Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Celern

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Heti retro: Aztec Challenge 2011.09.16 13:45:00
Kevés olyan aljas játék született C64-re, mint a legutóbbi szavazás nyertese, az Aztec Challenge. Ez a program nem is játék, hanem válogatott kínzások sorozata. Ha a játékos bírja a gyűrődést a dárdák között, egyszer csak zuhanó kövek közé kerül. Ha azt is túléli,…..
IDDQD Légy ember, maradj ember 2011.07.21 19:17:00
A Deus Ex Human Revolution az a játék, aminél rendszeresen kivételt teszünk egyik alapelvünk alól, miszerint az IDDQD-n az nem hír, hogy X játékhoz kijött egy új trailer. A legújabb előzetes élőszereplős, és konkrétan kettéhugyozza a hollywoodi film- és tévésorozat-trailerek…..
Mostanában egyre többször hangzik el: a videojátékok elértek a társadalmi elfogadottság egy olyan szintjére, hogy senkinek sem kell szégyenkeznie a hobbija miatt. Nos, úgy tűnik, azért még akadnak kerékkötők - a lenti videóból 2:11-től kiderül, hogy Amerikában is vannak olyan…..
10. Űrszörny (20 Million Miles to Earth, 1957)Ray Harryhausen neve nem csenghet ismeretlenül az SF rajongók számára (már előkészületben a magyar életrajza). A stop-motion technika atyja számos lényt keltett életre, köztük Ymir-t, aki egy elfuserált Vénusz-expedíció…..
IDDQD Pararampam, pararampam 2011.05.11 14:24:12
14 óra 24 perc alkalmából hallgassuk meg a Pomplamoose Angry Birds főcímzene-feldolgozását, ami a játékhoz méltóan a minimál jegyében fogant, egy szál mobiltelefon kemarájával filmezték (!), és a készítők esküsznek rá, hogy semmi utólagos hangmanipuláció nincs rajta, a fej…..
Megszületett a B-oldal történetének első külföldi interjúja, melyet a The Australian Pink Floyd zenekarral készítettük. Korábban már beharangoztuk, hogy a banda 2011. február 4-én hazánkban is fellép, ezért, és természetesen az eredeti banda óriási rajongójaként külön…..