Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tisztapista

0 bejegyzést írt és 1212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az azonos neműek házasságát engedélyező írországi népszavazás és az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának döntését követően a hazai közbeszédben is a figyelem középpontjába került az azonos nemű párok házasságkötésének lehetősége. Korábbi cikkünkben…..
Az Isten pénzét is önfényezésre költené a Fidesz-KDNP: újabb, szeptemberig tartó propaganda-offenzívába kezdenek Orbánék. Ezúttal 600 millióból fogják bemutatni az elmúlt 5 év „eredményeit”, azaz megmondani nekünk, hogy milyen jól élünk. (Mert nyilván a Fidesz nélkül…..
Barabás Richárd Ne féljetek! 2015.07.09 14:44:05
Hiszek abban, hogy nagyban felelősek vagyunk azért, milyen világot teremtünk magunknak. Minden egyes döntésünkkel hozzáteszünk valamit az életünkhöz, ahhoz az élethez, amelyet másokkal együtt kell eltöltenünk ezen a Földön. Éppen ezért felelősség van mindannyiunk vállán. Nem…..
A Startlap kiemelt híre szerint „Tömegverekedés volt a Nyugatinál”. A Hír24-nek a Hvg.hu-ra hivatkozó cikkéből kiderült, hogy „külföldiek estek egymásnak, hárman megsérültek, nyolc embert pedig előállítottak”. A híradás szerint „reggel fél 6 körül több külföldi…..
A Jóbarátok azok közé a büfék közé tartozik, ahol úgy érzed, megállt az idő. Ez persze nem feltétlenül baj, sőt, kifejezetten előny is lehet, ha szereted a kiszámítható, jól megszokott ízeket és környezetet. Tavaly már jártunk itt, de kíváncsiak voltunk, megmaradt-e a…..
Ha nagyobb összeghez jutunk általában érdemes előtörleszteni vagy végtörleszteni adósságainkat. A 2010. március után felvett kölcsönök esetén a törvény szigorúan szabályozza, hogy mennyit kérhet el ezért a bank. A költségeket ugyanis csak akkor kell megfizetni, ha nem…..
tisztapista 2015.07.05 18:01:36
@Online Távmunkás: "Azért nem kell mindenről grafikont készíteni..."

DE IGEN!

A poszt iránt érdeklődő emberek a társasházban:
IGEN: --------------------- (21)
NEM: ------ (6)

:)
  Az Európai Reumaellenes Liga éves konferenciáján (EULAR 2015) Professzor Sami Salman, a Bagdadi Egyetem reumatológiai osztályának kutatója egy megdöbbentő, ugyanakkor igen fontos eredményről számolt be, amely a reuma kezelése és a terméketlenség közti egy lehetséges…..
"Induljon a fal!” – ezzel az ikonikussá vált mondattal nyílnak majd meg a szerb-magyar határátkelők, ha arra jogosultak kívánják igénybe venni. „Sebestyén Balázs nem csupán a magyar emberek számára hiteles és kedvelt figura, de sármja, megnyerő mosolya és lehengerlő…..
Mi sem álljon távolabb tőlünk, mint hogy a velejéig romlott és korrupt rendszert felépítő Viktort éltessük, de a mai nappal tény, hogy az elmúlt hetekben volt egy, azaz valóban egyetlen ügy, amit szakpolitikai, illetve taktikai szinten kiválóan kezelt a kormány. Miközben épp a…..
Eszter érdekes pozícióból ír, diákként, akit pillanatnyilag külföldön tanul és dolgozik, de a dolog még nem végleges. Még nem dőlt el az élete, nem született meg a döntés, de ugye egy kapcsolat mindig két félen múlik. Ezért írt levelet Magyarországnak, a Magyarország és…..
Orbán Viktor Strasbourgban már nem sallert és kokit kapott, hanem súlyos mélyütést. A rászámolás megkezdődött. Az Európai Parlament jelentős többséggel fogadott el egy határozatot, amely ugyan elsősorban a bevándorlással és a halálbüntetés vitájával kapcsolatban mond…..
tisztapista 2015.06.12 18:55:12
Aki a szociális ellátórendszeren akar élősködni, az leghamarabb Ausztriában áll meg, aki pedig mégis úgy dönt, hogy szebb sorsra érdemes, gazdaságilag a béka feneke alatt lévő országunkat akarja gyarapítani munkájával, azt nem üldözni kell, meg beszólni neki, hanem tárt…..
Most éppen Orbánnak hívják, de volt már Gyurcsány és Antall is, sőt, kis híján Lázár György is. A helyi közigazgatási szervek idegeire megy Elvtelen József dakotatörökdei lakos. Elvtelen ugyanis minden egyes választási ciklus után az új kormány miniszterelnökéről nevezi…..
A kádárista titkosrendőrség egyik legsikeresebb ágazata volt, a plakát- és falfirkálás elhárítás. Hosszú és alapos nyomozások folytak egy-egy vasúti wc-ben krétával felfirkált rendszerellenes mondat miatt. Vagy éppen azért, mert valaki nem átallott gúnyt űzni egy november…..
Legtöbben úgy érezzük, eleget iszunk nap közben, ezért nem is vagyunk dehidratáltak - jó eséllyel azonban tévedünk. Te tudod, mennyi vizet kellene innod egy nap? Többet, mint gondolod. Az ember hajlamos elfelejteni azt, hogy rendszeresen hidratálja magát - a munkában a gép előtt…..
Határátkelő Hazatérés 2015.05.16 06:57:00
Eljött az a pillanat több országban is, amikor a politikusok rájöttek, hogy ha az eddigi ütemben folytatódik a határátkelés, annak nem lesz jó vége, mert előbb-utóbb az elvándorolt munkavállalók (akik ugye jelentős részben fiatalok) hiányozni fognak. Arra gondoltam, ma nézzük…..
B. József volt fideszes országgyűlési képviselő, fülöpházai polgármester, mint az ma már köztudott, alaposan elverte az élettársát. A vérző asszony vagy egy kilométeren, mezítláb menekült a szántáson át, hogy aztán törött arccsonttal, összevérezve menedéket kérjen egy…..
Biztos én vagyok barom, de még mindig szeretek napilapokat olvasni, ha valahol korrekt tálalást, releváns saját információkat kapok. Csakhogy a Nemzet egy szarhalom, mely eddig Viktor seggét nyalta, most meg Lajos szekerét tolja. A Hírlap egy rendkívül buta egoista, régi kapcsolataival…..
tisztapista 2015.05.14 21:53:56
@Krisz11: "Tipikus ballib, nem kell csodálkozni, hogy cserben hagyta a biciklist."

Hát persze. Minden gyilkos ballib, és minden ballib gyilkos.
Hitler is ballib volt, nemzeti SZOCIALISTA, érted??
Gyurcsány kottájából játszott. Sztálinorgonán.
tisztapista 2015.05.14 22:12:37
@atpijkamo: "Párhuzamosan ment a bicikliúttal, lassított, jobbra kanyarodott. A biciklis utolérte, és pont nekiment a jobbrakanyarodó autónak."

Nem volt bicikliút szerintem a Rottenbilleren. Kérdés, hogy hol jött, merre haladt a biciklis?
- A Rottenbilleren a kocsival egy irányba? Akkor a kocsinak előznie kellett, hogy kanyarodhasson. Akkor látta a biciklist, és szándékosan húzta rá a kormányt.
- A Rottenbilleren a kocsival ellentétes irányba? Akkor a zebrán jött át a biciklis, és a kocsi hátulja kanyarodáskor elkapta.

A képek alapján nem egyértelmű, de egyelőre úgy tűnik, hogy Murányi mindenképpen vétkes volt már a balesetben is, nem csak a cserbenhagyásban.
tisztapista 2015.05.14 22:15:58
@Krisz11: Ja, és a szocialista kollektivizálás, az egyén visszaszorítása pedig szélsőjobboldali tett volt, ugye? Nem akarsz a terror házában dolgozni? Itt lenne az ideje azzal foglalkozni, hogy a haldokló zsidók mekkora lelki traumát okoztak szegény néciknak, és az ÁVO vallatói mennyit szenvedtek a vér látványa miatt. Úgy tűnik, te ideális jelölt lennél a reformra, mert van egy inverter a fejedben, és mindent fordítva látsz.
Ez a kisebbik kormánypártnak nevezett valami mindig szereti magát többnek mutatni attól, mint ami a béka segge alól kilátszik belőle. Legutóbb a kis vezérük, aki már nem doktor, de azért hülyének még elmegy ezt írta a honlapján kellő szerénységgel: “…1989-ben…..
tisztapista 2015.05.14 07:28:03
Célunk felé menet a kocsiban szinte el is felejtettük, hogy egy ilyen felkavaró ügy miatt tartunk a faluba. Ha turistáskodni jönnénk egy környékbeli vendégházba, az év legnyugodtabb és legidillibb napjai várnának ránk. Mi azonban ügyfelünk hívására érkezünk, akit a Betyársereg nevű szervezet 3…..
Egy hónap késéssel a 444-hez is eljutott az a videó, amin a SzupiMester nevű Youtube-felhasználó bejelentette: fiús külseje ellenére valójában nő, Gulyás Katalinnak hívják. Ezt bizonyítandó be is mutatta személyijét, és elmondta: folyton fiúnak nézik, és nem tudja, hogy…..
Sokat olvasni arról, hogy a férfiak nem szeretik, sőt, egyenesen kerülik azokat a nőket, akik túlságosan önállók, magasabb pozícióban és magasabb fizetésért dolgoznak. Még akkor is, ha adott esetben a férfi is hasonló helyzetben van! Sosem gondoltam volna viszont, hogy mindezt a…..
     Az történt, hogy a Magyar Televízióban valaki mondott valamit, ami nem egészen volt úgy. Hanem kicsit máshogy. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy két prímszámnak legalábbis van szorzata. Mi több, a kettő, a három és az öt valóban prímszám, továbbá még az…..
Az ECHO tévén leadott Hacsek és Sajó beszélgetésből igazából csak egy dolog ragadta meg a figyelmemet:  Orbán Viktor emellett „tájékozódási zavarról” beszélt, aminek okát abban látja, hogy elveszítették egy fontos támaszukat, a médiájuk egy részét, amely segített…..