Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szoky

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2008-ban tették közzé, hogy Stephen Norrington keze alatt formálódik A holló (The Crow) remake/reboot, később Juan Carlso Fresnadillo vette át tőle a stafétabotot, a főszereplő pedig Bradley Cooper lehetett volna. Azonban nyáron Fresnadillo távozott a projekt éléről, ugyanígy tett…..
Indy alatt itt természetesen Harrison Fordot értjük, és naná hogy videojátékokkal, ha origamizna vagy virágkertészkedne, abból pont nem születne itt poszt. Az érdekes inkább az, hogy mivel játszik: a világ legindianajosesosabb játékával, az Uncharted 3-mal. Mondjuk nem kizárólag…..
Szoky 2011.10.20 10:16:52
@spontan: Viccelsz? Ő Harrison Ford!!! Indiana Jones és Han Solo!! Szerinted nem tudna fél kézzel kipörgetni bármilyen játékot? :D Csak a reklám kedvéért fogja a két kézzel a kontollert! :P
XD
2perc Ügyes trükk 2011.09.12 15:00:00
Szoky 2011.09.12 20:20:07
A RetroGamerben egyik kedvenc rovatom, amikor elképzelik, milyen lett volna egy mai sikerjáték a 8-bites időkben. Ilyesmit lehet megcsodálni a Halo 2600 című flashjátékban is, néhány pixeles Master Chieffel, fülsértő hangokkal, gagyi animációkkal. Hancu szerint retrosznob vagyok,…..
Szoky 2010.08.03 18:34:41
A Wrong Side Of The Wall Purity Itself című klipjében a címben olvasható klasszikus hármasból minden megtalálható. A videó egész egyszerűen egy lány brutálisan átmulatott éjszakáját kíséri végig. A készítők Reich Tamás és Gőbel Ákos voltak, a főszereplő pedig Dimanovski…..
Amikor elkezdtem játszani a Potty Racers 2-vel, szinte azonnal a Jég veled című, ezeréves film görkocsis jelenete ugrott be róla (a linkelt videón 5:05-től látható). Talán a zene, talán a kis alak, talán a tákolmány-hangulat miatt volt, de határozottan jót tett az asszociáció,…..
A poszt címe mindent elmond: a 8-bitesítés a szenvelgő tinivámpíros marhaság legújabb opuszát is elérte. De ráadásul milyen színvonalasan érte el! Az alkotók (Benny és Rafi Fine, illetve egy Doctor Octoroc művésznevű egyén) YouTube-os minijátékot készítettek a nyafogó…..
IDDQD E3 csibék: ??? 2010.06.20 17:46:00
- Szia, feltehetek néhány kér... - Uram, ne menjen közel a zombihoz! - De csak interjút szeretnék készíteni vele. - Nem engedhetem, uram, a saját épsége érdekében! - Most komolyan, csak pár kérdés lesz, nyugodtan zombulhat közben. - Sajnálom uram, nem engedhetem. Ha megharapja…..
Ozzy Osbourne híres arról, hogy élete során annyi drogot és alkoholt tömött magába, amitől mások általában meghalnak, ő viszont még mindig él. Most az amerikai Knome nevű cég rá akar jönni, hogy mi a titka a Black Sabbath eredeti énekesének, ezért genom térképet készítenek…..
Alamásajelentése: kétszínű, sunyi, rosszindulatú, gonosznévnap: máj. 22...
Legalábbis a „Sajnálom, szeretlek” című koreai szappanopera egyik szereplője, Szo Csi-Joung szerint. Többször írtunk már arról, hogy a Starcraft mennyire népszerű Dél-Koreában, tessék, itt az újabb bizonyíték. Azért az analógia bővebb kifejtésére kíváncsi…..
Szoky 2010.05.30 19:53:48
Még tippünk sincs arra, milyen fajta lehet ez a kis jóllakott hurka, de ilyen profin vonyítani ennyire kicsi kutyát még sosem láttunk...
Robert Downey Jr. kénytelen volt visszaadni a Cowboys & Aliens főszerepet, mivel a forgatás ütközött volna a Sherlock Holmes 2 munkálataival. Így a stúdiónak más neves színész után kellett néznie, a Latinoreview nemrég azt írta, hogy Harrison Ford fog leszerződni a sci-fi…..
 Oliver Kern jelen pillanatban számos téren a világ legjobbja. Legtöbb eredményét megdöntheti majd az utókor, de a "világ leghülyébb sírekordjait kitaláló ember" címet nem hiszem, hogy elvehetik tőle. Tavaly az irigylésre méltó, enyhén repülő cirkuszos hangulatú…..
Hangosan röhögős. Főleg a vége.Via Filmbuzi..
Megérkezett a heteken belül mozikba kerülő, How To Train Your Dragon, azaz az Így neveld a sárkányodat legújabb, de egyben végső előzetese. A trailer egy ahhoz hasonló jelenetsorral nyit, mint ami nemrég bukkant fel, amelyben a viking sárkányölő, a veszélyes állatok…..
Jövő héten érkezik a mozikba Tim Burton következő alkotása, az Alice Csodaországban, ebből láthattok most már jelenetet. Alice visszatér Csodaországba, ahol találkozik régi ismerőseivel, majd szembeszáll a gonosz és zsarnoki Vörös Királynővel.Mia Wasikowska játssza a…..
Szoky 2010.02.26 22:55:01
Martin ajánlotta nekem az "Anakonda 2" nevű gigászi filmhez készült promóciós játékot, amely engem kissé meglepett, mert azért nem gondoltam volna, hogy egy no-name folytatáshoz veszik a fáradtságot, hogy készítenek egy nem is annyira gagyi kis programot. Mert kinézetre…..
Nem tudom, milyen tudatmódosító szert fogyasztottak ennek a flash játéknak a kieszelői és megalkotói, de az biztos hogy együtt szívtak/szúrtak/szippantottak a Middlelesex London Health Unit egészségügyi szervezet illetékeseivel, akik megrendelték, majd elfogadták ezt a játékot. A…..
Szoky 2010.02.21 20:56:23
És akkor jöjjön egy olyan játék, ami biztosan megakasztja a GDP-t. Az Infectonator: World Dominator azoknak a játékoknak a táborát erősíti, amelyekben jól kivitelezett láncreakciók összehozása a cél (volt már néhány ilyen a blogban), de ezt összekapcsolja egy jó kis…..
Subba Két lány, két kanál 2010.02.15 11:19:00
Adott két kanál, és két lány. A lányok részegek, a kanalak közül az egyikben fahéj, a másikban meglepiből bors van. ..
Szoky 2010.02.15 20:39:15
Ez nagyon durva! Hány kiló drog elfogyasztása kell egy ilyen jelenet megalkotásához?Köszönjük a videót BlackBlack nevű olvasónknak!..
Szoky 2010.02.14 15:55:54
Emlékeztek a Nano Warra, a Phage Warsra, a Phage Wars 2-re, esetleg a Bug Warra? Akkor gyorsan felejtsétek el ezt mind, mert itt a Civilizations Wars, a „fél csapattal odacsapunk” jellegű stratégiák királya. A feladat alapvetően itt is az, mint az elődökben: vannak bázisaink,…..
Subba Vasárnapina: Farsang 2010.02.07 12:07:00
Pompom lányok Jelmezes Álarc Lakk Farsang Kampókéz Macskanő Lábacskák Majesty    ..
Szoky 2010.02.07 12:40:53