Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asbothm

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simicskó István sportért felelős államtitkár közleményben tudatta: tájékozódik az olimpiai jutalmak kifizetésével kapcsolatban – miután az Átlátszó nagy nehezen kiperelte, és így végre nyilvánosságra került, hogy pontosan ki és mennyit kapott. Csakhogy az elszámolást ő…..
Fontos privacy-döntést hozott a Kúria január elején. A legfőbb bírói szerv kimondta, hogy jogellenes, ha a munkáltató a munkavállaló hozzájárulása nélkül gyűjt helymeghatározó adatokat annak telefonja segítségével. A munkamobil, a munkaidő és a magánélet A bíróság…..
Karinthy bizonyítványát magyarázó diákja lassan leckét vehetne a magyar közigazgatás kreatív tisztségviselőitől, akik agyafúrtabbnál agyafúrtabb okokra hivatkoznak, amikor nem teljesítik az adatigényléseinket. Márpedig a Kimittud közadatigénylő portálunk…..
Próbapert nyert az Átlátszó hétfőn a Fővárosi Törvényszéken. Azt szerettük volna megtudni, hogy a bíróság egyetért-e velünk abban, hogy közérdekű adat, és ezért nyilvánosnak kell lennie, hogy a Magyar Államkincstár kinek, miért és mennyit fizet. Még júniusban…..
Fair play-díjas választ küldött a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) az atlatszo.hu-nak az Orbán-lakodalom kapcsán nagy nyilvánosságot kapott útfelújítással kapcsolatban. Emlékezetes: közvetlenül Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvője előtt lázas…..
A trafikok ügyéről sokat írtunk mi is, mások is, mindenki sokat tud róluk, és még többet sejt – de vajon mi az, ami bizonyítható ezekből a sejtésekből? Most induló perünk talán választ ad erre a kérdésre. Vigyázat, jogászkodás következik! Hogy lehet bizonyítani azokat…..
Az atlatszo.hu levélküldő kampányt indít a közmédia átláthatóságának megteremtése érdekében. A levélben azt kérjük az MTVA vezérigazgatójától, hogy hozza nyilvánosságra az adófizetőket érintő szerződéseket, különösen azokat, amelyeknek nyilvánosságáról már…..
Lenhardt Balázs volt jobbikos, jelenleg független képviselő indulatos kérdése nyomán felmerült bennünk: vajon a(z Új) Magyar Gárda vonulásának, vagy a Meleg Méltóság Menetének rendőri biztosítása visz el több adóforintot? Kiszámoltuk. „Miért nem tiltják be végre a…..