Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jazzzer

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fotó: Filep László    Nem vagyok két éves nyeretlen, de azért öregnek sem tartom magam. Persze, a tinik számára már az érettebb korosztályt képviselem, de ezzel a gondolattal egyáltalán nem nehéz megbarátkoznom. Tudom, hogy a korosztályomban sok férfi társam már potenciális problémákkal…..
Jazzzer 2017.04.23 08:43:08
@csizo: Én 50 leszek, és én is utálom a gumit. Inkább egy tartós négyes kapcsolat, ahol elhagyhatjuk a gumit, mint tíz bombázó a swinger klubban. (Más kérdés, hogy milyen nehéz ilyet találni, ezért volt párszor, hogy mi is a swingerre fanyalodtunk.)
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Disclaimer: lelkes rajongója vagyok mindenféle zombisorozatnak, néztem a Z Nationt, alig várom a Fear The Walking Dead harmadik évadát, az első perctől követem a The Walking Dead-et és megvan az összes eddig kiadott képregényfüzet. Ezt csak azért, mert a TWD hetedik évadának fináléja kicsit…..
Az alábbiakban leírok egy módszert, amivel olyan honlapokat lehet készíteni, melyek segítségével havi 100 dollárt tudunk keresni. A módszer 3-4 napi folyamatos munkát vagy 4 hétig naponta egyetlen órát igényel - én az utóbbit választottam, mivel úgy kevésbé megterhelő. A bevétel a Google Adsense…..
Vizsgálatok nincsenek, majd talán az új évben, viszont kioktató, bunkó stílus, teljes oda nem figyelés, és nemtörődöm hozzáállás az van dögivel. Tisztelt Praxis!   Mint olyan sokan mások, én sem szeretek kórházba járni, nem kifejezetten élmény. Azonban akadnak esetek,…..
Ha még nem múltál el harmincöt éves, ha nő vagy és/vagy gyenge idegzetű, kérlek, ne olvass tovább! . . . . . . Ha már ettél, ha rosszullétre hajlamos vagy, akkor se olvass tovább. . . . . . . Mi szóltunk. . . . . . . Ja, és nem rólunk van itt szó, hanem úgy általában másokról, a…..
A mutyigőzös tovább robog, jócskán bővült mostanában is a mutyilista. Ki gondolná, hogy a korrupciót állami szintre emelő kormányzati tevékenységnek köszönhetően az Unió egyik legkorruptabb országának mondhatjuk magunkat. Persze ne áltassuk magunkat, a rendszerváltás óta…..
Jazzzer 2015.06.10 09:25:49
@hanta boy: Mármint arról, hogy nem vagy magyar ember? Ez nyilvánvaló. Aki a saját honfitársain élősködik, vagy ilyeneket támogat, az mocskos hazaáruló. Remélem, megrohadsz valami szibériai kőbányában.
Egyre több hölgy dönt amellett, hogy természetes melleit átalakíttatja. Van, aki a formájával elégedetlen, de a legtöbben kicsinek vélt cicijüket szeretnék megnagyobbítani, ezért fekszenek kés alá és költenek el egy rakat pénzt a plasztikai sebészek nagy-nagy örömére. De…..
A Counter-Strike GO (meg a csé úgy általában) egy nagyon magas skill ceilinggel rendelkező játék. Ez azt jelenti, hogy rengeteg apró és kevésbé apró trükköt kell megtanulnia bárkinek, aki legalább csak középszerű akar lenni a játékban. Itt ugyanis semmit nem ér, ha tudsz…..
Vannak olyan filmek, amik úgy beépültek a popkultúrába, hogy a néző gyomra egyszerűen nem veszi be, ha feldolgozzák, és nem olyan lesz, mint az eredeti. Mondok egy példát: mi lenne, ha forgatnának egy Indul a bakterház-sorozatot, amiben a bakter Szabó Győző lenne, és olyan…..
Jazzzer 2015.01.22 08:04:36
@scottish: A Stargate-nek volt egy íve. A kapu megtalálásától 10 évad alatt eljutottak a csillagközi utazásig. Volt egy csomó bosszantó kitöltő rész, az igaz, de volt egy főszál, volt valamiféle előrehaladás.

Sok mai sorozatban pont ez a főszál hiányzik. Látványos pilot után Barátok Közt lesz belőle scifi környezetben, pitiáner emberi huzakodásokkal. Jó példa a Defiance. Idegen lények vitatkoznak azon, hogy ki legyen a következő polgármester vagy kinek a tini lánya kivel dug. Brrr. Földhözragadt vacak.
A Katolikus egyház szerint, Istentől kaptuk az életet, Ő rendelkezik mindenki felett, és csak Ő dönthet sorsunk, életünk felett. Erről az életről lemondani, mások életét elvenni minden formában bűn. Így a "kellemes halál" is gyilkosságnak, bűnnek minősül. Az eutanázia…..
Szeptember 1-jével új időszámítás kezdődik az RTL Klubnál, jön az ősz, vele együtt a műsorstruktúra is átalakul. Csak a biztonság kedvéért, a hétköznapi helyzet  most ilyen: 16:50 - Az örökség 18:00 - Híradó 19:00 - Fókusz 19:30 - Éjjel-nappal Budapest 20:50 -…..
Van pár szakma, amely nevében és olvasmányélményeink alapján még benne van a köztudatban, de az elmúlt évtizedekben teljesen és maradéktalanul kihaltak, eltűntek. Ezekből adok most egy csokorra valót. Villamoskalauz Akárcsak a vasúton, hajdanában a BKV villamosain és autóbuszain is kalauzok…..
Orbán Viktor minden évben elmegy az erdélyi Tusványosfürdőre, ahol mindig tart is egy előadást. Amit azonban ma mondott a szokásos előadásnál, az eddigieknél is szörnyűségesebb akarnok-hatalmat vetít előre. A liberális demokráciának Magyarországon egy ideje vége, de csak ma…..
Jazzzer 2014.07.28 11:44:31
@.Gordon Gekko.: Ezt azért megnézném, hogy statisztikával alátámasztod. Miért kellett Budapesten már előre elcsalni a választást? Mert tudták, hogy ott több a libsi és szabályosan sose nyernének eleget.
Jazzzer 2014.07.28 11:53:47
@.Gordon Gekko.: Jó, ha annyi jóérzés sincs benned, hogy elismerd, hogy a Fidesz mindkét választás előtt törvényt módosított, hogy neki lejtsen a pálya, akkor nincs miről beszélgetnünk. Érdekes azért, hogy miért választottad egy vérkapitalista, lelketlen, empátiát hírből se ismerő filmbéli tőzsdecápa nevét nicknek.
Ritka pillanatot mutatott be még a hosszú hétvége előtt a nemrég összegründolt Válasz.hu, a Fidesz színes pártlapja a Heti Válasz Magyar Arckönyvvel turbózott online kiadása: Lázár János épp mosolyogva áldja meg a kisfiát a Parlamentben, és még véletlenül sem távolíttat…..
Február végén az addig sem teljesen békében csordogáló Rezsicsökkentési Hadművelet 180 fokos fordulatot vett, amikor váratlanul az ELMŰ és a Főtáv nem dobta hanyatt magát a Rezsicsökkentő Bizottságnak. Azóta a lehető legmagasabb fordulatszámra pörgették fel a…..
Levelet kapni mindig öröm, főleg, ha egy egész Belügyminisztérium levelezik az emberrel. Igaz, csak egy kurta esemest írt nekem a Belügyminisztérium, de arra is illik válaszolni, gondolom. Tehát: kedves Belügyminisztérium Úr/Hölgy, köszönettel vettem folyó hó tegnap estéjén…..
Jazzzer 2013.03.17 07:11:50
@Airgüzü: Na igen, ebben a kettészakadt banánköztársaságban egymástól már akkor se fogadjuk el a kritikát, ha jogos. Szívességet kellene kérnünk az EU-tól: zárjanak ki. Ja, és Schengenből is. Majd ha az elvakult jobbert visszazavarja az osztrák határőr Nickelsdorfnál, hátha elgondolkodik, hogy valami talán mégse stimmel ha már mindenki szembejön az autópályán.

Mivel Orbánék amúgy is EU pénzből dagonyáznak, más pozitív mellékhatás is lenne: diktátort két dologgal lehet megdönteni: puccsal (ahhoz ugye nem árt, ha van hadsereg) meg a pénzcsapok elzárásával. Nekünk is fájna, de ha egyszer rákos daganatunk van, inkább vállaljuk a fájdalmat az élet esélyéért.
w Ölni és élni hagyni 2009.09.04 11:40:00
Hazánk erdői vadban viszonylag gazdagnak számítanak, bár olyan nagy böszme állat, mint a medve vagy az orrszarvú nem él meg itt, de nem is baj, senkinek se hiányzik, hogy a medvebűnözéssel újabb munícióhoz jusson a fasizmus. Van elég őz, szarvas, vaddisznó és nyúl. A probléma…..
Jazzzer 2009.09.04 14:28:26
@karacsi_maci: "Van egy az ember számára "becélzott" optimális egyedszám. na csak ennyit szerettem volna mondani."

Mondjuk hivatásos vadászra is csak azért van szükség, mert egy túlszaporodott, magát intelligensnek hivő majomfaj felborította az egyensúlyt. Kihalása után megint minden rendbejön majd.