Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szillér (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van január, innen már csak egy nagyot kell nyújtózni és indul is a balatoni szezon, feltöltik olajjal a lángossütőket, hogy le se engedjék őket augusztus 26-ig (persze majd összegyűjtjük nektek azokat a helyeket, ahol mégis), kinyitnak a strandok, csörögnek a sörösüvegek, és…..
Film készült Richter Gedeon életéről, az a címe, hogy Nem tűntem el, és kedd délután lehet majd megnézni az m1-en. Szomorú apropóból, ugyanis éppen hetven év telt el azóta, hogy 1944 decemberében a nyilasok a Dunába lőtték a híres gyógyszerészt és feleségét. Az…..
A Bors úgy tudja, hogy elkaszálták az Édes életet, a TV2 celebhakniját, szóval mostantól mehet vissza a balettba ugrálni Zámbó Krisztián, Kelemen Anna, Győzike és Cinthya Dictator valamint még sokan mások is. A lap szerint ráadásul azért volt a kasza, mert a kutya nem nézte a…..
Szillér (törölt) 2014.10.22 20:20:56
És még azt is sikerült elintéznie, hogy az interjút fordítva jelentessék meg, mintha Szőnyi Szilárd interjúzna a színésszel. Teljesen érthető, ha valaki nem emlékszik, de a Heti Válasz tavalyi, A tolerancia diktatúrája feliratú címlapja után több melegekkel foglalkozó cikket…..
Ki a tököm az a Lázár János? Igen, tudom, porfészki kiskirályból lett államtitkár, de ez még nem magyarázat arra, hogy univerzálisan mindenhez értsen, hogy ő legyen az autentikus megszólaló, hogy nélküle lényegében a fű is csak végső elkeseredésében döntsön a növekedés…..
Szillér (törölt) 2014.06.03 19:44:14
@ursus artos: Hódmező Lázárhely Megyeijogú János :) most is ott ül minden testületin és ő dönt minden (pénzes) ügyben
[Fotó: cink.hu] Jaj, gyerekek, ez annyira nyomi. És főleg azért esik nagyon pocsékul, mert én tényleg örülök a Várkert Bazár felújításának. Ugyanis épp harminc éven keresztül mindenki tett rá, hogy itt rohad a város kellős közepén egy Ybl-műemlék. Még az sem…..
Szillér (törölt) 2014.04.16 06:05:05
@airdace: Szerinted mi lenne a táblán, ha nincs az Eu pénze? Egyáltalán lenne tábla? :o)
Balogh József ellen a múlt héten a DK nőtagjai monoklira emlékeztető lila szemfestékkel tiltakoztak. Kövér László a tiltkozás miatt a maximális, 130 ezer forintos bírságot szabta ki Vadai Ágnesre és Szűcs Erikára, az indoklás szerint “a tiszteletdíj maximális…..
Szillér (törölt) 2013.11.12 18:38:20
@no-night: Csak a plázacicákat nem verik ugye?
A sajtóban részletek jelentek meg a három az ötödikes, tehát 11 éves gyerekeknek írt erkölcstankönyvek egyikéből. Ami ebből a könyvből kiviláglik az nem erkölcs, csupán erőszakosság, összeesküvés-elmélet, és gyenge minőségű sovinizmus. Nem akarom, hogy az én gyerekem azt…..
Ákos a köztelevízió Híradójában jelentette be, hogy augusztus 20-án, a tűzijáték után közvetlenül ingyenes nagykoncertet ad Budapesten, az I. kerületi Attila úton, a Dózsa György-szobornál. Előtte egy nappal szintén ingyenes buli lesz Mosonmagyaróváron a Szent…..