valaki árulja már el, hogy miért olyan nagy baj az, hogy közelebb vannak a metróállomások egymáshoz, mint a másik két vonalon? Ez nem egy földalatti vonat, ami falvakat köt össze, hanem egy olyan fővárosi földalatti gyorsvasút, ami fontos közlekedési csomópontokat köt össze. Ha ezek a csomópontok közel vannak egymáshoz (mint ahogy pl. Móricz - Allee), akkor igenis álljon meg ezeknél. Az is lehet persze cél, hogy te gyorsan át tudd szelni keresztbe a főváros két végpontját, de mégsem ez az elsődleges funkciója.
- Neked 3 nap elég ahhoz, hogy végső következtetéseket írj le. Megteheted, nem vagy újságíró, ez a te véleményed. Az enyém meg az, hogy az utasok még éppen csak elkezdtek ismerkedni az új vonalhálózattal, és hosszú hetekbe fog telni, mire az új szokások stabilizálódnak.
- Állandóan előjön ez a "4-es metrónak nincs vagy nem lesz elég forgalma" téma. Én ennek éppen az ellenkezőjét látom az indulás óta eltelt pár napban: kiürült a Kosztolányi tér, az újbudai buszok kevésbé terheltek (ráadásul sokkal több átszállási lehetőséget biztosít az új hálózat), és a reggeli dugók is kisebbek akkor, amikor én járok dolgozni.
- A 49-es villamos megszüntetése nem is volt cél, és nem is lesz az. Gyakorlatilag mindegy, hogy a 19-es villamost sűrítik tovább egy esetleges 49-es megszüntetésénél, vagy inkább jár mindkettő egy picit rikábban, de legalább egymástól más nyomvonalon. Nem kerül többe.
- Az egyetlen érdekesség szerintem az, hogy miközben a buszhálózat szerintem javult, születtek olyan járatok, amiket én csak PR-járatnak nevezek, és jó esélyt látok arra, hogy a majdani főpolgármester-választás után ezek meg is szűnjenek. Ilyen pl. a vadiúj 101-es busz, ami a 150-essel egy vonalon megy a Camponáig átlag 3 utassal, vagy a csak hétvégén (mutatóban) közlekedő 48-as villamos, amit egyben kivált egyébként a 18-as és 47-es villamos (Deák-Savoya). De hát ha a pálya már amúgyis adott, napi pár villamos túl sokba nem kerül, és jól hangzik egy pár új járat indítása...

Ennek ellenére nekem tetszik az átalakulás sokkal élhetőbb kezd lenni Budapest.
Mindez az első elődöntőre vonatkozik, amin A Dal hazai nyertese majd a magyr színeket képviseli. Az első elődöntőt május 6-én remdezik meg Stockholmban. A kialakított sorrend alapján a május 6-i első, 16 előadót felvonultató elődöntőben elsőként az Örményországot…..
Ezt a fos blogot is lájkolni kell, oda van írva a cikk közepére. Ki fizeti ezt a szennygyűjteményt? Szánalmas szar a blog az indexszel együtt, titeket kellene átlátszóvá tenni. Legalább mint egy szitát. írta egy kedves kommentelőnk a BME-s gólyatábor jelentkezésének…..
Micronodulus 2013.08.09 21:01:15
„Erkölcstesztet” töltetnek ki, egész alakos fotót és Facebook-profilt kérnek a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán a gólyatáborba jelentkezőktől. Az adatvédelmileg is minimum aggályos eljárásnak Fanó és Kisjuhász Béla nézett utána. Ha tetszett a poszt,…..
Micronodulus 2013.08.09 15:59:50
@csíkosfejű cserregő nádiposzáta: te valami elnyomott kis kocka lehettél, aki bár nagyon be akart kerülni a falusi főiskola hk-jába, mégsem jött össze.
Amúgy meg az egész gólyatábort országos szinten az alaptörvényben be kellett volna tiltani. Hiszen pl. idegenforgalmi adót sem fizetnek a léhűtők, a szervezők nem rendelkeznek vállalkozási engedéllyel, így pénzt sem szedhetnének be. Ráadásul az sok alkohol, jaj, ezek a mai fiatalok! Vétek a közerkölcs ellen. Ez a szent korona egyenes meggyalázása.
Amikor az FX bejelentette, hogy a Coen-tesók egyik legjobb filmjéből, a Fargo című tragikomédiából sorozatot forgatnak, kicsit aggódtunk, mert a alapanyag nagyon erős, de tipikusan nem egy tízrészes sorozatra való, szóval elég sok buktató van a projektben - kezdve a szereposztással.…..