Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Már a magyar foci is jobban teljesít!

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keresetlen hangú emailben szólította meg Lovas István, a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója a Magyarországon akkreditált külföldi tudósítókat október 21-én, amiért szerinte elmulasztottak tudósítani a szocialisták újabb gigantikus botrányairól. Furcsa levelet kapott a…..
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.10.29 16:51:49
@Blogger Géza: A fidesz csalt a bajai választáson, és a 2014-es választáson is nyilván csalni fog.
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.10.29 14:20:02
@FILTOL: Annyi köze van hozzá, mint amit te hoztál ide, a videót, te agyhalott. :D
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.10.29 14:27:09
@FILTOL: Idézek egy fidesztrolltól:

"ennek mi köze EHHEZ a poszthoz?

segítek

semmi."

Ja, és én nem futottam semmilyen lukra, én nem védek senkit, idióta hülyegyerek. :)
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.10.29 15:05:10
@pelekas: Az esküvővel kapcsolatos közpénz miatt volt a felháborodás (útfelújítások, közgép-pénzek), és igen, minden újságírónak, minden valódi újságírónak KUTYA KÖTELESSÉGE erről írni.
Akkor "jóindulatú", ha ezekről a disznóságokról ír, igen.
Szabó László 8-1 2013.10.19 08:01:29
A 8-1 után mindenki még jobban ért a focihoz. Ebből azért azt az első következtetést gyorsan vonjuk le, hogy továbbra is fociország vagyunk. A CNC esztergák új generációjának megjelenéséről vagy a Higgs-bozonról senki sem kezd el kommentelni, a foci viszont érdekel minket, van…..
A forgalmas nagyvárosok büdösek, ez alól nincs kivétel: összemosódik a szélben az török gyrososból áradó mérsékelten gusztusos illatfelhő a körútról hullámokban támadó kipufogófüsttel, amott egy rakás kutyaszar színesíti a képet, ott az étterem mögötti kukákból…..
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.10.20 00:38:19
@cso zsi: Mondjuk eleve egyértelmű állatkínzás kutyát tartani belvárosban, tehát nem kéne a szarra rendszám, csak a kutya kéne plusz a gazdi lakcímkártyája, és lehet is büntetni.

Hamar megszűnne a húgyszag, és a kutyák is jól járnának.

Csak igény nincs erre, persze, hogy nincs, mivel ez jó lenne mindenkinek.

A mi utcánk a szerencsétlen kutyáktól húgyszagú.
A sok paraszt állatkínzó "állatbarát" nem fogja fel, hogy pont olyan, mintha ő maga hugyozna maga alá, ha a kutya simán az utcán hugyozik.
Plusz ROSSZ helye van annak a szerencsétlen állatnak. "Pedig ő szereti a zállatokat". Nem, nem szereted, akkor nem kínoznád.
Na, még a végén kiderül, hogy nem csak csupa tutyimutyi, humortalan fapofájú semmittevő politikus trónol az Országházban, hanem van ott egy-két bohóckodó, kikacsingatva mosolygó bajkeverő is a honatyák között! A fenti nyilatkozat került ugyanis iktatásra október 14-én a magyar…..
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.10.16 09:41:09
@vuvuzela importőr: Miféle rossz teljesítmény?! Ez aztán a rendszerellenesség, magyarellenesség!

1 góllal megvédtük a Nemzeti Együttműködést a kommunista Európa ellen.
1 góllal jobban teljesítünk, mint.
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.10.16 09:44:27
@jobbdemokrata: Diktatúra Európában van, méghozzá a komministák, azok azok már megint!

Megmondta az ügyefogyott törpe vezéred, igazodj hozzá.

A kommunisták, azok! Európában! Elmebeteg törpe.
Megfigyelők, megfigyeltek és a sör kavalkádja a bajai önkormányzati választáson. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.          ..
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.10.13 20:57:09
Na, végre, Szigetszentmiklós és a bukaresti vereség után újra öröm érte a hazai MSZP-DK-E14-PM lelkes kis csapatát (a továbbiakban csak MSZP): ha már a pályán nem ment a győzelem és emelt fővel nem tudnak veszíteni, megóvták hát a mérkőzés eredményét - és ennek valamiért…..
Egy meggyőző bizonyíték a Fidesz bajai machinációjáról A Kecskeméti Törvényszék illetékes bírói tanácsának határozata szerint meg kell ismételni a szavazást a bajai 32-es számú szavazókörben - közölte a Kecskeméti Törvényszék szóvivője szombaton az MTI-vel. Ócsai…..
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.09.29 10:14:50
@Nzoltan: Hát persze, nincs semmi bizonyítva. :D
Elképesztően sötétek vagytok, csaló fideszesek, nagyon jól szórakozom a zavarodott vergődéseteken.

ISMÉT bebizonyosodott, hogy csaló, hazudozó szaremberek vagytok, ennyi.
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.09.29 10:17:49
@Nzoltan: "Mondjuk ennél töketlenebb ellenzékünk még nem volt. "

Jaj de ciki lesz, ha a felcsúti stadionépítő mutyifőnök tőlük kap ki! :D
A KARD Baj van Baján 2013.09.28 21:14:27
Meglepő hírt tudhattunk meg szombaton: a Kecskeméti Törvényszék felülbírálta a helyi és a területi választási bizottságok döntését - amelyek szerint nem történt törvénysértés a bajai időközi önkormányzati választáson - és egyetlen szavazókörben, az inkriminált…..
Nem mernek a cégek szembeszállni a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal (NAV), még akkor sem, ha nyilvánvalóan törvényt sért velük szemben a hatóság, mondván, csak rosszul jöhetnek ki egy ilyen összetűzésből. Pedig nem feltétlenül előnyös a „lapuljunk meg, és akkor nem lesz…..
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.09.26 13:26:44
@látjátok feleim szümtükkel: Ez ám az okos hozzászólás!

Nem vagy ám fent a nyuszika erdei halállistáján, mindössze arról van szó, hogy negyedévente felír valakit a nyuszika, és a te neved is felkerült. Tehát de. Köszönjük, Emese.
Ahogy 2011-ben bevezették, Kerényi ötlete nyomán idén is megkapták az általános iskolák 5. osztályos tanulói a Nemzeti Hitvallást, a 8. osztályosok pedig az Alaptörvényt. Hoffmann Rózsa ezúttal ezt a szép levelet küldte mellé a gyerekeknek, szeretettel. (fotó:…..
Attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön okos.Egyesével kell visszautasítanom azt a sok butaságot és baromságot, amit ön itt elmondott az elmúlt öt percben.Én ott voltam másokkal egyetemben, (…), amikor lépések tömkelegét tette meg Orbán Viktor a nagybányai…..
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.09.10 14:08:32
@Konzervatív0: Márpedig én a többi pártban nem azt figyeltem meg, hogy az eligazítások után SZÓRÓL SZÓRA ugyanazt ismételgeti a teljes papagálykommandó, új elemek nélkül. Ilyen '90 óta csak a fideszben van.

Ahogy olyan vicces dolgot sem láttam még fideszen kívül máshol, hogy a vezér retorikáját, beszédmódját (még a szájtartását is!) totálisan átveszi a leghűségesebb belső köre. Lásd: szíjjártó és a többi. :D:D
A hétvége fő eseménye, Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvője bővelkedett említésre méltó eseményekben, összeállítottunk egy képgalériát. "útfelújításokat és kátyúzásokat végeztek el a lakodalom helyszínére vezető utakon Csabdiban, illetve a területileg…..
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.09.09 21:17:44
@Amorphis: Hehe, ezt a "patásorbánt" csak te használod a vezéredre, igaz, sok néven, de rád lehet ismerni, vigyázz. Ezért a sértésért egyébként nem jár levonás a gázsiból? :)
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.09.09 21:47:48
@Kara kán: Bárcsak előttem is közpénzből javítanák az utat az esküvőm előtt! Bárcsak nekem is a közösből lopott birtokom, vagyonom lenne! Jaj de irigy vagyok!
JA NEM, MÉGSEM.

Szar lehet ÍGY elérni valamit az életben, és semmit sem saját tehetséggel, munkával, bacsületesen. Én szánom őket, nem irigy vagyok. Soha nem adatik már meg nekik, hogy nyugodtan elmondhassák, hogy becsületesen értek el valamit, még ha véletlenül össze is jönne. Lopott vagyonnal dőzsölnek, ezért nem az irigység az, ami fenntartja ezt a témát a felszínen, hanem az undor.

És ezeknek az új arisztokratáknak a háziszolgáik erkölcsöt akarnak tanítani az iskolákban!
MUHAHA!
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.09.07 01:00:27
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.09.07 12:40:39
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.09.09 14:26:26
@Atihool: De miért kell ahhoz meccs?
Megmondóembernek lenni jó! Pláne akkor, ha liberális az ember, mert így ugye rendre figyelmen kívül lehet hagyni az igazságot. Továbbá a liberális mindenhez ért, mindent mindent lát, és természetesen mindenről van mértékadó véleménye is. Az örökké szivárványszínű…..
Bár a diákoknak csak jövő héten kezdődik a tanítás, a pedagógusok már ezen a héten értekezletekre járnak az iskolákba. Több forrásunk is meglepő, megdöbbentő információkról számolt be. Ezekből szemezgetünk. A cikkünket próbáljuk frissíteni ahogy további információkat…..
Tegnap megjelentek a legfrissebb, 2013 júliusáig összesített munkaerőpiaci Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatok és a hozzájuk kapcsolódó kormányzati győzelmi jelentések is. A Ténytár pedig szokás szerint a kákán is csomót keresve próbálja elbagatellizálni a kabinet…..
Veszprémben a néhány napos rossz idő elég volt ahhoz, hogy súlyosan megviselje a százmilliókért épített vadonatúj beruházásokat. Miközben tóvá változott a belváros közlekedési csomópontban a 150 milliós aluljáró, a város határában épült kerékpáros alagútban mocsár…..
Futballsznob Fasiszta Torna Club? 2013.08.26 19:31:18
Először is van egy hipnotikus gifünk az ultrákat szugeráló Kubatovról, aztán konstatáljuk a rideg valóság, hogy Csatáry ügyben mindenki megbukott. Kubatov Gáborral az történt, hogy klubelnöki kötelezettségeinek kényszerű gyakorlása közben a drapéria másik oldalán…..
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.08.27 20:37:45
@andris89: "ki beszélt itt Csatáryról?"

á senki.. :))))
                                        Az a rohadt internet mindent megjegyez! Szeretném egy apró tényre felhívni minden hozzászóló, minden olyan pártvezető figyelmét is, akik most…..
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.08.27 15:48:10
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Butuska, folyton terelő troll.
Nem érted, mi? :)
1 db. összevont tömörülés nyerhetne, ha nyerhetne (nem nyerhet), és nem mérettethetnek meg egymással a pártok. (Ld. jobboldal-baloldal-hazugság.) A maffia kisebbségben is viheti a mandátumok többségét. A választási csalás előre el lett követve ezáltal is (nem lesz szabad választás), és azáltal is, hogy külföldről annyi virtuális fidesz-szavazatot generál majd a szekta, amennyit akar. Amennyi a "győzelemhez" kell.

A maszopnak és Bajnainak pedig érdekes módon ez a rendszer teljesen megfelel. Na vajon miért?
A jelenlegi Orbán-kabinet első évében, a Lengyelországban kormányzó liberális-konzervatív Polgári Platform elutasította a szoros politikai együttműködés lehetőségét Orbán Viktor kormányával. Dunald Tusk miniszterelnök akkor aktuálpolitikai kérdések mentén (szlovák-magyar,…..
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.08.12 12:36:42
@Conchobar:
Vidéki, te vagy az?

:)))
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.08.12 12:42:29
@Conchobar: Mennem kell, köszönöm, remekül szórakoztam azon, ahogy a földbe döngölöd magad.
:))
(Gondolom, fel sem tűnt.)
Szia.
:))
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.08.12 12:44:07
@Conchobar: Olvass vissza, minden itt van, többször meg is ismételtem magam.
Többet tényleg nem segíthetek.
Üdv.
:)
Ami manapság történik, ahhoz gyakran egy Mikszáth kellene, hogy megírja. Mi most egy Jókai regény címét, az Új földesúr-t idézzük. De vannak itt éhbéren tartott jobbágyok is. Mészáros Lőrinc rendes gázszerelőként kezdte. A kétezres évek második feléig vállalkozását…..
Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.08.08 13:45:57
@kvp: "Egy dolog egyertelmuen latszik, mepedig az, hogy a lakossag nagyobbik resze partallastol fuggetlenul nem kedveli a gazdagokat."

A gazdagokat, mi? Idióta.