Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bakó Zsófi

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük a lényeggel. Mindenhol szembe jön velem a karácsony. Egy kis szaloncukor, egy kis ez, egy kis az, majd az izzó égősor. Aztán egy adag szorongás, hogy nekem is be kell szállnom a mókuskerékbe és időt kell szakítanom a tökéletes ajándékok kitalálására (ez eddig egyszerű)…..
Végre eljött a nap, amikor a csütörtöki poszt, szinte péntek reggeli írássá válik. Ezért a legjobb lesz ha azonnal inspirációba fojtom az egészet, ami gyors löketet ad a mai nap túléléséhez. A forma szerelmeseinek most jobban a kedvére lesz néhány összeválogatott bútordarab,…..
Ha megunnád a vásárlás körülményes menetét, add a fejed saját tervezésre! Legalábbis egy póló erejéig. írta: Bakó Zsófi Londonban megvalósult a zseniális ötlet YrStore fehérre meszelt falai között, miszerint érintőképernyős számítógép segítségével…..
Spanyol csoda verte le sátrát a VIII. kerületi, Horánszky utcába, ahová házhoz jönnek a déli ízek. írta: Bakó Zsófi Hetek óta sokszor emlegetett a családi vállalkozás romantikus összetartó ereje, személyes tapasztalatból mondhatom, itt tényleg megvan. Ebben az…..
A budapestit mindenkinek ajánlom jövő hét péntektől, aminek programját erről az oldalról lehet bővebben megismerni.Addig is nézzünk távolabbra és ismerjük meg a külföldi design világ kiemelt példáit a 7 napról.A mai vendégünk Peking. (írta: Bakó Zsófi) Micro Hutong…..
Budapesten is felütötte fejét a kezdeményezés és szerencsére már a megoldása is annak a beépítésből származó, éktelenkedő hibának, amit mi üres, bomladozó tűzfalnak hívunk. Egyre szebb egymással versenybe szálló műveket fedezhetünk fel egy-egy népszerűbb utcán végig…..
Egy nemzetközi pályázat győztest hirdetett. A téma kulcsszavai: templom, Dél-Amerikába, Chilébe. 80 országból érkezett 180 pályamű, amiből a torontói székhelyű, Hariri Pontarini achitects neve került előre arra a bizonyos nyertes listára. (írta: Bakó Zsófi) Az építmény…..
Brazíliaváros fiatalnak mondható fővárosi szerepét 1960-ban nyerte el a hasonló nevet viselő dél-amerikai országban. A jó értelemben vett kapkodás érdekessége, hogy a város struktúrája és építészete egy hatásra zseniális emberek tevei alapján nőtte ki magát a…..
Azonnal imádjuk, mert régi, mert ipari, mert újrahasznosítottuk. Ilyen egyszerű vonzalmat érzünk minden egyes, semmiféle hátsó infó nélküli, omlásból visszarángatott épület iránt. Azonban mi szeretjük a történelmet és azokat az épületeket különösen, amelyek létezése…..
Augusztus 6-án sokan emlékeztek meg, a pop-art irányzat nevelőapja, Andy Warhol születésének 85. évfordulójáról, amit a művész sem ünnepelhetett volna stílusosabban. (Írta: Bakó Zsófi) A portugál LIKEarchitects tervei alapján ideiglenes múzeumkiállítás nyílt Warhol…..
Mit is jelenthet az idézőjelezett rész?Szuper, fantasztikus, imádom!- amit magam részéről gondolhatok visszafogott hangon, de szedjük egy kicsit szét a házat. (írta: Bakó Zsófi) A Garda-tó peremén elterülő meredek domborzat tökéletes terep az azt kedvelő vasparipásoknak,…..
Erős színek, fénynyaláb a semmiből, márkák és egyértelmű szövegek. Eszközük: a fénycsövek.Már-már kínosan tolakodnak és közölni akarnak.Meryl Pataky, a san fransisco-i ötvös lány, felhasználva ezt az arcunkba visító fényhatást, karon ragadja két nagy szerelmét, a…..