Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Appleblog

58 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeállítottunk egy listát olyan ajándékokkal, amikkel nem lehet mellényúlni. Feltüntettük, kinek érdemes megvenni és miért. Mindegyik termékből van az iCentre üzletekben, csak be kell rohanni értük. Apple Pencil Akinek iPad Prója van, és nincs Pencilje, azoknak érdemes megvenni ezt az ajándékot.…..
A házam nem óriási, összesen száz négyzetméter, két szinten, de a vendégbudiban - ami a kedvencem -, már egyáltalán nincs internetelérésem. És ez eléggé fáj. Pedig nem a legolcsóbb routert vettem annak idején: a TP-Link Archer C8-asa természetesen tudja a 802.11ac szabványt, három antennája pedig…..
Egész hétvégén tartanak az akciók az iCentre-nél is, és elég jó ajánlatokat találunk az akciós oldalon. Lássuk. Elég erős kezdéssel kínálják a Series 2 Apple Watch Editiont fehér kerámiaházzal 407 ezer forint helyett 149.990-ért. Aki mindig egyedi órára vágyott, amiről messze látszik az edisönség…..
Na jó, igazából fogalmam sincs, mi az a színterápia, mégis meggyőződésem, hogy úgy általában tök kellemes nézni színes fényeket. Korábban az edzőteremben bámultam ilyeneket, a wellnessnél szereltek be színüket lassan és folyamatosan váltogató ledsorokat, én pedig negyed óráig is mozdulatlanul…..
Regisztrálni általában szükséges időráfordítás olyan esetekben, amikor meg akarunk rendelni egy terméket. A jelszót gyorsan elfelejtjük, meg azt is, hogy jártunk valaha az oldalon, legfeljebb a kulcskarikában elmentett jelszavaink emlékeztetnek arra, hogy valamikor megadtuk itt az adatainkat. Az…..
Naptárilag alig pár - egészen pontosan kettő - van hátra a nyárból és bár az időjárás-előrejelzést elnézve még jó ideig nem kell majd téli- de még átmeneti kabátba se bújnunk, az iskolakezdés rohamosan közeleg. Iskolakezdés pedig nem maradhat Back to School program…..
Az Apple-nél szabály, hogy olcsóbban saját terméket nem adnak, vagyis nem akcióznak - habár az iCentre-nek néha az is sikerül - ugyanakkor előfordul, hogy mégis van valami kedvezmény. Ezt úgy csinálják, hogy ugyanannyit fizetsz, de kapsz mellé ajándékot. Na, így vagyunk most az iPad Prókkal is.…..
  Yep! Ha éppen most hasított beléd a metsző felismerés, hogy szükséged van egy új Mac-re és ahelyett, hogy nekiállnál a kalapáccsal a malacperselynek és nulláznád a megtakarításaidat inkább kiszámíthatóan, több hónap alatt szépen elosztva fizetnéd ki az árát, téve mindezt 0 százalékos THM-mel,…..
Többek szerint a matt fekete változattal vannak problémák, pár hónapos használat után a festék helyütt elvált, lepergett a telefonról. A mobil és a burkolata egyszerűen taszítják egymást. Ha kiderül, hogy rendszerszintű a probléma, akkor az már majdnem olyan idegesítő lesz, mint Galaxy Note…..
A BeatsX-et még szeptemberben jelentette be az Apple, de csak most sikerült piacra dobnia. Az AirPods, a Powerbeats és a Beats Solo3 már kapható egy ideje, most megérkezett melléjük az új füles is. Oké, de ki akar ilyen venni, ha piacon van az AirPods? Hát akinek többet ér a biztonság, mint a…..
Hirdetőnk az Okoslottó, akik kitalálták, hogyan vegyél részt több sorsoláson akkor is, ha csak egy játékot  fizettél. Tavaly írtam az Okoslottó appról. Azon kevesek egyike volt, ami tényleg nagyon pengén gyors volt, emiatt pedig még én is elkezdtem használni, noha nekem a doszos SMS-ezés az…..
Az Arena Plaza földszintjén megnyílt a legújabb jóság, az iCentre More üzlet. De ez nem egy újabb bolt, ahol ugyanazt kapod, mint a többiben. Az iCentre More egy prémium kategóriás pop up store, ahol elsősorban olyan termékek kaphatók, amelyek iOS és androidos okostelefonhoz, tablethez kapcsolódnak,…..
Persze, közhely, hogy már mindent mobilról intézünk, de tényleg mindent mobilról intézünk, annyira például, hogy a cikkeink és videóink forgalmának is már több mint a fele okostelefonról vagy tabletről érkezik. De az élet nem áll meg a kontentfogyasztásnál, tudta meg lapunk partnerünktől, itthon…..
Appleblog Segédcsapat: ON! 2016.03.14 07:15:39
Drága Appleblog olvasók (feat Almalé és Kungfu)! Rövid bejelentés következik: Az Appleblogot (feat Almalé és Kungfu) alapítása óta kizárólagos jelleggel Magyarósi Csaba és Szűcs Ádám reszeli, szerkeszti, írja, gányolja már nem is nagyon tudja senki, hogy a munka kezdete pontosan melyik évre…..
Hirdetőnk az iCentre, akik egy különleges ajánlatot szeretnének bemutatni nektek. Az iCentre-ben már egy ideje tart a MacBook Air-ek árcsökkentése, de most még tettek rá egy lapáttal. Még egy tízest levontak a gép árából, így már becsusszant 300.000 forint alá a 13-as modell. Ami azért egy oltári…..
Appleblog RIP 2016.02.14 10:10:20
Nyugodj békében, Laci. Megtiszteltetés volt, hogy megismerhettünk téged. Manzárd.-..
Hirdetőink az OS X-es CiPÓ készítői.  Ez a szoftver nem tinédzser. A legkorábbi cikk, amit találtam róla, 2004-ben született az egykori Almalap online felületén, többek között ezzel a képpel illusztrálva: Ma már persze a kutyus sem ennyire pixeles, és az alkalmazás is szépen lekövette a…..
Hirdetőnk a HotelsCombined, a világ egyik vezető hotelár-összehasonlító szolgáltatása, akik azt próbálják nekünk bebizonyítani, hogy szállást keresni igenis lehet egyszerűen és gyorsan. Mindez egy ingyenes iOS app formájában is elérhető, így tényleg másodpercek alatt…..
Mindenki tudja, hogy iOS-fejlesztőnek lenni lehet óriási menőség és vég nélküli szívás is, sok múlik azon, hogy mennyire felkészülten vágsz bele a feladatba. Ezért jó hír, hogy december 10-én indul a HWSW és az IT Factory képzése, amely az alapoktól vezet be az…..
Hirdetőnk a megújult Okoslottó, amit jól megnyomkodtunk. A posztot pedig - figyelem - péntek 13.-ra időzítettük. Hogy elűzzük a babonákat! Rendszeresen lottózom SMS-ben, ami az én szokásaimhoz eléggé egyszerű mutatvány: kimásolom az előző számokat az üzenetek közül,…..
Az Extreme Digital felkérésére eltöltöttünk egy órát a cég online shopjában, és kiválogattuk, mit kérnénk karira, ha 500.000 forint lenne a keret. A poén az, hogy most ti is megtehetitek ezt, sőt egy ilyen képzeletbeli bevásárlás után tényleg megkaphatjátok, amit…..
Meghúzza az év végét a HWSW, két olyan eseménnyel is készül, aminek örülni fognak az iOS iránt érdeklődők: ha tapasztalt fejlesztő vagy, akkor azért, ha pedig csak most vágnál bele a programozásba, akkor azért érdemes odafigyelned rájuk. Idén november 19-én tartják a…..
Januárban, áprilisban és júliusban is publikáltunk egy-egy álláshirdetést az iCentre-nél, és mindhárom esetben az egyik olvasónknak sikerült megszereznie a szuper állást. Most már konstans bizonyítást nyert, hogy az Appleblog a legelhivatottabb, legzseniálisabb Apple-júzerek…..
Buli van a parton, a szabad strandon: partnerünk, az ország egyik legnagyobb APR-hálózata, az iCentre tök jó akciót hirdetett, aminek a keretében olyan könnyen juthatsz hozzá az iPad Airekhez, mint még soha. Az akció…..
Meglepően egyszerű a válasz: mert olcsóbb, mint az Apple-től közvetlenül. A héten akciózásba kezdtek az Apple Premium Reseller üzleteiben, így egy iPhone 6-ost már 229.900 forintért el lehet vinni, iPhone 6 Plust pedig 269.900-ért. Hogy kontextusba helyezzük: ez szinte pontosan…..