Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mmolnar

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 - SPOILERMENTES - Ha én orgyilkos lennék, mindig lopakodnék, senki sem ismerné az igazi arcvonásaimat, testfelépítésemet, és szokásaimat. Ha világklasszis orgyilkos lennék, átlagos arcomon joviális tekintetet viselve nem tűnnék ki a tömegből, minimum öt nyelven beszélnék,…..
Isaac Asimov, a sci-fi irodalom egyik legnagyobb úttörője valószínűleg addig-addig forgott sírjában, míg létrehozott egy fekete lyukat, amely elnyelte Roland Emmerich mozifilmes és sorozatos terveit, ugyanis immáron nem a germán világ- és agysejtromboló szakmunkás foglalkozik minden…..
Az Entertainment Weekly címlapján debütáltak az első hivatalos (pózer)fotók a jövő nyáron érkező Terminátor-reakármiből, amely ugyan rendesen kacsingat a korábbi részekre, mégis jelentősen eltér majd tőle. A magazinból egy igen nagy érdekesség derült ki a film sztorijával…..
mmolnar 2014.10.30 11:45:37
@isvaen: a közös gyerek lesz a skynet :D
Íme a batmobil felülről. Remélem, fasza mélynyomók is vannak benne. UPDATE: Máris befutott két másik kép más-más szögből ellőve, miközben ezt megpróbálják mindenhonnan eltakarítani. Lapozás után ezeken kívül megnézhettek két fotót a készülő Batman: Arkham Knightból is…..
A görögök megint a pokolban vacsoráznak, a magyarok megint előrukkolnak valamivel és megint megtudjuk azt is, mi történik a Föld után. Jönnek még ébredező kelet-európai lánykák, ellenzés közepette operát éneklő britek, sokat házasodó spanyolok, francia homók, dallasi…..
A történetet illetően nem akarok merész spekulációkba fogni, főleg hogy a franchise eddigi részeinél is azok voltak a legkacifántosabbak (höhö), de tippem szerint A kihalás kora jó néhány évvel az előző trilógia után játszódik, mikor aztán már tényleg nincs szükségünk a…..
aeon flux poszter: godzilla (2014) 2014.02.20 19:35:00
Ez a szereposztás simán elmenne egy Jane Campion-filmbe, és igazából meg is néznék egy általa rendezett Godzillát, no de a lényeg: a Gyík is követi a trendet, és hátat fordít a plakátbámulóknak. ..
Hatványozottan jönnek a problémák Peter Parker, azaz a Pókember életében. Ott van a nője apjának tett ígéret, aztán egy kis torzsalkodás az Oscorppal, egy felvillanyozott és egy felszarvazott mukiról nem is beszélve. Megérkezett A csodálatos pókember 2. első előzetese. ..
Jack Ryan CIA-ügynök (Chris Pine) még a felesége (Keira Knightley) előtt is titkolja, mivel foglalkozik, amiben az a legrosszabb, hogy az asszonyt az az orosz terrorista (Keneth Branagh) is megismeri, akit Ryan és főnöke (Kevin Costner) le akar buktatni, mielőtt az nagyon csúnya dolgokat…..