Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rabbithunter

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Győzni jöttem! 54,2 kg 2018.06.27 23:47:13
Figyelem, figyelem a héten megdölt a 17 éves súlyrekordom. Ha még 5 kg-t fogyok, akkor is csak a 17 évvel ezelötti csak még egy honappal korábbi rekordomat tudnám beállitani, ami annyira nem vonzó célpont, hogy arra gondoltam meg sem kísérlem.  4 nap kivételével azaz az elmúlt 2 hétből 1O napon…..
Megvolt az MR és nem találtak semmit. Illetve de, csak most a másik petefészkemben és azt sem ítélték kórosnak. Halleluja, mondtam én :)Vélemény: kismedencei szerveken kórjelző eltérés nem…..
Keresztanyám a fűszerpaprika-, valamint fokhagymatermesztés mellett időről időre babból is elvet egy nagyobbacska mennyiséget. Ilyenformán nem csak a hagyma utánpótlásunk van megoldva, hanem néha csurran-cseppen számunkra pár zacskónyi tarka-, vagy éppen fehérbab is. Mi az esetek…..
Végül csak nekirugaszkodtam a második menetnek, de nagyon nehéz szívvel. Időben kaptam meg, 3 hétre ahogy kell, csak mostanában próbáltam kicsit az életre összpontosítani illetve összerakni magam. Ezt az összerakás dolgot leírom később.  Szóval a két részes kemó első fele…..
rabbithunter 2015.02.23 08:00:45
Négykézláb puccsitok a vizsgálóágyon.  A doktornő folyamatosan exkuzálja magát a megalázó pozíció miatt, de én inkább amiatt az 5cm hosszú tű miatt aggódom, amit a gátamon keresztül belém készülnek szúrni. Fáj, természetesen fáj, de az egész csak pár másodpercig…..
rabbithunter 2014.08.23 11:30:44
@Nastro: Egy másik lány blogjában , aki szintén megküzdött ezzel a betegséggel -hála égnek sikerrel-nevesítve volt a sarlatán( ő az a lány aki szintèn nemtörődöm orvos által lett felrediagnosztizva), bàr gyorsan lekerült a neve az "orvosnak" azért sokan láttuk szerencsére .Viszont nem azonos a Zsófit félrediagnosztizaló orvossal.
„Recidivára nagyfokban suspect 43x40x40mm átmérőjű terime” Nem tudom mire számítottam.  Azt éreztem, tudtam, hogy van ott valami, mégis meghasadt a föld alattam, amikor megláttam az eredményt, és zuhanni kezdtem.  Valaki adjon nekem valamit, amibe kapaszkodhatok!  Valaki mondjon…..