Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huckleberry Finn

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A hazugság mögötti igazságot éppen az a mód tárja fel, ahogy a hazugság megszilárdítja magát.” – írja Claude Lévi-Strauss, francia szociológus. Talán soha nem volt olyan aktuális ez a mondat, mint napjainkban. Ma már nem csupán a világ periférián találhatók olyan rezsimek, melyek komplett…..
Huckleberry Finn 2019.03.25 23:44:06
@Minden ballib bérretteg: Az ÁKK honlapján van egy havonta frissülő táblázat az államadósságról. 2010 áprilisában nyerte meg a választást Orbán, azóta az adósság pont tízezer milliárd forinttal lett több. Orbánék kilenc legalább nyolc éve etetnek azzal a csúsztatással, hogy az államadósság GDP-hez viszonyított arányának csökkenésével haknizzák tele az országot, te meg kajálod folyamatosan, degeszre.
  (arra gondoltam, hogy az év utolsó posztja ne egy  tádzsik szotyilovagról szóljon, hanem valami érdekesről, ünnepelvén, hogy megvan a húszmilliomodik letöltés a Vincenten, whatever "húszmillió letöltés" means...)   Néhány éve már írtam a skálafüggetlen hálózatokról, leginkább arról a sokak által…..
Huckleberry Finn 2018.12.30 12:38:16
@rdos: Demján inkább alapította.
Április óta ritkán történik izgalmas dolog az agymosott-lebutított Viktorisztánban, most végre megint van miről írni. Azon elég gyorsan túlléphetünk, hogy ez az ember megint lehazaárulózta az összes magyart, aki nem az ő velejéig korrupt és egyre paranoiásabb, elmeháborodottabb rendszerének…..
Huckleberry Finn 2018.09.13 18:54:47
@axel2552: Az a pénz még belefért egy telefon dobozába, bár a kezük éppen leszáradhatna érte. Orbánéknál inkább a hajókonténer a mérték.
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Huckleberry Finn 2018.08.01 17:44:49
Mindig van eggyel lejjebb… Mesébe illő gyorsasággal ment el a városi ház, és lett helyette a tavi. Decemberben már a miénk volt az új ház. A kedves, idős házaspár, akitől vettük, egy új építésű társasházba szeretett volna befizetni abban az esetben, ha nekünk nem sürgős, hogy kiköltözzenek. Miután…..
Újabb devizahiteles törvény - újabb milliárdok Valóságos össztársadalmi válságot okoztak a devizahitelek a 2008-as gazdasági világválságot követően. Az aránytalanul megugró törlesztő részletek, a bankok részéről mindemellett egyoldalúan felemelt kamatok is mind-mind…..
Huckleberry Finn 2014.09.16 15:26:38
@Fánkevő Fáncsi: Mielőtt olyant állítasz, hogy mindig mindenkinek csak nőtt a havi terhe, előbb tájékozódj az elmúlt 10-12 év devizaárfolyamváltozásairól. Nyugodtan modellez le egy-két példát 2003 és 2006 között felvett hitelekre. Abban is adhatnál tanácsot, mit kezdjek az olyan banki levelekkel, amiben arról értesítenek, hogy csökken a kamat, csökken a törlesztésem. Szkenneljek egy-két ilyent?
Amikor csütörtökön, miután a Kúria elkaszálta a másodfokú ítéletet a devizahiteles kontra OTP ügyben a Fidesz közölte: a bíróság a bankok mellé állt, azt gondoltam, ez a mikronnyi demagógia nem ér meg egy bejegyzést.  De persze ez csak a kezdet volt, a főnök szokásos…..
Huckleberry Finn 2013.07.30 22:17:56
@Pepibubó: 3 éven keresztül havi átlag 388.889,- forintot fizettél? Mert ha nem, akkor a matek nem stimmel.
Huckleberry Finn 2013.07.30 22:23:25
@bankvezér: A felsorolt devizák egyike sem arany fedezetű. Az más kérdés, hogy jegybankok egyéb eszközként tartanak aranyat. De azt képzelni, hogy a forgalomban lévő dollárt fedezni tudod 8 ezer tonna arannyal, azt jelenti, hogy nem érzékeled pontosan a nagyságrendeket.
Ha a forint mögött 3,5 tonna arany lenne, már rég földbe állt volna.
Huckleberry Finn 2013.07.30 22:24:27
@bankvezér: Ha elköltötted a kölcsönt, akkor kézbe kaptad. Kis kockás papírra írd össze mire ment el a lóvé.