Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jakkerné

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összefoglalták a kormány számára az évtized hátralévő időszakára vonatkozó ajánlásaikat a kerékpáros szervezetek. A végeredményt, a Nemzeti Kerékpáros Koncepciót kedden át is adták Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkárának. A…..
Győr belvárosában kapta le a helyi lap egyik olvasója ezt a csendéletet. Nagy terepjárók sorakoznak a Wesselényi utca és a Bartók Béla út kereszteződésében. Alattuk bicikliút. Fotó: kisalfold.hu "Ilyenkor szégyellem, hogy nekem is terepjáróm van. Tudomásul kellene venni,…..
Dél-Budáról Óbudára járok dolgozni, keresztül a városon, a Duna partján, általában tiszta az út, nyáron ugyan megszaporodnak az üvegcserepek amiket a lombseprűvel dolgozó utcaseprűk nem tudnak összeszedni, ez a kis takarítógép pedig minden második évben dolgozik csak - ki…..
Jakkerné 2013.08.17 06:25:29
@álfirkász: sajnállak a fogytékosságod miatt hogy mások alázásával próbálod a betegségedet leplezni trollocska csak tudod ez visszafelé sül el ettől még szerencsétlenebb leszel ha van még ilyen kategória egyáltalán;)
Jakkerné 2013.08.16 12:42:17
@álfirkász: ha még szándékosan sem sikerült elélépned akkor olyan sok embert nem üthettek el vagy?
Jakkerné 2013.08.16 13:46:38
@álfirkász: szándékosan akartad magad elüttetni nem sikerült legközelebb egy kamionnal is megpróbálhatod:) nem fajtársam ugyanis nem biciklizem járdán viszont te szándékosan keresed a bajt és akarsz belekötni emberekbe...
Miközben a devizahitelesek megmentésével könnyen tematizálható a közbeszéd, augusztusban szinte észrevétlenül vezényli le a kétharmad az eddigi egyik leggusztustalanabb támadását a magántulajdon ellen. Amilyen kapkodó és dilettáns a gazdaságpolitika, olyan tudatos, következetes…..
Jakkerné 2013.08.06 15:58:34
@Blogger Géza: nem hallottad a 3000 mrd Ft "beépülését" a költségvetésbe azt hogy az az összeg csak úgy huss eltűnt az hogy az állam fél év alatt kétszerannyit bukott az elvett pénzen mint előtte a legrosszabbul gazdálkodó magánnyugdíjpénztár holott még ők ugattak eltőzsdézésről. Ki tőzsdézi el a pénzt ha az állam csak úgy eltüntet 3000 mrd-ot?
Melyik adót nézed a cseh 2-est?
Jakkerné 2013.08.06 16:32:40
@Blogger Géza: tehát szerinted jó a 3000 mrd Ft eltapsolása úgy őszintén ehhez te miért asszisztálsz miért jó neked a vezér elsikkasztja a pénzt és az államosítás miért tetszik neked vagy ha tetszik akkor miért kommunistáznak a fideszesek ha ők államosítanak?
Te komolyan hiszed hogy lesz az embereknek nyugdíja mert az állam gondos gazdaként jár majd el?
Nem tudom, nektek mi jut eszetekbe erről a devizahitel-témakörről, de az én véleményemet talán a neves Index fórumos topikcím fejezné ki igazán: Unom már a devizahitelesek nyivákolását! És az egy dolog, hogy megy a nyivákolás, de a téma egyre jobban zsebbe vág azoknak is, akik…..