Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kobax

0 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány órán belül ajánlotta Tamás és Henrik is a Glean-t, a Motherload adaptációt, ami egész jóra sikerült. De engedem szóhoz jutni Henriket: „a nagysikerű Motherloadhoz igen hasonló (de annál nagyságrendekkel összetettebb és addiktívabb) játék látott mostanság…..
Imádom a gyorsan lejátszható, de élvezetes játékokat, épp ezért nagyon örültem a Soldier Diary-nak is. Néhány kattintás, és a kis zöld katona (akit a gonosz vörösek ejtettek foglyul) kiszabadul, sőt, gyakorlatilag eközben a teljes támaszpontot is kiirtja, ráadásul helikoptert…..
kobax 2012.07.25 14:10:53
@azarcakimeghúzottegymarslakót: Dettó ... és sajnos dettó...
Ezt a kis bugot leszámítva nem lett volna rossz egy ötperces kikapcsolódásnak, de nem fogom elölről kezdeni. :(
Ezért csak 3 pötty.
Több könyvben, sorozatban, filmben is megjelent már az óriásira hízott kukac (Dűne, valaki? :)), ki a föld alatt él, és csak zsákmányért jön a felszínre. Az Effing Worms segít, hogy beleélhessük magunkat ebbe a szerepbe is. A játék egyébként a méretnövekedés, illetve a jól…..
Ha a reggeli logikával megtámogatott zombis játék nem győzött meg, vagy csak nincs Unity a gépeden, akkor a mai nap második fogásaként próbáld ki a Zombie Situation című játékot, Péter ajánlásával. A grafika aranyos, fegyverből sok van. A disztrojt kedvelőknek nem is nagyon…..
Végtelenül sajnálom, de úgy tűnik,  szerzőtársaim nem vesznek komolyan engem mindaddig, míg be nem váltom a fenyegetésemet. Az úgy volt, hogy megírtam a hétfői-keddi adagot, aztán szépen kértem, hogy legyenek szívesek valami mással színesíteni a hetet, mivel az én ízlésem…..
Lövöldözős platformjátékból ezer és egy van a blogon, köztük egészen jók is, de egy ideje nem láttunk komolyabb próbálkozást a kategóriában. A Zombotron második része azonban baromi jó. Többek között a kis logikai fejtörők a hentelések között, izgő-mozgó pályaelemek,…..
Az Infectonator 2-ben van belőlük jó sok, ezért is szeretjük. Aki emlékszik még az elődre, annak sok újat nem fog mutatni: van egy remek kis vírusunk, ami zombivá változtatja az embereket, ezzel pedig minden értelmes embernek csak egy célja lehet: a világ népességének…..
Ha mindig is kinéztek a sarki konditeremből, vagy csak lenyúlták a csajodat, míg te emelted a vasat - eljött a bosszú ideje. A Clickdeath Gymben az egérrel kattintva, jó időzítéssel és logikai érzékkel kell eltenni láb alól minden pálcikaembert, természetesen ügyelve arra, hogy a…..
Munkakerülő játékok Blogszünet 2011.10.10 07:21:00
Sajnos a következő hónapokban nagyon nem érünk rá, ezért a munkakerülés részünkről határozatlan ideig szünetel. Kérjük megértéseteket.(UPDATE: Én sem tudnám sokkal tovább részletezni az okokat, tényleg elég kevés ideje van a szerzőgárdának. Természetesen próbálkoztunk…..
kobax 2011.10.10 10:38:48
@TH: Sajnos én sem vagyok meglepve.
A blog már KMK megszűnése óta folyamatosan haldoklott, úgy tűnik, most végleg kimúlt!
Béke (virtuális) poraira! :(
Írtunk már spirálfüzet-hangulatú lövöldözésekről, de hangulatban és grafikát tekintve is a Line of Fire viszi a pálmát. Le van tojva, hogy a fejlesztési lehetőségekkel lehetett volna még variálni, a lényeg a feeling: bepattansz a filctollal meghúzott vadászgépbe, és már…..
A cím nem elírás, a Feed Usban gyilkos piranhák állkapcsai játsszák a főszerepet, gyanútlan turistákat kell a vízbe lökdösni, majd leeszegetni róluk a husit. A morbid ötletet megvalósító játék hat pályán biztatja arra a játékost, hogy piranhájával vért gyűjtsön, abból…..
A minigolf nem az a műfaj, amitől megugrik a pulzusom, de a Wonderputtra gondolkodás nélkül adtam az ötöst. Ezt az unalomig ismert zsánert ugyanis nagyon feldobták a fejlesztők, csodás grafikával és flashjátékhoz képest elképesztően szép animációkkal érték el, hogy mindig el…..
Bowja, a nindzsa és Retardo lovag után újabb szupercuki kalandjátékhőst ismerhetünk meg a Pencilkidstől: a pöttöm szamurájt. Ahogy lenni szokott, a point-n-click játékmenet végtelenül egyszerű, látszik, hogy a játék fejlesztésekor szempont volt, hogy kisgyerekek is könnyen…..
A Skinny látványvilága engem leginkább a Little Wheelére emlékeztetett: ugyanazok a sötét tónusok, hasonlóan komor hangulat, ipari környezet és persze a főhős, aki/ami egy robot. A főként a platformjátékok felé húzó, de azért kalandelemeket is tartalmazó játékban…..
A Pipe Riders-t senki ne próbálja ki egy kiadós ebéd után, ugyanis az ide-oda forgás a folyamatos színváltozással kombinálva kellemetlen mellékhatásokat okozhat. Volt már ehhez hasonló játék a KMK-n, ott egy rakétát kellett az egérrel irányítanunk, itt a billentyűzetünk…..
Azoknak fog a Dreamsong Catcher tetszeni, akiknek bejött korábban a Music Catch. Alapvetően megnyugtató zene (mármint a menü alatt, a játék alatt már kissé kevésbé relaxos), mindenféle cuccok elkapása, kombók, szóval a cél nem igazán változott, azt kivéve, hogy ezúttal szép kis…..
kobax 2011.06.09 17:26:17
@TH: Igen, ez a kérdés bennem is felmerült.
Úgy látom, a lelkesedés megint mélyrepülésben van.
Ami önmagában nem lenne baj, ha csak egy blog-gazda lenne, meg nyár van, meg minden... Tudom én, megértem, OK.
De már sokszor megígérték, sokan, hogy feltámad a blog, de sajna nem történt meg! :(
Ez a játék igazából a cukiság-faktorral vett le a lábamról. A történet szerint az elefánt veszettül horkol, amit a többi állat nehezen tolerál, ezért igyekeznek felébreszteni őkelmét. Még ha ez az életükbe is kerül. A bagoly simán csak leesik (de meg tud lökni másokat), a…..
kobax 2011.05.09 17:44:40
@Acsabi44: Cukiságfaktorilag tényleg nagyon ott van a játék (a fölébredő, majd lezuhanó elefánt a személyes kedvencem), ugyanakkor nekem is leginkább azzal volt a bajom, amit említettél. Csak én ezt a szenvedést már a 8-10. pályán meguntam.
Kicsit le vagyok maradva, már ami a különbségkereső játékok posztolását illeti. Ez a hosszú című remek is igazából karácsonyról maradt, de gondoltam, hagyok kis időt az állandóan fanyalgóknak, ne mondhassák, hogy folyton csak ilyen vacak játékok vannak. És igen, akik szeretik…..
Igazi ötletes disztroj a Roadkill Revenge, aminek főhősei az országutak mellett élő állatok, akik megelégelik, hogy kispajtásaikat laposra gázolják az utakon haladó teherautók, gépkocsik, rakétaszállító járművek(!) és F-16-osok(!!!), és eszkábálnak egy jó kis kamikaze…..
kobax 2011.04.05 10:48:04
kobax 2011.04.11 12:09:27
@Hantaboy: Hantaboy for President :) /De legalábbis blog-szerkesztőnek mindenképp!/ :)
Aki szerette a Doodle God-ot, annak tetszeni fog az Alxemy is. Kicsit logikusabb megoldások, kicsit jobb segítség, és ami igazán hiányzott a klón eredetijéből: a világunkat szépen fel is építjük, láthatjuk, ahogy egyre több mindennel benépesedik. Az előd a vége felé már…..
Nem játéktörténeti mérföldkő a Vector Rush, sőt még a műfajba sem hoz semmi újat, ennek ellenére engem rögtön függővé tett (bár már a műfaj korábban posztolt játékai is nagyon tetszettek). A feladat pofonegyszerű: a mozgó akadályokat el kell kerülni, és lehetőség…..
Az utóbbi időben volt pár karaj akciójáték a blogon, emiatt a logikai játékok kicsit hanyagolva voltak. De nem sokáig, ma kettőt is posztolok, mindkettő párperces lazításokra jó. A Catalan egy minimalista próbálkozás a gráfok világából: adottak csomópontok, amiket élek…..
A mahjongg és a memóriajáték fura keveréke a Bryx, ami annyit jelent, hogy rétegenként kell lebontanunk piramisokat úgy, hogy egyszerre csak két téglát fordíthatunk fel belőle, és a téglák alsó felén levő képeket kell összepárosítani. Ha nem a legfelső rétegből találunk…..
kobax 2011.01.26 11:31:34
@Madafaka: Szerintem mindkettő probléma. Csak az igényes kidolgozás miatt 3 pont.
A karácsonyi szezon legbetegebb játéka következik, hölgyeim és uraim. A Poltergifts várvédő játék, csak ebben az otthonunkat kell megvédeni a karácsonyfa alatt megelevenedő, horrorfilmbe illő ajándékoktól, úgymint késes baba, karmos-agyaras mackó és társai. Szerencsére olyan…..