Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uud

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barna Bencus báván bámul: bulák, buli, bazsalygás, böffenti, babákat babráltak, babusgattak Bacchus beborozott betyár bajnokai, bajos bakfisok bárányként bégetnek, becéznek barmokat, bátran belemásznak baljós bagzásba. Az első szegmens az érzelmekről szól, pontosabban arról,…..
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
uud 2014.06.15 09:59:56
@dez01: nem olyan szar dolog:), ha havi 2200fontot keresel
Ismét lemerülünk a magyar bulvár legaljára, csak hogy önnek, kedves olvasó, semmiképp ne kelljen. A rémesen lerobbant VV Szandika az RTL-ről a TV2-re nyergelt, úgy látszik, az egyik levetett realitysztárjai a másikon még futhatnak egy lazább kört. A csalánszájáról, felfújt…..
uud 2014.03.13 16:18:08
Magyarország egyre kevésbé van ráutalva a külső forrásokra, vagyis a gazdaságunk egyre inkább függetlenné válik a külföldről érkező sokkokkal szemben is.Az elmúlt hónapok a feltörekvő piacok válságáról szóltak, melynek során a befektetők elsősorban attól tartottak, hogy…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Janukovicsnak ma már az a legnagyobb bűne, hogy mindeddig nem merte magára vállalni a békés többség csőcselék ellenében való megvédésének felelősségét. Euronews, CNN, ATV Híradó. Hallgatom őket, és nem hiszek a fülemnek. Csak beszélnek, csak beszélnek Ukrajna keddi…..
uud 2014.02.21 10:35:25
Az utak lezárva, a fegyverek betárazva, a Molotov-koktélok feltöltve. Közben a diplomaták telefonálnak, összeülnek, óva intenek és párbeszédre szólítanak fel, a hírügynökségek ontják, az olvasók meg falják a híreket. Mindenki teszi a dolgát. Россия - Oни…..
uud 2014.02.20 15:24:29
@J.László:
mi is mennyire jól jártunk, amikor "rendet raktak" nálunk az oroszok. (szovjeteknek hívták akkor őket)
Éles reakciókat váltott ki a múlt héten a MAB-leminősítésének ügye. A brüsszeli székhelyű európai akkreditációs szervezet a magyar diplomákat és felsőoktatást ellenőrző MAB-ot a függetlenség és a megfelelő anyagi stabilitás hiánya miatt próbaidőre helyezte. Először a…..
A két puccos fekete autót megelőzi a vaskos porfelhő, amit előttük hömpölyget a hegy felől fújó lágy szellő. A bajszos paraszt megcsóválja a fejét, és eltartja magától a pipáját azzal, hogy majd folytatja, ha újra minden elcsendesedett. De az autók lelassítnak, a porgomolyag…..
ProgBlog Mi lesz másnap? 2014.02.17 16:02:56
Végrehajtjuk a feladatot. Nem tehetünk mást. Azután… – Nem – vágott bele Evi. – Addig. – Azután – ismételte makacsul Ope. Die értetlenül nézte őket. – Mi ez? Miről beszéltek? – Ugyanarról, Die – Mat hangja tárgyilagos volt. – Csak addig szolgálják a…..
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
Kétéves mélypontjára zuhant a forint, miközben a nemzetközi piacokon is egyre feszültebbé vált a helyzet. Az amerikai jegybank monetáris lazításának visszafogása, és a múlt héten kialakult feltörekvő piacokat sújtó pánik a hazai fizetőeszközbe is begyűrűzött, megmutatva,…..
uud 2014.01.31 15:18:34
Jáksó László, a Marslakók című, bukott köztévés sorozat producere a Borsnak azt állítja, hogy Boronyák Gergely állításaival szemben kifizették az MTVA-tól kapott pénzből a színészeknek a lelépési pénzt. Azokat pedig,akik az ellenkezőjét állítják, beperelik. Mint azt az…..
uud 2014.01.19 10:53:01
Kedves Munkahelyi Terror Blog!    Nagyon szeretem olvasni ezt a blogot már évek óta, jó együtt elmélkedni egymás problémáin, hasznos, mert sokat lehet tanulni más történeteiből és a hozzászólásokból is. Jómagam írtam is már ide, és kommenteltem is sokat. Most megint…..
Miután két napja egyfelől a baloldali, ellenzéki összefogás pikáns részletei, másfelől a Moszkvában sebtében és váratlanul aláírt, a nyilvánosság által alig ismert, a nukleáris energia használatára, azaz a paksi erőmű bővítésére vonatkozó megállapodás egymást köbre…..
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
uud 2014.01.16 15:59:45
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Legyen a kezetek ügyében egy táska, amibe meleg ruhát, tisztálkodó szereket, alsóneműt, könyveket, jegyzetfüzetet, tollakt, gyógyszereket tesztek. Kényelmes cipőt vegyetek. Mindenképpen értesítsétek a harcostársakat, hogyha történt valami veletek. Ha esetleg robbantgatni támadna nektek is kedvetek,…..
uud 2014.01.14 08:44:00
Több mint két évvel vagyunk a magánnyugdíj-pénztári rendszer szétverése után. A Ténytár a kezdetektől nyomon követte a változtatásokat, így most a megmaradt magánnyugdíjpénztárak 2013-as hozamainak nyilvánosságra kerülése apropóján összegezzük, ami az elmúlt három…..
uud 2014.01.13 21:28:31
@Battlestar Galactica: remélem is, hogy megválasztják. nincs szándékomban bebukni a cirka 200K pluszt az egykulcsos miatt. hajrá
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
uud 2014.01.09 14:20:00
Tegnap az Orbán Viktor és Kerényi Imre által alapított Magyar Krónika nevű, nyíltan állami pénzből működő reprezentációs pártlapról szóló hírek áradatában már-már el is felejtettük, hogy Vágó „Kampeszinó” Gábor, a magyar történelem első webkettes országgyűlési…..
uud 2014.01.08 08:37:07
@TuRuL_2k2: majd álnéven írsz bele, oszt megvan a zsé
A mai poszt elé elöljáróban annyit: aki rózsaszín mesét vár az angliai raktáros munkáról, az ne olvassa el. Aki szeretné tudni, milyen órákat 4 fokra hűtött hangárban melózni, az igen. Mint Béla írja: ez nem élet, csupán létfenntartás és vegetálás heti 200-250 fontért,…..
Orbán gyakran beszélt arról, hogy plebejus politikát képvisel. A fertődi Esterházy-kastélyban tartott kormányülést is úgy magyarázta: egy plebejus-kormány tiszteleg a magyar arisztokrácia előtt. Nemrég írtunk arról, hogy Orbán esetében mennyire hiteltelen ez a mű-plebejus póz.…..
uud 2014.01.07 08:06:26