Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Recs Kázmér

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sexy Asian Girls Anri & Miri 2017.02.28 10:42:57
Recs Kázmér 2017.03.23 23:21:57
Az ember- és polgárjogi mozgalom lényege, hogy az emberek minden körülmények között egyenlők emberi voltukban -- éppen csak az vitatott máig, az ember voltunk pontosan mit jelent ebben a kontextusban, azaz milyen mély és átfogó legyen a társadalomnak előírandó egyenlőség koncepció. Volt, amikor…..
Recs Kázmér 2016.07.23 13:10:44
@Khonsu:
"A WC-használat szerintem még viszonylag egyszerű kérdés, mert ugye mindenkinek a teste rendelkezik egy meghatározott funkcionalitással, a WC pedig ehhez van tervezve. "

Ki kéne bővíteni minden ilyen helyiség felszereltségét egy állítható tábori fapinával. Bár ez lehet most már biopina is, hála Obammának
Recs Kázmér 2016.07.23 13:19:29
@Moin Moin:
"- A magukat fiúnak érző lányok fiúwc-ben való jelenléte sem okoz problémát, sőt: ők így a piszoárban (szó szerint) folyó kollektív tevékenység közben "fiúsan viselkedhetnek" (már ha tudnak állva pisálni - erre léteznek fejlett, 21. századi, high-tech eszközök!), míg a magukat fiúnak érző fiúk egy lány társaságát élvezhetik..."

A jövő majd mindent megold high-tech eszközökkel

Itt van már rég a lányokra felcsatolható dildo, amivel együtt tudnak a fiúkkal recskázni. Ha egyszerre kettőt csatol fel, az meg dupla élvezet. Fejlett demokráciákban ez teljesen természetes, nem úgy mint az elmaradt felcsúti nyomorban élő Magyarországon
  Sok okos és jogos meglátás került napvilágra a közelmúltban a női princípiumról, de a férfiéről hallgatunk. Javaslom, hogy törjük meg most ezt a csendet.   A férfi azért születik a világra, hogy szétdobálhassa a zoknijait. Arra, hogy valaki összeszedje utána az erőteljes szaganyaggal bíró…..
„Amit egyáltalán meg lehet mondani, azt meg lehet mondani világosan; amiről pedig nem lehet beszélni, arról hallgatni kell.” (Ludwig Wittgenstein: Logikai-filozófiai értekezés) Történt, hogy a szépséges Ausztriai Annát, Fülöp spanyol király jövendőbelijét ünnepélyes…..
Azt, hogy Bayer Zsolt egy ordas nagy tahó, mindenki tudta. Nem ért minket meglepetésként az sem, hogy homofób és, hogy bármikor szívesen fröcsögi tele a Magyar Hírlapot az agymenéseivel a liberalizmusról, az európaiságról és azok kudarcáról. Először is. Bayer Zsolt azért…..
Recs Kázmér 2015.05.22 16:58:17
@Shlomo a halott zsidó terrorista:
Fura dolog ez a buziházasság. Náluk is be kell mondani, hogy ki a férfi és ki a nő, vagy ez csak pillanatnyi hangulat kérdése? Nem lennék az anyakönyvvezető helyében, hiszen könnyű összetéveszteni a menyasszonyt és a vőlegényt
Recs Kázmér 2015.05.22 17:08:39
@trg:
"két állampolgár ha szeretnék összekötni az életüket nyugodtan házasodhassanak"

És akkor a Cirmos cicát se hagyjuk ki a sorból! Helyesen tehát: "Ha az állampolgár és a Cirmos cica szeretnék összekötni az életüket nyugodtan házasodhassanak"
Recs Kázmér 2015.05.22 17:17:53
@trg:
Bevallom nem vagyok járatos a meleg témában

Eddig analógiás logikával úgy hittem, hogy az egyik fickónak a másik beadagolja a burkust, tehát úgy viselkedik mint egy férfi, a másik meg mintha nő lenne. Lehet hogy rosszul gondolom? Egyszerre aligha tudják csinálni ugyanazt, akkor talán inkább felváltva megy: egyik nap az egyik van felül, a következő alkalommal meg fordítva?
Ma leginkább a női maszturbáció előnyeiről írnék, mert úgy vélem, a férfiaknál nincs probléma, elfojtás e téren. :) Az első, és legfontosabb érv, hogy ismernünk kell a testünket ahhoz, hogy a partnerünk révén is eljuthassunk a csúcsra. Sajnos nagyon sok nő szenved…..
Recs Kázmér 2015.05.09 15:45:12
Az alapjövedelem több mint szociálpolitika. Az alapjövedelem egy újbaloldali jövőkép. 25-50-75-100: 25 ezer a gyerekeknek, 50 ezer a munkanélkülieknek, 75 ezer a várandós anyáknak, 100 ezres nettó minimálbér a munkavállalóknak.Az alapjövedelem a biztos alap. Az alapjövedelem a…..
Napok óta a vezető hírek egyike a Germanwings járatának tragédiája, ahol egyre biztosabbnak tűnik, hogy a másodpilóta szándékosan rántott magával 149 embert a halálba. A legtöbben aligha tudjuk beleélni magunkat, hogy képes valaki egy utasszállító repülőgépet a sziklának…..
Recs Kázmér 2015.03.30 00:32:27
@s:
Minek egy második fasz ebbe a történetbe? Nem elég maga a Fletó?
Varánusz Menj a picsába, Amerika! 2014.11.15 18:05:11
Meghasadtam. Egyszerre kezdtem tisztelni Viktort, és röhögtem ki ugyanabban pillanatban. De az utóbbi hetek teszetoszasága után végre megtörtént a valami, vagyis Kedves Vezető nertárs eldöntötte mit akar. Megszítta az orrát, felkrákogta ami odabent mind begyűlt lenyelhetetlenül,…..
Most, hogy kissé, de nem teljesen, lehiggadtak a kedélyek az internetadó körül, egyet hátralépve nézzük meg a részleteket. Miért ne lehetne fizetni az internet forgalma után? Minden egyéb nagy szolgáltatás után forgalomarányosan fizetünk, áram, víz gáz stb. Ezek a napi élethez…..
Recs Kázmér 2014.11.02 22:03:19
@neoteny:
Elég a szabadalom, mert a forgalomarányos dugásadóztatáshoz csak hitelesített számlálót fogad el a NAV. Úgyhogy nem lehet majd megkerülni a licenszdíj fizetést
Recs Kázmér 2014.11.02 22:52:03
@neoteny:
Akkor egyszerű a megoldás: le kell védeni a muffot és a lompost alapszabadalommal, a kettő összeadását kiegészítő szabadalommal, és az indukciós/piezoelektromos és egyéb forgalomszámláló berendezéssel felszerelt "szerszámokat" kiválasztási szabadalommal. A dugás forgalomarányos megadóztatását elrendelő paragrafusba pedig be kell venni, hogy az összeg nálam fizetendő.

Vannak, akiknek a muffjára még vállalnám is a számláló felszerelését
Recs Kázmér 2014.11.03 00:24:12
@neoteny:
Meg kell kenni mindkét politikai oldalt, akkor nem lesz baj akármi történjen a választáson. Csak az a gáz, hogy ellenzéki oldalon nem világod kinek kell most csúsztatni a Nokiás dobozt.

Tegyenek már végre rendet egymás között, mert így nem lehet normális ejrópai módon korrumpálni!
Ömlik itt minden a netadóról, megy az utcára a nép - menjen csak -, ám eközben mintha megfeledkeztünk volna arról, hogy ez a netadós szöveg egy nagyobb egész része, amit nevezhetünk adócsomagnak. És ez a csomag tartalmaz annyi öööö érdekes elemet, hogy csak megér egy pár…..
Teljességgel elképzelhetetlen, hogy az ukrán helyzet bármilyen elemzésébe, értékelésébe, vagy akár megértésébe fogjak itt a Stresszblogon. Ez meghaladná mindkettőnk kereteit, a blogét is, meg az enyémeket is. Túl sokszor láttam viszont az elmúlt napokban azt a felvételt, amiben…..
A Polgári Konzervatív Párt keresi a 2014-es új Országgyűléssel párhuzamosan felálló rendszerellenzéki Nemzetgyűlés tagszervezeteit, amelyek érdekeltek egy alternatív nyilvánosság és politikai kultúra létrehozásában. Jelentkezni lehet az ezamihazank@gmail.com címen. Keresünk…..
A jól teljesítés egyik valós formája lehet a következő történet. Bármely hasonlóság, bármelyik családdal pedig nem a véletlen műve, mivel a következőkben leírtak megtörtént esetet tárnak fel... Jelenleg 15 forintja van a mi kis családunknak. December 24.-én karácsony…..
Recs Kázmér 2013.12.27 14:12:35
@Emmanuel Goldstein:
Irigyelem a csávót. Ennyi embert mexopat, és még fizetik is érte
Recs Kázmér 2013.12.27 15:38:38
@apanna:
Van aki ingyért is mexophat, oszt nála marad a 15 forint. De csak lány jön szóba
A TASZ tevékenysége során kormányzati szervekkel is konzultál, hogy céljait elérje. A konzultáció minőségét gyakran kritizáljuk akár a lehetetlen - pár napos, órás - véleményezési határidők, akár a javaslataink érdemi vizsgálat nélküli lesöprése miatt. A következő sorozatban az Emberi Jogi…..
  A tőke fikció, a munka virtuál.  Független Alapjövedelem Minden Magyarnak! "Vizsgáld meg a lelkiismereted egy boldog bőkezű anya tekintetével  hogy  legyen Alapjövedelmed..;"G.A.   A független magyar jósnő, Orbánné Viktória válaszol néhány Gyakori Kérdésre az Alapjövedelemről: Kik fogják…..
Köszönet a bátraknak! Egy utca lakói megállították a FIDESZ úthengerét, nem engedték, hogy a fejük felett döntsenek, véleményük nélkül átnevezzék az utcájukat. Tavaly decemberben a többségi GŐZGÉP frakció úgy döntött nem kíváncsi az utcában lakók véleményére,…..
Megjelent Magyar Bálint szerkesztésében a Magyar polip címmel Orbán maffiaállamának látlelete. Helyes. Mivel négy hónappal vagyunk a választások előtt, a könyvnek azonnali politikai haszna már nyilvánvalóan nem lesz. (Egyébként se, de erről alább.) Mégis örülhetünk, hogy…..
Recs Kázmér 2013.12.14 22:58:28
@HaFr:
Van akinek örömet okoz a recskázás, van akinek félremegy
Magyar Bálint írása csak egy szellemi recska, amivel Orbánt akarta eláztatni, aztán saját politikai táborát nyomta telibe. Mert amit összehord a mafiakormányzásról az egy jó nagy facial cumshot a bolsiliba kormánynak amiben vastagon bennevolt ő is
Vöröshajú lányok Saffron 2013.10.11 07:34:00
..
Recs Kázmér 2013.10.12 14:09:14
„Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk” – ismerős ez az idézet szerintem mindenkinek (A Tanú). Viszont a magyar narancsról szóló kultikus mondatnak semmi köze nem lesz a 2014-es magyarországi gazdasági csodához. Történelmi gazdasági boom van kilátásban, ami a Fidesz…..
Recs Kázmér 2013.10.12 14:02:53
@[megmondoember]:
"a "Fityeszen" és a "szocikon" kívül van még néhány párt akikre lehet szavazni.
"

Alyánlom figyelmükbe a Recska Pártot

Recs Kázmér S.K.
Üzenőfüzet Kis magyar abszurd 2013.10.08 05:30:00
Milyen ország az, ahol az alkotmányba foglalják politikai okokból a rezsicsökkentést? Ahol százmilliárdok jutnak a miniszterelnök kedvenc hobbijára? Ahol két kézzel szórják a közpénzeket haveroknak, miközben gyerek (és felnőttek) éheznek vagy legalábbis küzdenek a mindennapi…..
Recs Kázmér 2013.10.08 14:53:31
Egy, a visegrádi országok korrupciós helyzetével kapcsolatos felmérés eredményének az összefoglalója jelent meg kedden a Privátbankáron: Nem a kultúrában, hanem feltehetően inkább az intézményi és a jogszabályi környezet hiányosságaiban keresendők a korrupció okai a…..