Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d_n

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves naplóm! Hogyan is kezdhetném konvencionálisabban a bejegyzésemet, mint a leírt két szóval. Régen írtam már, nem azért mert nem történt semmi csupán annyi minden történt egyszerre, hogy nem volt érkezésem mindenféle apróságon tanakodni és kisregényt kerekíteni egy-egy…..
d_n 2013.08.12 15:00:50
@Anticinderella:
Jaja, en is mindig ugy szeretek elni, hogy egy kerdest ne tehessek fel magamnak: Mi lett volna, ha...?
Szerintem te mindent megtettel, ha a pasi ennyire toketlen, akkor azt banja o, ne te. Jon jobb, hidd el, persze rossz tullepni rajta, de mukodik, azota en pl mar ferjnel vagyok, mert nem vartam a nem megfelelo egyenekre. :)
d_n 2013.08.12 15:47:04
@Anticinderella:
Ha igent mond, akkor te mindenfele fenntartas nelkul bele tudnal kezdeni a kapcsolatba? Ha ez igy kezdodik, mi lesz, amikor jonnek az elso vitak? Nem lebeszelni akarlak, ne erts felre, csak inkabb felnyitni a szemed.
d_n 2013.08.12 16:10:05
@Anticinderella: Akkor sok szerencset, kivanom, hogy ugy alakuljon minden, ahogy szeretned!
Naiv ügyfélnek használhatatlanná rongyosodott a bankkártyája, ezért bevitte cserélni a Raiffeisenhez. Ez egy olyan bénázáscunamit indított el, aminek még nem látszik a vége. Egy hét alatt odáig jutott, hogy az azóta  érkezett téves terheléseket (pl. megbüntették, mert…..
Naiv ügyfélnek másik inget adtak el, mint amit felpróbált, aztán pedig közölték, hogy akciós volt az ingje, és ezért nem cserélik másikra: A Duna Plázában levő Marks&Spencer áruházba tértem be a napokban, mert inget szerettem volna vásárolni. Mivel sem a…..
Dorináék tavaly karácsony után repültek volna haza Londonba, de a Ryanair beiktatott nekik egy 6 órás várakozást. Panaszukat simán elhajtották azzal, hogy a repülőgép meghibásodása rajtuk kívülálló tényező, ezért nem fizetnek. Erre a levelükre csak faxon lehetett válaszolni,…..
d_n 2013.08.02 14:08:30
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Engem foleg az idegesit, hogy az itt okoskodok nagy resze ugy alkot velemenyt, hogy el sem olvasta a tortenetet rendesen. Komolyan gondoljak, hogy kepes lennek 6200 Ft-on szorakozni egy 6 oras kesesnel? Nem is ertem.
Na mindegy, en igazabol azert irtam le ide a tortenetemet, mert biztam abban, hogy esetleg valaki mond egy olyan tippet, amit meg nem probaltam.
A te szavaid mindenesetre jol esnek, koszonom!
Es kitartok, amig csak kell, mert tudom, hogy lehet eredmenye. Egyszer Satoraljaujhelyen toltottunk egy hetveget es a hotel olyan csapnivalo volt, hogy nem birtam ki panasz nelkul. Az utolso fillerig vissza is kaptam azt a penzt, amit a hotelre koltottem. Szoval igenis megeri! :)
d_n 2013.08.02 14:11:25
@Louloudaki: Szia! Koszi, bizom benne, hogy tenyleg igy lesz. :)
Te hol/kinel probaltad ervenyesiteni a jogaidat? Kik raztak le? (Azert kerdezem, mert hatha van valaki, akinel meg probalkozhatnek.)Koszi!
d_n 2013.08.02 15:12:52
@Louloudaki: Koszonom szepen! Ezt az utat mar en is vegigjartam, de most visszamegyek szerintem a legikozlekedesi hatosaghoz, hatha. :)Btw, a fogyasztovedelemre hol lehet panaszt irni? :)