Regisztráció Blogot indítok
Adatok
András Nagy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégpedig Csepelen, a róla elnevezett út mellett. Stílusát tekintve olyan bucibaba. Amíg a tört homokkő ára nem ugrik meg a hulladékkereskedőknél, addig remélhetőleg megússza az oylan baleseteket, mint amilyenek a Gellérthegyen estek a napokban. Ennél cukibb bombafejlesztőt még…..
Először is elképesztően szép ez a kép. Olyan mintha egy szövetmetszet lenne mikroszkóp alatt. Vagy mintha egy csip volna. Esetleg egy metszet egy robot szövetéből. Pedig valójában Amszterdam egy részlete látható a képen, a színek pedig a korukat jelzik. A térképen egy…..
Ötvenezer forintra  büntette a rendőrség a hajléktalan férfit. Ha a megadott határidőig nem fizeti ki a bírságot... ...elárverezik a lakását, jelentette ki Rönk Tivadar, az ORFK kommunikációs igazgatója. ..
Tanuljon meg 1 nap alatt angolul vagy németül, vagy ahogy csak akar! A Vakkomondor tudomány rovata. Terebélyesedő portálunk oktatási műhelye több évi munkával szenzációs módszert fejlesztett ki! Felejtse el az unalmas tanárokat, az érthetetlen ragozásokat, a nehéz és drága…..
András Nagy 2013.08.02 14:30:27
n