Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slamasztika

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
slamasztika 2008.03.06 23:01:24
Sokan írjátok, hogy a rendőrök sz@rnak bele ilyenkor. Mivel a jelenlegi helyzetben nem tudja a távollétében megbüntetni / nem úgy mint egy civil cég, ez is nonszensz /, így bele sem kezd. Miért?
Nincs ott a sofőr, tesz rá egy cédulát, hogy tilosban parkol és ezért feljelenti. A feljelentést ismeretlen vezető ellen teszi, ekkor a yard kiküldi az üzembentartónak a nyilatkozatot, hogy nevezze meg, hogy ki vezette a kocsit. Erre mindenki visszaküldi, hogy hozzátartozója, akit nem köteles megnevezni. Ügy irattárba kerül és pont. Feleslegesen senki nem dolgozik.
Május 1-től változik a helyzet, hiszen akkor már az üzembentartó fogja kifizetni. Akkor majd kijön a rendőr és feljelenti és megkapja postán a 30.000 Ft-os csekket. Május 1-től ennyit fog érni a tilosban parkolás és már nincs méltányosság, hogy minimálbéres vállalkozó vagyok és nem tudom kifizetni a büntetést, mert így is alig bírok tankolni a Q7-be.
Sokan fognak csodálkozni, mert mire az első büntetés kijön, addigra vagy 20x feljelenthetik. pl. Feljelentem távollétében 1-én, kb. 25-én kapja meg a csekket postán, addig ha rendszeresen azon a helyen parkol tilosban és minden nap feljelentem, akkor 25 napon keresztül minden nap fog kapni egy 30-as csekket. Ez 700.000 Ft, sok menőjenő fog sírni és akkor aztán a rendőr lesz a köcsög, mert miért nem a gyilkosokkal foglalkozik, miért ilyen piti ügyekkel.
Én pesti kerületben vagyok rendőr, 12 ilyen köcsög van nálunk, aki rendszeresen pofátlanul parkol és kiröhög, mert nem tudok vele mit csinálni. Május 1-től nem fog röhögni. Van egy olyan érzésem, hogy utána arról fognak szólni a postok, hogy a köcsög rendőr milyen sokszor feljelentett.