Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mutyimondo

32 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Macerásabb dolog a lopás, mint a becsületes pénzkereset, de amíg Magyarországon jobban megéri megkerülni a szabályokat, mint követni azokat, addig mindig lesznek olyanok, akik inkább a lopás infrastruktúráját építgetik. Heti lapszemle. Montázs:…..
Lassan már csak az óvodások becsületességében lehet bízni Magyarországon: jól felszerelt óvodáskommandókat kellene küldeni a Magyar Nemzeti Banktól az Állami Számvevőszéken keresztül a felcsúti futballstadionig, hogy csináljanak rendet.   Az elmúlt hét különdíjas…..
Orbán hátizsákja, Rogán jegyzőjének cipője, az energiaipar szürke eminenciásai és a magyar Snowdenek – avagy milyen tárgyakat és kiket kellene bemutatni egy jövőbeni Nemzeti Múzeumban a korrupciós szekcióban?  Montázs: Vastagbőr Furcsa akcióba kezdett a Nemzeti Múzeum,…..
A parlamenti választás előtti egy hétbe belesűrűsödött mindaz, amiről Magyarország 25 évvel a sorsfordító 1989 után szól, és amiről akkor azt reméltük, örökre vége lesz. Vasárnap megint győzött a Nemzeti Csak, legközelebb négy év múlva lehet próbálkozni. Mong Attila…..
Simon Gábor, Matolcsy György, Zuschlag János és a többiek remek irodalmi alapanyagul szolgálnának Rejtő Jenőnek, Móricz Zsigmondnak, Thomas Mann-nak vagy éppen Franz Kafkának is. Így írnátok ti, avagy heti irodalmi témaajánló korrupcióval, fikcióval és erekcióval. Mong Attila…..
Házi használatú szélhámosok, különbejáratú vádlottak, strómanok, szörfös barátnők, dekoratőr feleségek és gimis cimborák – ha ők nem lennének, szürke és unalmas lenne a korrupció Magyarországon. Köszönjük meg nekik, hogy vannak, és segítik a főkolomposokat ebben az…..
Van a lopásnak, csalásnak, hivatali visszaélésnek, vesztegetésnek, korrupciónak az a szférája, ami előtt csak szótlanul állunk, legfeljebb a pofánk szakad le. Magyarország ebben a kategóriában is erős, íme, az elmúlt hét termése alapján néhány győzelmi esélyes. Mong Attila…..
Már csak kevés hiányzik ahhoz, hogy akadálymentes legyen a korrupció Magyarországon: ha sikerül megszabadulni az akadékoskodó egykori hivatalnokoktól és az újságíróktól, akkor szabadon folyhat a lopás. Védjük meg a magyar korrupciót a gáncsoskodóktól! Mong Attila heti…..
Simon Gábor, Matolcsy György vagy Orbán Viktor kockás füzetét állítják majd ki 50 év múlva? Te kinek a titkos jegyzeteire, elszámolásaira lennél kíváncsi? Mi legyen a kiállítás „elmúltnégyév”-, „elmúltnyolcév”- és „elmúlthúszév”-termeiben? A hét hírei…..
Miközben mindenki azt találgatja, honnan van az MSZP elnökhelyettesének Bécsben dugdosott negyedmilliárdja, az igazi kérdés, amit minden igaz korrupt magyar embernek fel kellene tenni, az az, hogy miért volt ilyen végzetesen béna Simon Gábor, amikor pénzmosodák kínálják…..
Lottón nyert tízmilliót az egyik fideszes képviselő a vagyonbevallása szerint, de ő a lúzerek közé tartozik a Fideszben: közülük az igazi nagymenők a rezsipókeren, a reklámruletten, a közbeszerzési bingón nyernek, vagy egyszerűen csak Kerényi Imrével játszanak. Mong Attila…..
Ki tud percenként több közpénzt kiszivattyúzni a rendszerből, Mészáros Lőrinc vagy Kálomista Gábor? Melyik a leghatásosabb, leginnovatívabb szerkezet: az úthenger, a második és a harmadik paksi atomblokk, vagy egy tévécsatorna? Nézze meg, ki hogyan készül az első Országos…..
A hét, amikor Orbán Viktor elhitte, hogy előnyös üzletet kötött az oroszokkal, Lázár Jánosról kiderült, hogy három éve még óvott az oroszokkal való üzleteléstől, amikor Simicska, valamint egy felcsúti gázszerelő pezsgőt bontott, és péniszpumpabotrány tört ki az…..
Elkezdődött az új év, az első hét máris számos leget produkált: volt itt egy 913 fácán életét kioltó luxusvadászat, a Közgép több mint 300 milliárdot nyert, és egy euró ellenében majdnem eladtak egy óriásbankot. Ha lemaradtál a mutyihírekről, íme az elmúlt hét…..
Nem kellene vesződni fehérgalléros ügyekkel a bíróságokon, nem lenne téma az áfacsalás, nyugodtan alhatnának a korrupt gazemberek, minden politikus és állami cégvezető zsebre vághatná a tízmilliós prémiumát, mindehhez Ákos írhatná az aláfestő zenét, az országos…..
Az adónyomozók ezentúl robotrepülőgépeket is bevethetnek a csalók ellen, akik persze egy lépéssel mindig előttük járnak ezentúl is. A héten Tüzépes Kati taktikai lemondása, Kiss Ernő innovatív vesztegetése és a jutalomgate jelezte, hogy a drónok ide mit sem érnek, minimum…..
Magyarország az az ország, ahol a főnyereményeket a díjkiosztó előtt változtatják meg, a nyertes koncessziót az állam simán lenyúlhatja a nyertesektől, ahol a levajazott pályázatokkal tele a padlás, ahol állami védelem jár az áfacsalóknak, és ahol a halott trafikos a jó…..
Kacér feleségekben, felszarvazott férjekben, sértett szeretőkben bízhatnak csak az antikorrupciós harc aktivistái, mert egyelőre kevés a Horváth András, aki lelkiismereti okból fordul a nyilvánossághoz. Mong Attila heti lapszemléje. Banksy: Bristol lovers, Bristol Szolgálati…..
Milliárdok tűnnek el az útépítésbizniszben, a sportfinanszírozásban, a filmiparban és az áfacsalások láncolatában, avagy miért marad örökké velünk a kátyú? Mong Attila heti lapszemléje. Szolgálati közlemény: kicsiben, de nagy ambíciókkal indult el az Átlátszó…..
Ferenc pápa a tengerbe hajítaná a korrupt gazembereket, közben nálunk business as usual: a legnagyobb hivatalos kussolás övezi a nagy áfacsalás leleplezőjének vádjait, Rogán előnyös üzletekre vágyik és dagadnak a Fideszes vitorlák. Mong Attila heti lapszemléje. Szolgálati…..
Orbán gázszerelőjéből milliárdos lett, Rogán kerülete kapja a tanyafejlesztési pénzeket, de a lényeg, hogy vége az óvodásmutyinak. Mong Attila lapszemléje. Kezdjük Gyurcsány Ferenccel, főleg, mert a volt miniszterelnök perre akar menni az Átlátszóval egy három héttel…..
Lehallgatták a német kancellár, a római pápa és Orbán Viktor telefonját. Simicskáék belevágtak a kiállítási üzletágba, Tiborczék lámpácskái világítják be az országot, Kerényi milliárdos jókedvre derül, a betétdíjmaffia pedig virul. Mong Attila…..
Szárnyal a miniszterelnök fotóalbumának kiadója, jól megy az őt támogató civilszervezeteknek, kedvenc oligarcháinak és szeretett felcsúti polgármesterének, barátjának takarékszövetkezete megmenekült az államosítástól, sógorának családjával pedig senki nem mer ujjat húzni.…..
Felcsútot foglyul ejtik, Hernádi visszalő, Budapest nem hisz a könnyeknek és Andy Vajna állami támogatást kap, avagy miért fontos a hamuzsír a világpolitikában, és miről lesz emlékezetes Orbán Viktor rendszere? Mong Attila heti lapszemléje. “A kockázat megvan” - felelte a…..
Buszmegálló a polgármester anyósának, zuglói patkányozás százmilliókkal, felcsúti focimutyi, harc az adonyi fideszes kiskirály ellen, a juhászok azonban hallgatnak. Mong Attila lapszemléje. Elirigyeltük Rákay Philip egymilliárdos műsorát, amelynek oldalára videókat lehet…..