Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utépékábel

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepődtem, amikor a címben olvasható vallomással találkoztam a subjectben. Mert mi közöm ehhez, gondoltam én, de a Dr.Szakítóként hosszabb ellőadást kellene most prezentálnom a nuniszőr mint szakítóok témájáról. Hihetetlen számomra, hogy milyen mélységeket érünk el a szakítóblogon, milyen rejtett,…..
A mai nap a Torkos Csütörtöké. Mint azt Húsosfazék korreken összefoglalta, vendéglátós apokalipszisre lenne szükség, semminthogy szar helyeken minél több szart ehessen a magyar. Hogy milyenek azok a szar helyek, az nemsokára kiderül. Kinga a Kashmir étteremből jelent, ami bár…..
Ma kiderül, ki az igazi szakítósblog olvasó, és ki az, akit csak a divat hajt ide. Hogyan mérjük le? Minden idők leghosszabb levelével. Kedvenc történeteink most összegyűjtve kapnak szerepet: hosszú kapcsolat, küldföldi szerető.Sziasztok!Olvasva a sztorikat, kedvet kaptam én is az…..
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..
Tudtátok, hogy Debrecen-Józsán lakni öröm és boldogság? Lássátok hát saját szemetekkel a Sági család videóját a kúthúzó bajnokságról és Mary diszkvalifikálásáról! A videót Basahalmi Elemértől nyúltuk, köszönettel...
Újfent köszönjük a Malévnek, hogy mindig ilyen gyorsan válaszolnak naiv ügyfeleik panaszaira, most épp a milánói otthagyás esete kapcsán. A Malév szerint a vonatkozó törvény alapján nem jár a 250 eurós kártérítés, az összes többi felmerült költséget pedig már átutalták…..
utépékábel 2007.12.20 23:59:11
#OkoskaTo:rp
oh, vki hasonló cipőben, mint én.
éljen.
teljesen egyetértek.
"mi" egy durvanagy rendszert csinálunk/csináltunk. (értsd több év, és jelenleg is)
felmértük az igényeket...mondanom sem kell, h hullott a hajunk...no nem az extra(?) igények miatt, hanem azért, mert MI, mint IT szakemberek néhány nap alatt rávilágítottunk arra a szövevényes, ellentmodásokra teli sz.rra, amiről a tisztelt üzletnek halvány_derengő_ködösfingja sem volt. (persze ők évek óta a legnagyobb nyugalomban éltek/dolgoztak vállveregetve, h ez így jó. nem, nem IT probléma volt, hanem működésbeli, folyamatbeli, logikai.)

hehe. :)

kérem szépen, itt jön elő a nevesincs, részletre veszem a diplomám (de trendi, éppen hogy átbuktam az érettségin)
píáros, marketinges, szélszes, művelődésszervezős, átképzett, büfészakos diplomás senkiházik NULLA hozzáértése.
dilettáns, ostoba, túlértékelt majmokból kerültek/kerülnek ki még a csúcsvezetők is!

néhány jó képességű mérnök széthugyozta az értelmezhetetlen felépítést(?), szabályokat(?),pedig ők "csak" mérnökök, és használják az agyukat, amit a köznyelv józan paraszti észként ismer.
arról már ne is beszéljünk, h ők_tényleges_felsőoktatási_képzésben vettek részt, így tovább is fejlődtek.

namármost, amikor ezen keresztül vergődtük magunkat (igen, mi, mérnökök adtuk meg a választ az nagy píárosszélszesmarketingeslófasztuggya embereknek, hogy mi a vajon mi, meg hogy is kellene igazából ezt az egészet kezelni), megvalósítottuk.

működött.
jól.
bár mégsem...hülye biztossá, és kivételekké teli, hekkelt sz.rrá kellett változtatni mindent.
ergo egy sz.rt csináltunk, vissza a lúgagyú logikához.
a vezetés büszkén hátradől.
ha bármilyen gond van, ezeknek a gyököknek sikerült az évek(!) alatt valamit megtanulniuk:

rendszerhiba.

az.
megakurvaanyád.

(pedig van ilyen...és lesz is, de az esetek döntő százalékában arról van szó, hogy jelenleg nem tudjuk az ostobaságot leképezni; nem tudunk olyan rendszert építeni amit majmok használhatnának.)

összeségében nem panaszkodom, mert hála a hubba-bubba diplomás lófaszjóskáknak durva vastagon fog a ceruza...és csak néhány mérnökre van szükség :)
utépékábel 2007.12.21 11:18:53
utépékábel 2007.12.21 18:07:38
Van az a Kiscsillag szám, hogy Ha én lennék a szerelmed, és van benne egy sor, hogy "Megszoknád a hús szagát / Megszoknád az ólmokat / Megszoknád az életem / Miként a sajátodat". Hát a levélírónak nem sikerült megszokni a hús szagát, ez van. Egyébként az…..
utépékábel 2007.12.13 22:47:22
off
zebi ·
kiakadtam.hu/ 2007.12.13. 22:29:45

óbaszki, baszod, kellet hozzászólnod.
kibasztál velem, elkezdtem olvasni az oldalt, és a kommenteket is, mert ilyen kis kiváncsi pöcs vagyok...pedig üres, laza sorozat nézést terveztem be ma éjjelre.
óbaszki, baszod. :)
off