Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mszp-sekre várakozó LámpaVas

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megy egy ideje a Heineken-Csíki Sör-magyar kormány-háború a médiában, az arcvonalak teljesen összezilálódtak, az egyszerű sörivó csak ül, már kezdi nem érteni, hogy mi a fene történik, miközben mindkét cég és Lázár János is csak a maga hülyeségét fújja. Szijjártó a Heineken gyárában, 2014-ben…..
SERTEPERTE A Heineken csillaga 2017.03.20 08:46:44
Az tény, hogy a sörfőzés egyik legrégibb jelvénye a hatágú csillag vagy Wotan-csillag, mely a korai középkorban jelent meg, a sörfőzők egyik címereként. A két egymásba fonódó háromszög alkotta hatszög jelentés voltaképpen a tökéletesség. A csillag felső csúcsa az eget, az alsó a földet, a négy…..
Múlt hét pénteken a Lokál című napilap egy érdekes cikket tett közzé, melynek lényege, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke meleg. Az önmagában rendkívül szomorú és elkeserítő, hogy napjainkban a homoszexualitás azt jelenheti, hogy valaki rossz ember, vagy annak próbálják beállítani. De most a lényeg…..
mszp-sekre várakozó LámpaVas 2016.10.08 13:47:31
@martineden: @martineden: A 98 % az TRIPLAN ervenyesse teszi.
A 98/2 aranyu gyozelem, meg ervenytelenseg eseten is jobb, mint egy ervenyes 60/40 gyozelem.
Ezenkivul az ervenyesseg csak annyit jelent, hogy kotelezove teszi a kormany szamara hogy torvenybe foglalja az eredmenyt. De egy demokratikus kormany, torveny nelkul is figyelembe veszi az emberek velemenyet.
Egy fideszes országgyűlési képviselővel (Mengyi Roland) felálló csapat közreműködik abban, hogy néhány ember EU-s támogatáshoz jusson. Jó sok pénzhez. És a pénz nincs ingyen...
mszp-sekre várakozó LámpaVas 2016.08.05 20:42:17
@egysmás: ": libsik voltak a komcsik? :o"

IGEN, de mi ezzel a gond ? EZ TORTENELMI TENY.
A mostani "demokratikus baloldal" volt az aki, a szovjet hadsereg segitsegevel evtizedekig fenntartotta, a diktaturat, es elvezte annak minden elonyet.
Gyurcsanyek, Horn Gyulaek, es a tobbi tetves mocskos rablogyilkos. Akik gyilkoltak, fosztogattak az orszagunkat evtizedeken at.
Aztan egyszercsak hirtelen, a TOMEGGYILKOS GENGSZTEREKBOL, demokratikus baloldal lett.
Mondjuk tényleg nem tettem volna a nyakamat vagy a fél vesémet arra, hogy a Kutyapárt bevándorló-ellenes ellenplakát akciója közben, után és mindazonáltal, a magyar kormány hirtelen felindulásból lemond. Primitívo-naivitásom szellemében persze azt sem gondoltam volna, hogy az…..
Az egész világot bejárta, ahogy Juncker, az Európai Bizottság elnöke a rigai csúcstalálkozó protokolláris köszöntése alkalmával üdvözölte Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét. Először is a mellette álló lett miniszterelnök asszonynak jelzi, hogy jön a diktátor,…..
mszp-sekre várakozó LámpaVas 2015.05.25 18:11:27
Ha már a miniszterelnök a halálbüntetés témáját erőlteti, akkor ne álljunk meg félúton, forgassuk vissza az európai civilizáció kerekét több évszázaddal, és bocsássunk vitára olyan témákat, melyekről a sötét középkorban elmaradt a társadalmi egyeztetés. A Szegedi…..
mszp-sekre várakozó LámpaVas 2015.05.10 16:47:46
Az Egyenlítő blog napokban megjelent, halálbüntetéssel foglalkozó írása felé nagy érdeklődést tanúsítottatok, így elkerülhetetlennek éreztem egy válogatást összeállítani a ti véleményeitekből, amelyet a blogon tettetek közzé. Egy megosztó vita kerekedett a téma körül,…..
Észak-Korea és Irán országimázs-turnéjának részekent akasztanak majd ottani elítélteket a tegnap átadott futballstadionban. Mint a tegnapi sajtóbejáráson kiderült, a stadiont megfelel a két ország kivégzési szabványainak, így semmilyen technikai akadálya nem lesz az…..
mszp-sekre várakozó LámpaVas 2014.04.22 21:09:22
Érdekes lesz hallgatni majd a választások éjszakáján a politikusi nyilatkozatokat, ki hogy értékeli majd az elért eredményeket. Írásunkban azt boncolgatjuk, melyik párt milyen eredménynél érezheti győztesnek, vagy vesztesnek magát? Fidesz: A Fidesz a legegyszerűbb eset.…..
A jobboldali médiát nem szokta érdekelni a jobboldali agresszió. Hallgatnak, amikor jobboldali tüntetők balliberális politikusokat akartak a Dunába küldeni, Gyurcsány bábut égettek vagy nemrég Bajnait várták akasztófa-kötéllel. A parlamentben 2008-ban…..
Veress Balázsról, az Aggteleki Nemzeti Park kormányváltáskor ügyintézőből vezérigazgatóvá előléptetett vezetőjéről valószínűleg sokkal többen nem hallottak széles e hazában, mint amennyien igen. Nem ő az egyedüli ember Magyarországon, aki alapdiplomáját egy államilag el…..
mszp-sekre várakozó LámpaVas 2014.01.24 21:56:40
A mai ún. baloldali pártok egyetlen értéke -- az ellenzéki szavazók körében kialakuló konszenzus szerint (!), mások szerint nyilván még ennyi sem -- az, hogy megakadályozhatnák Orbán hatalmon maradását. Azt, hogy erre képtelenek, egyre több ellenzéki ingerülten vagy letargiával…..
A magyarországi szegénység alakulásával már több írásunkban is foglalkoztunk. Most a GfK Vásárlóerő tanulmányának és a KSH friss fogyasztási adatsorai alapján vizsgáljuk meg ismét a témát. Ez utóbbi szerint csak a gazdaságilag legjobb helyzetben lévők (a…..
mszp-sekre várakozó LámpaVas 2013.11.15 01:03:33
Varánusz Game over, 2014 2013.10.24 13:16:24
A tegnapi nap után nehéz bármit is mondani. Egyik oldalon az érte talpalókat hadba hívó Orbán, a másikon egy vezéri álmaiba omlasztott Mesterházy, egy feltámadni látszó Gyurcsány és az asszisztensek, Bajnaitól Bokroson át Fodor Gáborig. Unásig ismételt szólam hegyek, utólag…..
Olvasgatjuk a kommenteket a blog.hu-n, a Facebookon, és persze hatalmas az ellenzékiek túlreprezentáltsága - de ez ne tévesszen meg minket. Az agresszív kommentelők lámpavasat, elszámoltatást ígérgetnek, ám valójában annak örülhetnének, hogy az ő pártjaik úszták meg…..
mszp-sekre várakozó LámpaVas 2013.08.12 11:00:09
Egyre többen hangoztatják, hogy a magyar rendszerváltás még korántsem ment végbe. Én azoknak a táborát erősítem, akik szerint az igazi rendszerváltás abban a pillanatban következik be, amikor a társadalom általános szemléletmódja is megváltozik. Ebben természetesen sokat…..
A Fidesz teljes népességben mért támogatottsága – több mint másfél év után – ismét elérte a 30 százalékot, miközben más pártok nem tudták növelni a szavazóbázisukat. Mondja a Medián. Forrás: Medián A választópolgárok 35 százaléka nem támogat egyetlen pártot sem,…..
mszp-sekre várakozó LámpaVas 2013.08.05 13:54:01
Toljad nekiiiiiiii! ..
mszp-sekre várakozó LámpaVas 2013.08.05 10:28:59
mszp-sekre várakozó LámpaVas 2013.08.05 11:19:23
@Prof. Vágóhíd Elemér: Par het kitarto gyakorlas. Nem adtam fel, akkor sem, mikor huszadszorra sem sikerult. Es vegul meglett.