Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanya23

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Kerékbilincs, de miért? 2011.10.26 08:04:00
Nem nagyon vagyok híve a kerékbilincsnek. A szabálytalan parkoló autót még hosszabb időre kényszeríti arra a helyre, ahol eleve nem kellene ott lennie. Kedvencem egyszer az volt, amikor a belvárosban a sarokra parkoló autót odarögzítették, és a 15-ös busz nem tudta…..
Sanya23 2011.10.26 11:05:31
@tundrazuzmo: ez egy netto hülyeség, a tábla azt jelenti, hogy van egy sáv, amiben az autók mehetnek, és mellette egy másik amiben biciklivel lehet közlekedni. semmi parkolási jelentése nincsen.
én a Karinthyn lakom, egyre több, szabályosan parkolni látszó kocsira raknak kerékbilincset a környéken. én arra tudok gondolni, hogy nem fizetett a kolléga parkolási díjat, de hogy ezért bilincset??
Mindenki átélhet egy valódi burzsuj-érzést mostantól Ferihegyen is. Na, jó nem mindenki, de többek között mintegy 80 ezer magyar, ami azért nem kevés. A Budapest Airport 2-es termináljának központjában, a SkyCourtban tegnap megnyílt ugyanis a MasterCard Lounge. A világ…..
Van néhány honfitársunk, akik úgy gondolták Tarlós polgármester úr a közgyűléssel a háta mögött kicsit elkapkodta a Moszkva tér átnevezését Széll Kálmán térre. 1951-ben a szovjetbarát városvezetés adta a Moszkva nevet, behódolva az idők szavának, ezzel is kifejezve…..
Sanya23 2011.09.06 13:12:12
hogyvolt Aranypart - 1x09 2011.09.06 06:46:00
A tévében két hét telt el a balatoni nyárból, a valóságban az isten tudja mennyi, mert egy rész nem egyenlő egy nappal, és ugye hétvégén nincs adás, szóval kábé nyolc-kilenc napja lehetnek összezárva az Aranypart lakói egymással, és ami sokkal súlyosabb, saját magukkal.…..
Megosztotta velem, hogy több srác is nyomult rá, és ha akarta volna, akkor lehetett volna "valami". Sziasztok Életem első igazi kapcsolatát és a lezárását szeretném elmesélni nektek. Kicsit lehet, hogy összevisszaság lesz, de még mindig a hatása alatt vagyok.. Én…..
A figyelmünket elkerültük, de még a nyáron a Fidesz kiterjesztette az ekho-t (egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás) az első osztályú sportolókra, trénerekre, sportszervezőkre. Törvény: "Az egyes adótörvényeknek a sport támogatásával összefüggő…..
addict Minden horgász impotens! 2010.11.05 08:15:00
Na ki lehetett az, aki ezzel a kedves gondolattal megajándékozta az emberiséget? Hát persze, hogy a lassan már szélsőségesen embergyűlölő szervezetként számon tartott, állatvédő PETA, ami újabb és újabb finoman szólva provokatív, kicsit keményebben fogalmazva kifejezetten…..
Mik ezek a nevek hogy José meg Alehandro? Olvassuk csak szépen Józsinak meg Sanyinak és kész!A kép innenSziasztok :) Itt van 1 történet a hihetetlen ,,legyünk inkább barátok,, kedvenccel. Bocs ha kicsit hosszú és szappanoperás, de van ilyen :P Az 1. srácom tőlem 7 évvel volt…..
-Én csalódtam az összesben, nem megyek én már idén választani. Egyik se jobb a deákné vásznánál. Eddig mindig bepaliztak, de most nem, elég volt. Marad a Kétfarkú Kutya Párt vagy a Magyar Sörpárt, Pató Pál Párt, esetleg a Magyar Pinapárt, azok legalább jófejek meg…..
Sanya23 2010.04.09 13:06:42
@Egy_Újságíró:
LMP-s e vagy? ahogy látom, ezt a baromságot egész nap terjeszted, ahol csak tudod. lődd le magad, konkrétan mindenki leszarja, amit írsz.
Jerry Manthey a Survivor első évadainak egyikében, az ausztráliaiban szerepelt először a televíziózást alapjaiban megváltoztató valóságshow-ban, majd egy későbbi all-star évadban is helyet kapott, és a mostani, 20. kiadásban is benne van, tehát jól ismert arca a játéknak. Ez…..
„A párom kezdett gyanúsan viselkedni. Dugdosta a telefonját, és folyton kikapcsolta” – levélírónk egy hatalmas kört jár be, míg végre megfejti a probléma okát. Közben mindent elveszít és párja egy másik nővel külföldre költözik. Hamar megszületik a gyerek…..
Nos, most kiderül. Kicsit érdemtelenül hanyagoltuk el a magyar söröket, de most első lépésként, lassan egy hete indítottunk egy szavazást, amelyben arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik a kedvenc magyar sörötök. Hála nektek, több mint ezer szavazat érkezett a magyar…..
Sanya23 2010.03.02 17:28:10
@Serkoptató: ott a pont.
amúgy meg ezt a posztot le lehetett volna írni két mondatban, minden egyéb leütött karakter pazarlás. ezért kár volt klaviatúrát ragadni.
A történetben szereplő, a wc-ben étkező és ezért ott a tisztábatevést nem megengedő  takarítószemélyzetnek minimum jár a szarosszendvics. Továbbá szeretnénk felkérni az odajáró anyukákat, hogy az összes szaros pelenkát tessenek a Károlyi kert mosdójának szemetesébe…..
Sanya23 2010.03.02 12:48:59
Első szerelem, szüzesség elvesztése, 18. születésnap és a lány miatt sokat síró fiú, aki nem érti mi történt, úgyhogy kérdez, a válaszokat pedig a kommentekbe várja. 2008 május 7. Magyar kisérettségi, és találkozó egy győri csajjal:) én budapesti vagyok, és elsem hittem,…..
Eszter szombaton a Dunakeszi Auchan automatájánál tankolt, mint 2 nappal később kiderült, gázolajat benzinüzemű autójába a 95-ös pisztollyal. A móka 43 ezer forintjába került: Február 20-án a Dunakeszi Auchan automata benzinkútjánál 95-ös oktánszámú zöld színű…..
Sanya23 2010.02.23 14:25:11
A fiú napközben pornóra veri, este meg nem dugja meg a barátnőjét, erre az kidobja, de most ő a prűd. Hokisfiúk, na ne már. Kép innen. Kérlek segítsetek, mert nem tudom eldönteni, hogy én paráztam rá vagy tényleg gáz, ami miatt kidobtam a pasim? Egy éve élünk együtt, és…..
Pumaföldön mindaddig jó tartós fogyasztási cikket vásárolni, míg az el nem romlik, a szervizek morális tartása ugyanis még az ország általános szerencsétlenségét is messze alulmúlja. Míg az úgynevezett "más országokban" a nagyjából ugyanolyan színvonalú…..
Sanya23 2010.02.01 13:23:00
ide kell vinni a garanciás ASUS-okat:

www.hrp.hu/views/service/default.aspx

mi is ezzel a hülye RMA számmal szoptunk, ki is vitték valahova csehékhez, persze ugyanúgy szarul is hozták vissza. elvittük ide, egy fillérbe nem került, és megcsinálták, garanciálisan.
Ellenőrző Elégséges orvosok 2010.01.17 08:00:00
Levélírónk rövid eszmefuttatását olvashatjátok arról, hogy ér-e valamit a puskázással szerzett jegy és számít-e, hogy ki-milyen módszerrel szerzi meg a diplomáját. Van-e következménye később, felhasználás közben a puskázással szerzett jobb jegynek?Vizsgaidőszak van, az…..
Tipikus sarki, bolti, postai viselkedés, hogy odamegy egy öreg nő egy ugyanolyan kisgyerekhez, mint mindegyik másik, csak a babakocsiról ismeri fel, hogy egyáltalán kisgyerek, és teljesen érthetetlen gügyögésbe kezd, ahogy én soha nem fogok beszélni a gyerekemmel, mert félhülye lesz…..
Sanya23 2010.01.26 16:44:17
 Mint sok blogger, akik az elmúlt napok eseményeinek legszörnyűbb jelenségét tollhegyükre tűzték, én is utálom a nyugdíjasokat. Egyszerűen hányingerem van az egész korrupt, inaktív, mi több ingyenélő bandától, akik a ledolgozott élet, befizetett nyugdíjjárulék, és…..
Sanya23 2010.01.25 14:23:18
@közlekedési bűnöző: pedig van benne igazság. nekem se tetszik, hogy a választási kampányt, a stratégiákat egy olyan csoport határozza meg, ami nem ad, és nem is nagyon adott értéket a gazdaságnak. ettől függetlenül tiszteletem az öregeknek, de hogy ők döntsenek arról, ki irányítsa az országot..
ők döntötték el 8 éve is, 4 éve is, én meg szívhatom a fogamat, mert amit a 8 évvel ezelőtti szavazó nyugdíjas nagy valószínűséggel meg se ért már (azaz az ország csődbe vitelét), én azt még szívni fogom pár évtizedig.
Sanya23 2010.01.25 14:36:10
@közlekedési bűnöző: nem azt mondtam, hogy a poszt minden szavával egyet értek, hanem azt, hogy van benne igazság. azt is leírtam, mi nem tetszik.
a nyugdíjrendszer megoldását - mint ahogy a hozzáértők sem - én sem tudom, de ami most van, az egyértelműen rossz. és csak rosszabb lesz, gondoljunk csak a Ratkó korszak nyugdíj-hullámra a következő években.
még egyszer leírom: a fő problémám az, hogy az én szavazatomra, véleményemre senki sem kíváncsi. pedig adót fizetek, termelem a GDP-t, tisztességes állampolgár vagyok, mégis leszarnak a pártok...
Nem olyan régen, decemberben kezdtem kalandozni az almaborok világában. Cseppet pontosabban fogalmazva: brit típusú, szénsavas almaborokat, azaz cidereket kóstolgattam. Már akkor rájöhettünk, hogy készítés módja tekintetében a cider inkább bor, viszont csomagolás, marketing és…..
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
Ellenőrző Próba, szerencse? 2010.01.10 09:14:00
Mesterm levelét adjuk most közre, amelyből megtudhatjuk, hogy bizony nem mindig a tudás számít, hanem a szerencse, illetve adott esetben a pofátlanság. Egyik csoporttársa kisírta magának a plusz pontot, azzal a szöveggel, hogy a balti államok helyett a balkániakat írta le, és…..
Lassan már ott tartunk, hogy az a ciki, ha igazat jövendölünk. Legutóbbi jóslási kísérletünk súlyos kudarca természetesen nem szegte kedvünket, és az év eleje újra jó alkalmat biztosít a baklövésre, amit metsző kegyetlenséggel használunk ki. Hajtás után egyrészt az…..