Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rat Piley

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Liberatórium Mi vagyunk a jövő 2017.01.16 15:30:16
Az elmúlt évben kevés olyan dolog történt a világban, amire azt mondaná egy libertárius: "Igen, ez a jó irány." Sokan épp ezért pesszimisták a jövőt illetően, ami az elmúlt év gazdasági és politikai eseményeit tekintve nem annyira meglepő. Ez az írás egy picit optimistábban áll a jövőhöz, ugyanis…..
Rat Piley 2017.01.16 17:20:47
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Ez az, amit képtelenek belátni.
Ki kell ennek jönni Ki a király? 2013.08.21 14:57:44
Hogy ez az istvánkirály, tegnap az ertéelen, hogy ez mekkora egy szar volt. Ki engedélyezte, egyáltalán, a bemutatását?! Mármint nem abban az értelemben ki engedélyezte, hogy kihez kellett trafikengedélyért fordulni miatta, mert azt tudjuk, hogy az újabban megint a tanácselnök,…..
Rat Piley 2013.08.21 16:05:20
Vasárnap megérkezett az új magyar légitársaság első Boeingje, a fogadási ünnepségen a Hölgypilóta nőkkel is beszélgetett. Mindenki tapsolt, örült, hogy végre lesz új magyar nemzeti légitársaság, itt az első gép bizonyítékként. A hölgyek legtöbben nevük…..
- Az ön alkotói stabilitásának mennyire tesz jót, hogy a "fideszes köztévébe" szerződött? - Unokaöcsémet, Kornél atyát említhetem fel, aki meglepően jóképű fiatalember, az asszonyok rendkívüli odaadással figyelik "show-műsorait". Nem azért választotta Jézust, mert ne…..
Rat Piley 2013.08.06 14:35:57
Megszülettek a felvételi eredmények, lassan elözönlik Szegedet is az újdonsült egyetemisták, akiket a gólyatáborokban próbál szocializálni a hallgatói önkormányzat. Ezek a bulik persze eddig is lehetőséget adtak arra, hogy a „jófej, haver” hökösök közelebb kerüljenek az…..
Vártam már nagyon Orbán Viktor levelét, amelyben azzal büszkélkedik a magyar választópolgároknak, hogy megvédte Magyarországot az Európai Uniótól. De hiába vártam, nekem nem jött példány a sok száz millióba kerülő küldeményből – úgy látszik, szerencsére én nem…..
A cserbenhagyott Észak-Kelet-Magyarországon csak a Fidesz-maffia teljesít jobban. De az sokkal. A törvényalkotási jogkörrel is felruházott Continental egyik könyvelője, aki, mint hírlik, a Fidelitas sátoraljaújhelyi vezetője, egész trafikbirodalmat épít. Három különböző…..
Ha már Tusványoson jártunk, csináltunk pár fotót is. Profi gép ugyan nem volt kéznél, de erre találták ki az instagramos szűrőket. A 24. Bálványosi Szabadegyetem képekben. Hercsel Adél és Pálffy András összeállítása.  A Pro Minoritate híd, egyesek szerint az…..
Miszori bíró tanácsának nincs könnyű dolga. Augusztus 6-án elsőfokon ítéletet fog hirdetni a magyar romák ellen 2008-2009-ben elkövetett rasszista bűncselekmény-sorozat vádlottjai ellen zajló eljárásban. A dolga nem az akta terjedelme miatt annyira nehéz, hanem azért, mert a…..
Nem valószínű, hogy nagyobb szellemi kapacitást igényel a lesszabály, mint az együttes találat jelzésénél a támadás – belevágás / közbeszúrás megértése. Persze a vívás a focihoz képest több odafigyelést és sokkal kevesebb szurkolói önérzetet kíván. A tömeges…..
Hajdúékkal ment nyaralni Szabó Zsófi - ezzel a szalagcímmel, és a szokásosan béna szóvirágokkal sokkolja olvasóit ma a Blikk: „A Jóban Rosszban szépséges színésznője, a sorozat producerével, Nagy Tamás Grandéval (46) szűrte össze a levet, és úgy tűnik, kapcsolatuk annyira…..
Rat Piley 2013.08.02 14:26:53
@BKV reszelő: Nem fosol a fertőzésektől?
A kocsmáknak felügyeleti díjat kell fizetni?  Bazmeg! Itt már bűnözni se kehet!  Odamész csóró vendéglátóshoz a védelmi pénzért, az meg szomorúan megvonja a vállát és azt mondja: "Már odaadtam az Orbán brigádnak. Nem hallottál róluk? Nagyon meleg csapat..." Erre mit…..
Rat Piley 2013.08.02 14:24:08